Lenses for EOS M

Objektivi za EOS M

Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M.

Prilagodljiv kakor vi

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati EOS M lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.

Filter objektiva EOS M

Iščete točno določen objektiv RF? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Objektiv s povečavo z izjemno širokim kotom, stabilizatorjem slike in tehnologijo STM, odličen za fotografiranje in snemanje prizorov iz narave.

Več informacij

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Idealni večnamenski objektiv za fotoaparate EOS M, s katerim lahko zajamete bližnje in oddaljene subjekte in ima tudi stabilizator slike v 4 korakih ter tehnologijo ostrenja STM.

Več informacij

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Cenovno ugoden objektiv s povečavo, stabilizatorjem slike in tehnologijo STM. Idealen vsestranski objektiv za vse uporabnike fotoaparatov EOS M.

Več informacij

EF-M 22mm f2 STM

Tanek sploščen objektiv z veliko zaslonko f/2, popoln za portrete in fotografiranje pri šibki svetlobi.

Več informacij

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Nadgradite svoj brezzrcalni fotoaparat EOS s standardnim objektivom izjemno visoke kakovosti.

Več informacij

Mount Adapter EF-EOS M

Ta lahek nastavek omogoča pritrditev katerega koli objektiva EF na fotoaparat EOS M brez znižanja kakovosti in hitrosti.

Več informacij

Canonovi objektivi

Canonovi objektivi združujejo mojstrsko izdelavo in najnovejšo optično tehnologijo, ki zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti. Preverite najnovejše širokokotne in telefoto objektive za fotoaparat EOS M, ki so prenosni in lahki.

Oglejte si vse objektive EF-M

Ali potrebujete pomoč pri iskanju objektiva?

S fotoaparatom EOS zajemite ljube prizore. Uporabite enega naših pripomočkov za izbiro objektiva in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.

Morda bi vas zanimalo tudi ...