Objektivi za EOS M

Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M.
Canon Camera

Prilagodljiv kakor vi

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati EOS M lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.
 • PRENOSNO IN LAHKO

  Objektivi EF-M

  Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M. Ponudba objektivov zajema vse od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov s povečavo do tankih sploščenih objektivov, s katerimi se boste lahko poigrali s svojo ustvarjalnostjo.

 • Izboljšajte svoje objektive

  Nastavek EOS M

  Z lahkim Canonovim nastavkom EF-EOS M lahko objektive EF in EF-S namestite na fotoaparat EOS M, ki zagotavljajo popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

 • FIKSNI IN PRILAGODLJIVI

  Objektivi EF

  Pestra ponudba objektivov z nespremenljivo goriščno razdaljo, povečavo in posebnih objektivov, kot sta makro objektiv in objektiv ribjega očesa, ki fotoaparatom DSLR zagotavljata snemanje vrhunskih fotografij; uporaba možna prek adapterja EOS-M.

Filter objektiva EOS M

7 Izdelki

  7 Izdelki

  Uporabljeni filtri

  7 / 7 rezultatov

  Canonovi objektivi

  Canonovi objektivi združujejo mojstrsko izdelavo in najnovejšo optično tehnologijo, ki zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti. Preverite najnovejše širokokotne in telefoto objektive za fotoaparat EOS M, ki so prenosni in lahki.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...

 • Fotoaparati EOS M

  Zmogljivost fotoaparatov DSLR v ohišju kompaktnega brezzrcalnega fotoaparata APS-C.

 • Pripomoček za izbiro objektiva

  Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

 • Družina bliskavic Speedlite

  Ponudba bliskavic Speedlite omogoča nadzor osvetlitve na fotoaparatu ali ločeno.

 • Vsi fotoaparati

  Odkrijte celotno družino Canonovih fotoaparatov, vse od kompaktnih digitalnih fotoaparatov do zmogljivih in vsestranskih fotoaparatov DSLR in brezzrcalnih fotoaparatov.

 • Fotoaparati EOS DSLR

  Naša ponudba fotoaparatov EOS DSLR ponuja vrhunsko kakovost slike, ne glede na to, koliko izkušenj imate.

 • Sistem EOS R

  Nastavek za sistem objektiva EOS R ponuja več kreativnih možnosti pri zajemanju majhnih trenutkov.