Objektivi za EOS M

Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M.
Canon Camera

Objektivi za EOS M

Prilagodljiv kakor vi

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati EOS M lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.
 • PRENOSNO IN LAHKO

  Objektivi EF-M

  Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M. Ponudba objektivov zajema vse od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov s povečavo do tankih sploščenih objektivov, s katerimi se boste lahko poigrali s svojo ustvarjalnostjo.

 • Izboljšajte svoje objektive

  Nastavek EOS M

  Z lahkim Canonovim nastavkom EF-EOS M lahko objektive EF in EF-S namestite na fotoaparat EOS M, ki zagotavljajo popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

 • FIKSNI IN PRILAGODLJIVI

  Objektivi EF

  Pestra ponudba objektivov z nespremenljivo goriščno razdaljo, povečavo in posebnih objektivov, kot sta makro objektiv in objektiv ribjega očesa, ki fotoaparatom DSLR zagotavljata snemanje vrhunskih fotografij; uporaba možna prek adapterja EOS-M.

Filter objektiva EOS M

8 Izdelki

  8 Izdelki

  Uporabljeni filtri

  8 / 8 rezultatov

  Canonovi objektivi

  Canonovi objektivi združujejo mojstrsko izdelavo in najnovejšo optično tehnologijo, ki zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti. Preverite najnovejše širokokotne in telefoto objektive za fotoaparat EOS M, ki so prenosni in lahki.

  • PRIBLIŽAJTE SE DOGAJANJU

   EF-M 55–200 mm f/4,5-6,3 IS STM

   Telefoto objektiv s povečavo, stabilizatorjem slike in tehnologijo STM, popoln za fotografiranje oddaljenih predmetov od blizu.

  • IZJEMNA NATANČNOST

   EF-M 11–22 mm f/4–5,6 IS STM

   Objektiv s povečavo z izjemno širokim kotom, stabilizatorjem slike in tehnologijo STM, odličen za fotografiranje in snemanje prizorov iz narave.

  • NARAVNA PERSPEKTIVA

   EF-M 32mm f/1.4 STM

   Nadgradite svoj brezzrcalni fotoaparat EOS s standardnim objektivom izjemno visoke kakovosti.

  • ŠIBKA SVETLOBA IN PORTRETI

   EF-M 22 mm f/2 STM

   Tanek sploščen objektiv z veliko zaslonko f/2, popoln za portrete in fotografiranje pri šibki svetlobi.

  Ali potrebujete pomoč pri iskanju objektiva?

  S fotoaparatom EOS zajemite ljube prizore. Uporabite enega naših pripomočkov za izbiro objektiva in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.

  • HITRO ISKANJE

   Niste prepričani, kje bi začeli? Začnite tukaj

   Naš pripomoček za izbiro objektiva priporoči in primerja Canonove objektive, ki najbolj izpolnjujejo vaša pričakovanja, vključno s fotografiranjem v načinu makro ter fotografiranjem portretov, pokrajin, dogajanja ali vsakodnevnih dogodkov. Priporočeni objektivi bodo izbrani iz celotne družine izdelkov ter prikazani v vrstnem redu glede na njihovo ustreznost in ceno.

  • EOS 5D Mark IV

   PODROBNEJŠE DOLOČANJE ISKANJA

   Iščete nekaj posebnega?

   V okence za napredno iskanje vnesite natančne zahteve, da najdete želene objektive.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...