Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Prilagodljiv in prenosen 18–55 mm objektiv s povečavo z nastavkom EF-M za fotoaparate EOS M. Popoln je za fotografije ali videoposnetke in zajame vse od osupljivih pokrajin in čudovitih portretov do hitrega dogajanja.

Prednosti

  • Prilagodljiv 18–55 mm objektiv s povečavo – popoln za vsakodnevno uporabo
  • Preprosto prenašanje s fotoaparatom EOS M
  • Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov
  • Dinamični stabilizator slike za gladke videoposnetke
  • Stabilizator slike s 4 koraki za kot britev ostro sliko
  • Hitro samodejno ostrenje na fotografijah, stalna ročna preglasitev

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Prilagodljiv 18–55 mm objektiv s povečavo – popoln za vsakodnevno uporabo


EF-M 18–55 mm f/3,5-5,6 IS STM je kakovosten standarden objektiv s povečavo, ki pokriva običajno goriščno razdaljo od 18 do 55 mm in omogoča zajem vsega od osupljivih pokrajin in čudovitih portretov z gladko zameglitvijo ozadja do hitrega dogajanja.

Preprosto prenašanje s fotoaparatom EOS M


Objektiv je priročen za potovanja, saj je sestavljen iz kompaktnega, lahkega in elegantnega aluminijastega ohišja ter nastavka EF-M za fotoaparate EOS M.

Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov


S servo samodejnim ostrenjem za filme boste preprosto snemali vedno izostrene kakovostne videoposnetke. Uporablja notranje ostrenje in tehnologijo koračnega motorja STM za neprekinjeno tiho ostrenje v načinu za snemanje videoposnetkov. Tako bodo videoposnetki gladki in manj megleni.

Dinamični stabilizator slike za gladke videoposnetke


Tresenje fotoaparata ni več težava, tudi če videoposnetke snemate iz roke ali se premikate skupaj z dogajanjem. EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM uporablja dinamični stabilizator slike v načinu snemanja videoposnetkov, da odpravlja vrtenje in tresenje fotoaparata, s čimer zagotavlja gladke posnetke.

Stabilizator slike s 4 koraki za kot britev ostro sliko


EF-M 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM zagotavlja izjemno ostre fotografije tudi pri fotografiranju iz roke pri šibki svetlobi. Objektiv uporablja Canonovo tehnologijo stabiliziranja slike s štirimi koraki, ki zmanjša tresenje kamere in vam omogoča zajemanje odličnih slik pri šibki svetlobi brez vidnega povečanja zamegljenosti.

Hitro samodejno ostrenje na fotografijah, stalna ročna preglasitev


S hitrim in natančnim sistemom samodejnega ostrenja, ki prinaša hitro in natančno samodejno ostrenje, boste pomembne trenutke brez težav ujeli na čudovite fotografije. Nadzor lahko kadar koli prevzamete s stalno ročno preglasitvijo, s katero lahko prilagajate ostrenje, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.