Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

22 mm širokokoten sploščen objektiv z nastavkom EF-M – popoln za osupljive pokrajine in vsakodnevne reportaže s fotoaparatom EOS M. Največja odprtost zaslonke f/2,0 zagotavlja odlične fotografije in videoposnetke pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • 22 mm širokokoten objektiv
  • Preprosto prenašanje s fotoaparatom EOS M
  • Odlični rezultati pri šibki svetlobi z odprtostjo zaslonke f/2,0
  • Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov
  • Asferični elementi objektiva za izjemno kakovost slike
  • Zajemanje gladkih neizostrenih ozadij

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-M 22mm f/2 STM

22 mm širokokotni objektiv – za diskretno poročanje


Izjemno tanek in lahek 22 mm širokokoten sploščen objektiv s fiksnim ostrenjem za fotoaparate EOS M omogoča diskretno fotografiranje, ki je popolno za vsakodnevno poročanje. S širokokotnim objektivom lahko v prizor vključite več in tako zajamete čudovite pokrajine ter odlične skupinske fotografije.

Preprosto prenašanje skupaj s fotoaparatom EOS M na potovanjih


Objektiv je priročen za potovanja, saj je sestavljen iz izjemno tankega, lahkega in elegantnega aluminijastega ohišja ter nastavka EF-M za fotoaparate EOS M.

Odlični rezultati pri šibki svetlobi z odprtostjo zaslonke f/2,0


EF-M 22 mm f/2 STM z največjo odprtostjo zaslonke f/2,0 zagotavlja odlične rezultate pri šibki svetlobi. Omogoča vam, da na fotografijah in v videoposnetkih zajamete naravno vzdušje večerov in noči brez uporabe bliskavice ali stativa. Tako boste lahko kar iz roke zajeli odlične fotografije v vseh svetlobnih pogojih.

Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov


S servo samodejnim ostrenjem za filme boste preprosto snemali vedno izostrene kakovostne videoposnetke. Uporablja notranje ostrenje in tehnologijo koračnega motorja STM za neprekinjeno tiho ostrenje v načinu za snemanje videoposnetkov. Tako bodo videoposnetki gladki in manj megleni.

Asferični elementi objektiva za izjemno kakovost slike


Asferični elementi objektiva popravljajo sferične aberacije, ki lahko pokvarijo sliko, in zagotavljajo ostre fotografije z visokim kontrastom tudi pri šibki svetlobi. Objektiv je premazan s premazom Super Spectra, ki ohranja natančno ravnovesje barv in visok kontrast ter odpravlja bleščanje in podvajanje slike – za prelepe slike v vseh svetlobnih pogojih.

Zajemanje gladkih neizostrenih ozadij


Z objektivom EF-M 22 mm f/2 STM lahko ustvarjate čudovite fotografije profesionalnega videza z gladkimi neizostrenimi ozadji, ki poudarijo predmet na sliki in odstranijo motnje.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-M 22mm f/2 STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.