Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Zajemajte osupljive pokrajine s posebej širokim 11–22 mm objektivom s povečavo z nastavkom EF-M. Je kompakten, lahek in prenosljiv s kompaktnimi fotoaparati EOS, zagotavlja pa izjemno kakovostne fotografije in videoposnetke.

Prednosti

  • Posebej širok 11–22 mm objektiv z nastavkom EF-M
  • Kompakten objektiv, ki se umakne v ohišje
  • Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov
  • Dinamični stabilizator slike za mirne videoposnetke
  • Optični stabilizator slike s 3 koraki
  • Visoka kakovost slike
  • Najmanjša razdalja ostrenja 0,15 m
  • Obroč za ročno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Zajemajte osupljive pokrajine


S tem posebej širokim 11–22 mm objektivom s povečavo za kompaktne fotoaparate EOS lahko v prizor spravite več in zajamete izjemne pokrajine, bogate interjerje in čudovite arhitekturne fotografije.

Preprosto prenosljiv s kompaktnimi fotoaparati EOS


Objektiv lahko enostavno vzamete s seboj, saj je kompakten in lahek ter se umakne v ohišje, ko ga ne uporabljate.

Gladko in tiho ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov


S servo samodejnim ostrenjem za filme boste preprosto snemali vedno izostrene kakovostne videoposnetke. Objektiv uporablja tehnologijo koračnega motorja STM za neprekinjeno tiho ostrenje v načinu za snemanje videoposnetkov, tako da ostrenje ne bo motilo glasbene podlage posnetka. STM zagotavlja tudi gladko prehajanje pri ostrenju za kakovostne posnetke.

Dinamični stabilizator slike za mirne videoposnetke


Tresenje fotoaparata se odpravlja dinamično, tudi če videoposnetke snemate iz roke ali se premikate skupaj z dogajanjem. Dinamični stabilizator slike lahko uravna večji obseg gibanja, kar pomeni mirnejše videoposnetke med hojo.

Stabilizator slike s 3 koraki za ostro sliko


EF-M 11-22 mm f/4-5,6 IS STM zagotavlja mirne posnetke iz roke pri šibki svetlobi. Objektiv uporablja optično stabiliziranje slike s tremi koraki, ki zmanjša tresenje kamere v vseh pogojih in vam omogoča zajemanje odličnih slik pri šibki svetlobi.

Izjemna kakovost slike


Zaradi dveh asferičnih leč in enega elementa z zelo nizko razpršitvijo bodo slike jasne in kontrastne tudi pri šibki svetlobi. Objektivi so premazani s premazom Super Spectra, ki ohranja natančno ravnovesje barv in visok kontrast ter odpravlja bleščanje in podvajanje slike – za prelepe slike v vseh svetlobnih pogojih.

Najmanjša razdalja ostrenja 0,15 m


Z razdaljo ostrenja 0,15 m se lahko zares približate predmetom, zato je objektiv odličen tako za bližnje posnetke kot za pokrajine. Način ostrenja nastavite na AF+MF in uživajte v stalni ročni preglasitvi, s katero lahko prilagajate ostrenje, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Related Products

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.