Objektivi za EOS M

Canon EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Idealni večnamenski objektiv za fotoaparate EOS M, s katerim lahko zajamete bližnje in oddaljene subjekte in ima tudi stabilizator slike v 4 korakih ter tehnologijo ostrenja STM.

Objektiv EF-M 18–150 mm F/3.5–6.3 IS STM je odličen za

Vsestranski, vendar zmogljiv

Preskusite obsežno zbirko možnosti za ustvarjalne posnetke z vsestranskim objektivom 18–150 mm z 8,3-kratno optično povečavo.

Popoln za vaš fotoaparat EOS M

Objektiv je priročen za potovanja, saj njegovo kompaktno ohišje tehta le 300 g in v dolžino meri samo 86,5 mm. Z dodatnimi 55-mm filtri pa lahko eksperimentirate tudi z barvo in svetlobo.

Canon Camera
Canon Camera

Ostre fotografije in mirni videoposnetki

S Canonovim optičnim stabilizatorjem slike v 4 korakih lahko snemate kot britev ostre slike brez stativa ali pri šibki svetlobi.

Dinamični stabilizator slike

Snemajte mirne posnetke tudi na poti, saj dinamični stabilizator slike učinkovito odpravi tresljaje in vrtenje fotoaparata. Uživate lahko tudi v izboljšani stabilizaciji slik, če objektiv EF-M 18–150 mm F/3.5–6.3 IS STM uporabite z združljivimi fotoaparati z vgrajeno tehnologijo za 5-osno digitalno stabilizacijo.

Čudovita zameglitev ozadja

Krožna zaslonka s 7 lopaticami omogoča gladko zameglitev ozadja in je popolna za osamitev predmeta od okolice.

Dodatna oprema

V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Povezani izdelki