Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompakten objektiv s povečavo za fotoaparate EOS-M, ki vas približa dogajanju. Stabilizator slike odpravlja zamegljenost zaradi tresenja fotoaparata. Tehnologija STM omogoča tekoče in tiho ostrenje, ko snemate videoposnetke.

Prednosti

  • Približajte se dogajanju s fotoaparatom EOS-M
  • Stabilizator slike za ostre posnetke
  • Dovolj kompakten, da ga imate lahko vedno s seboj
  • Gladko in skoraj neslišno ostrenje s tehnologijo STM
  • Hitro prilagajanje z obročem za ročno ostrenje
  • Izjemna kakovost slik z jasnimi podrobnostmi in bogatimi barvami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompakten objektiv s povečavo, s katerim ste v središču dogajanja


Objektiv EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM vas približa dogajanju in je zasnovan ekskluzivno za fotoaparate EOS-M. Je popoln spremljevalec objektiva Canon EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM, saj vam omogoča, da približate oddaljene predmete – popolno za fotografiranje divjadi, športa in prizorov na potovanjih.

Optični stabilizator slike


Za boljšo ostrino fotografij se EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM ponaša s stabilizatorjem slike. Ta odpravlja zamegljenost slike, ki se pojavi zaradi nenamernega premikanja med fotografiranjem in se imenuje tresenje fotoaparata. Uporabljate lahko do 3,5 počasnejšo hitrost zaslonke in fotografirate iz roke tudi pri šibki svetlobi.

Tehnologija ostrenja STM


Tehnologija koračnega motorja (STM) zagotavlja hitro in natančno ostrenje pri fotografiranju ter gladko in skoraj neslišno ostrenje pri snemanju videoposnetkov. Ker so premiki koračnega motorja tako gladki in tihi, na videoposnetkih ni neželenega hrupa ostrenja in motečih menjav ostrenja.

Izjemna kakovost slik, na katero boste ponosni


Napredni materiali optike zagotavljajo fotografije z ostrimi podrobnostmi, dinamičnim kontrastom in bogatimi barvami. Poudarite predmet tako, da ga osamite na zamegljenem ozadju.

Naj bo fotografiranje preprosto


Obroč za ročno ostrenje omogoča, da kadarkoli hitro in preprosto natančno prilagodite ostrenje. Najmanjša razdalja ostrenja je 1 meter, kar je odlično za čudovite portrete in fotografiranje podrobnosti.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, njegove funkcije in zmožnosti.

Related Products

Telefoto objektivi

Daljša goriščna razdalja vam omogoča, da se približate subjektu, ne da bi zmotili dogajanje.