Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Združljiv z vsemi fotoaparati serije EOS M

Vstopite v edinstven svet makro fotografije

Povečajte fine podrobnosti predmetov s tem inovativnim kompaktnim makro objektivom za Canonove fotoaparate serije EOS M. Z edinstvenim objektivom s samodejnim ostrenjem in tehnologijo Macro Lite* lahko osvetlite predmet, ki ga fotografirate. Izjemna 1,2-kratna povečava omogoča, da se lahko predmetom približate bolj kot kadarkoli.

Objektiv EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM je odličen za:

0%

  Nadzorujte svetlobo

  Vdelana tehnologija Macro Lite

  Objektiv serije EF-M je na voljo z dvema vgrajenima diodama LED z možnostjo upravljanja (Macro Lite). Omogočata osvetlitev območja pred objektivom, s čimer odstranite neželene sence, ki jih pri snemanju makro fotografij pogosto povzročate vi ali vaša oprema.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Z gumbom lahko v funkciji Macro Lite preklapljate med osvetlitvijo leve ali desne strani, odkrijete pravo razmerje in tako posnamete osupljive stilske fotografije, ki jih drugače ne bi mogli posneti. Popolna izbira za fotografiranje rož in hrane ter manjših predmetov z umetelnimi podrobnostmi, na primer nakita, od blizu.

  0%

   Premišljena zasnova ohišja

   Omogoča, da izkoristite kar največ razpoložljive svetlobe. EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM je zasnovan z zbiralno lečo v ohišju, ki zmanjšuje senčenje zaradi leče same. Odlikuje ga odličen oprijem za mirno fotografiranje, ki omogoča uporabo leče tudi pod ostrim kotom 53 stopinj glede na površino, na kateri je predmet. Kombinacija točk oprijema in uporaba načina Macro Lite (po potrebi) omogočata zajem podrobnih makro posnetkov.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Približajte se še bolj kot do zdaj

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM se ponaša z razmerjem dejanske povečave 1 : 1, kar pomeni da je zajet predmet na sliki prikazan v dejanski velikosti. Če želite poiskati in povečati najmanjše podrobnosti, vklopite način Super Macro. Z izjemno 1,2-kratno povečavo lahko predmeti na sliki še prerastejo dejansko velikost. Pri tem upoštevajte faktor izreza senzorja velikosti APS-C fotoaparata EOS M, ki nudi 1,92-kratno povečavo, ekvivalentno 35 mm, kar uporabnikom omogoča zajem neverjetnih podrobnosti, na primer žil rastlin ali umetelno zgradbo nakita. V načinu Super Macro mode se lahko predmetu popolnoma približate (delovna razdalja 13 mm), kar vam omogoča zaznavanje najmanjših delcev.

   0%

    Zajemite več podrobnosti v gibanju

    Posnemite izjemne povečave s kombinacijo zmogljivosti makro objektiva EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM in funkcijami zajemanja videoposnetkov fotoaparata EOS M.

    Popoln objektiv za vsakodnevno uporabo

    Enostavno za prenašanje

    Na terenu je objektiv EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, zaradi svoje kompaktne oblike, popolna rešitev za vsakodnevne podvige. Ker se objektiv EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM ponaša z natančno optiko, lahkostjo (130 g) in zložljivim ohišjem, je popolna rešitev za vsakodnevno fotografiranje ter fotografiranje v načinu makro. Asferični elementi objektiva in elementi z zelo nizko razpršitvijo zagotavljajo, da vam pri fotografiranju s tem objektivom ni treba sklepati kompromisov.

    Izjemno ostre slike

    Tresenje zaradi spreminjanja kota je občutnejše pri fotografiranju v načinu makro; zaradi česar je pri fotografiranju v načinu makro potreben stativ. Hibridni stabilizator slike pri EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM je posebej zasnovan za pomoč pri zmanjševanju tresljajev zaradi spreminjanja kota ali zamika. Tako imate na voljo več možnosti za odzivanje na spremembe položaja predmeta in zagotovite ostre slike pri fotografiranju v načinu makro.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    S hibridnim stabilizatorjem slike

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Brez hibridnega stabilizatorja slike

    Ustvarite več kot samo makro posnetek

    Čeprav se objektiv ponaša s funkcijami, ki so posebej zasnovane za fotografiranje v načinu makro, je hkrati tudi dovolj prilagodljiv za vsakodnevno uporabo. Široka zaslonka f/3.5 in ekvivalentno goriščno razdaljo 35-mm filma pribl. 44,8 mm (zaradi brezzrcalnih fotoaparatov s senzorji manjšega formata) omogoča fotografiranje s povsem naravnim vidnim kotom in perspektivo pri različnih posnetkih.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Funkcije osvetlitve

    Ta objektiv za vsakodnevno uporabo se odlikuje tudi pri fotografiranju portretov, še posebej v povezavi s hibridnim stabilizatorjem slike in široko zaslonko s 7 lopaticami. Z lahkoto lahko ustvarite portrete, ki pogled pritegnejo k želenim podrobnostim. Predmet je pri tem privzdignjen od ozadja, ki je hkrati tudi čudovito izostreno. S funkcijo Macro Lite lahko portretirancu pričarate tudi iskriv pogled.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Tekoči in enakomerni videoposnetki

    Skoraj neslišna tehnologija koračnega motorja STM, vgrajena v objektiv EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, pomaga ustvarjati izjemno kakovostne filme, saj zagotavlja enakomerno, tiho in neprekinjeno ostrenje. Tako lahko zajamete zgolj zvoke iz okolice brez hrupa motorja ostrenja.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Galerija vzorcev

    Ogled galerije

    Tehnični podatki

    Dodatna oprema

    Pregledi

    Kliknite spodaj, če želite deliti svoje mnenje o objektivu EF-M 28 mm f/3.5 Macro IS STM

    Morda vam bo všeč tudi ...

    Štirje alternativni objektivi namesto EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM po izbiri naših strokovnjakov za objektive. Za namestitev teh objektivov na fotoaparat serije EOS M potrebujete nastavek EF-EOS M.

    *Med izmenljivimi objektivi s samodejnim ostrenjem za fotoaparate SLR ali brezzrcalne fotoaparate. Od maja 2016 na osnovi Canonove raziskave