POTROŠNI MATERIAL ZA TISKALNIKE

Originalen Canonov potrošni material

Dosledna kakovost in preprosto tiskanje z gladkimi barvami in podrobnimi črninami tiskalnika Canon.
Miza s tiskalnikom, fotografskim papirjem, slikami in paketi s črnilom, nad njo pa je pano z različnimi natisnjenimi izdelki.

Preprosta doslednost

Nekatere stvari so še boljše, ko delujejo skupaj. Uporabljajte Canonov tiskalnik skupaj s Canonovimi originalnimi črnili in fotografskim papirjem za najboljše rezultate ter vrhunsko kakovost pri vsakem tiskanju.

Originalna Canonova črnila, tonerji in papir

Zakaj originalni potrošni material?

 • DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

  Tiskajte več

  Originalno Canonovo črnilo proizvede povprečno za 35 % višjo kakovost natisov kot imitacijske kartuše*.

 • VZDRŽLJIVOST

  Zanesljivejši natisi

  Originalno Canonovo črnilo je 100-odstotno zanesljivo, zato bo vaše tiskanje postalo manj stresno*.

 • NEPREKOSLJIVA KAKOVOST

  Doslednejši natisi

  Originalno Canonovo črnilo zagotavlja 100 % dosledno kakovost natisov*.

 • UPORABLJAJTE CANON

  Vrhunska kakovost tiskanja

  Ko zamenjate kartušo s tonerjem 'vse v enem' z originalno Canonovo kartušo, bo vaš tiskalnik kot nov.

Zasnovani za večjo učinkovitost

Originalno Canonovo črnilo, toner in papir so zasnovani za popolnoma usklajeno delovanje s Canonovimi tiskalniki za zagotavljanje dosledne visoke kakovosti, zanesljivega delovanja in odlične vrednosti vsakega natisa.
Različne vrste črnil in fotografskega papirja, ki stojijo na polici.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju črnila?

Odkrijte najboljše črnilo, toner in papir za vaš tiskalnik Canon.

Toner

Originalen toner za tiskalnik je popoln za uporabo v tiskalnikih i-SENSYS, saj omogoča hitro delovanje in kakovostne natise.

Canonov laserski tiskalnik z odprto stranico, v katerem se vidi kartuše s tonerjem.

Canonov program za recikliranje kartuš

Ali ste vedeli, da je družba Canon prvo podjetje, ki je leta 1990 ustanovilo program za recikliranje kartuš s tonerjem?
Zeleni hribi, ki odsevajo na vodni gladini.

Canonov program za recikliranje kartuš vam omogoča brezplačen, preprost in okolju prijazen način recikliranja praznih Canonovih kartuš.

Družba Canon predana politiki, da na odlagališča ne odlagajo odpadkov. Vsak del vrnjene kartuše s tonerjem ponovno uporabijo ali reciklirajo in nobenega dela kartuše s tonerjem ne pošljejo na odlagališče.

Približan pogled drevesnih iglic z vodnimi kapljicami.

Kako prepoznati originalna črnila?

Bodite pozorni na hologram. V embalaži originalnega Canonovega črnila je priložen edinstven Canonov hologram, ki spreminja barve. Ko ga gledate s sprednje strani, je prelivajoče se zlate barve, ko pa ga nagnete v vodoraven položaj, se zlata barva spremeni v temno prelivajočo se zeleno barvo.
Papirnata embalaža črnila cijan barve.

Črnila v papirnati embalaži

Lažni hologrami ne spremenijo barve ali jo spremenijo zelo malo, ko jih gledamo iz različnih kotov. Pogosto so na embalaži natisnjeni razmazano in so videti poškodovani, zamegljeni ali napačne barve ali velikosti.

Črnila v kartonasti embalaži

Na evropski kartonasti embalaži za brizgalne tiskalnike morda ni edinstvenega holograma. Zato bodite pozorni na Canonove logotipe, ki so zamegljeni ali napačne barve, pisave ali velikosti, da boste prepoznali ponarejene izdelke. Embalaža lahko vsebuje tudi tipkarske napake ali se lahko vidi, da je bila ponovno zapečatena, že uporabljana ali kako drugače spremenjena.

580 581 Multi Value Pack Cardboard Pack FSR
Plastična embalaža za črne in barvne kartuše s črnilom FINE.

Črnila v plastični embalaži

Na evropski plastični embalaži za brizgalne tiskalnike ali pretisnjeni kartonski embalaži za več kartuš edinstvenega holograma morda ni. Zato bodite pozorni na Canonove logotipe, ki so zamegljeni ali napačne barve, pisave ali velikosti, da boste prepoznali ponarejene izdelke. Embalaža lahko vsebuje tudi tipkarske napake ali se lahko vidi, da je bila ponovno zapečatena, že uporabljana ali kako drugače spremenjena.

Embalaža kartuš s tonerjem

Pri nakupu kartuše Canon bodite pozorni na hologram s tehnologijo spreminjanja barv in originalni logotip Canon na zunanji strani embalaže. Četudi zasledite napis "za uporabo v izdelkih Canon" to še ne pomeni, da gre za originalno kartušo Canon.

Papirnata embalaža cijan tonerja.

PRESKUŠANJE

Laboratorijski preskusi za kupce

Preberite celotno poročilo preskusa podjetja Buyers Lab glede prednosti uporabe originalnih Canonovih črnil (le v angleškem jeziku).
*Na osnovi študije podjetja Keypoint Intelligence - Buyers Lab v letu 2018, ki jo je naročila družba Canon, kjer so primerjali Canonove kartuše s kompletom kartuš drugih proizvajalcev.

Morda bi vas zanimalo tudi ...

 • Črnila XL/XXL

 • Kartuše s črnilom MAXIFY