The International Broadcasting Convention

IBC Canon Stand

Canon withdraws from IBC 2021

After careful consideration, Canon has made the difficult decision not to exhibit at IBC 2021.

As a normal course of business, we always fully evaluate the viability of our participation at major trade shows and events. Given the ongoing uncertainty caused by COVID-19 and the understandable concerns that people have around travelling to the Netherlands, which is facing stricter restrictions, it seems inappropriate to continue with our plans to exhibit.

IBC has been and will continue to be, a hugely valuable event for our business and we remain totally committed to the broadcast and professional video industry, supporting our customers and partners' demands, today, and over the long term.

 • Kamere PTZ

  CR-N700

  Izjemna profesionalna kamera PTZ 4K60P ima povezljivost 12G-SDI in vodilno samodejno ostrenje v svojem razredu z možnostjo pametnega samodejnega sledenja.
  Ogled podrobnosti CR-N700
 • Kinematografski objektivi

  CN8x15 IAS S E1/P1

  Širokokotni kinematografski servo objektiv z 8-kratno povečavo in vgrajenim nastavkom za 1,5-kratno povečavo zagotavlja osupljivo zmogljivost v ločljivosti 4K.
 • Povečava v celofilmskem načinu

  CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

  Vrhunski objektiv s povečavo polnega formata z zaslonko T2.4 v svojem razponu 45–135 mm je zasnovan za vrhunske produkcije. Na voljo pri nosilcu EF/PL.
 • Kamere

  XA65

  Profesionalna kamera s tipalom CMOS vrste 1/2,3 4K. Z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povezavo in 5-osno stabilizacijo, izhodoma 3G-SDI in HDMI ter pretakanjem UVC.
 • Profesionalni zasloni

  DP-V2730

  27-palčni referenčni zaslon v ločljivosti 4K HDR z obsežnimi funkcijami za profesionalno oddajanje in naknadno obdelavo.
  Ogled podrobnosti DP-V2730
 • Kamere PTZ

  CR-N500

  Kamera CR-N500 s 15-kratno optično povečavo, možnostjo snemanja v ločljivosti 4K UHD in samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami z možnostjo pametnega samodejnega sledenja prinaša natančno upravljanje in tekoče pretočno oddajanje prek protokola IP z izjemnimi rezultati.
  Ogled podrobnosti CR-N500
 • Kamere

  XA75

  Profesionalna kamera z 1,0-palčnim tipalom CMOS 4K. S samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, 15-kratno optično povečavo in 5-osno stabilizacijo, 3G-SDI, izhodom HDMI in pretakanjem UVC.
 • Sistem Cinema EOS

  EOS R5 C

  Posnemite osupljive videoposnetke z ločljivostjo 8K in fotografije z ločljivostjo 45 milijonov slikovnih pik z našim najmanjšim kinematografskim fotoaparatom EOS, ki je pripravljen na vse.
  Ogled podrobnosti EOS R5 C
 • Povečava v celofilmskem načinu

  CN-E20-50mm T2.4 L F / FP

  Vrhunski objektiv s povečavo polnega formata z zaslonko T2.4 v svojem razponu 20–50 mm je zasnovan za vrhunske produkcije. Na voljo pri nosilcu EF/PL.
 • Profesionalne videokamere

  XF605

  Vsestranska kamera za kakovostno oddajanje v ločljivosti 4K, ki nudi napredno samodejno ostrenje, povezljivost in pretakanje za zahtevne produkcije.
 • Kamere PTZ

  CR-X300

  Kompaktna kamera PTZ razreda IP65 z ločljivostjo 4K, 20-kratno optično povečavo in pretakanjem IP ter upravljanjem za različne načine uporabe.
 • Broadcast Lenses

  CJ20ex5B IASE S

  Prilagodljiva hibridna zasnova, kompaktni video objektiv z 20-kratno povečavo 2/3” 4K.
 • Profesionalni zasloni

  DP-V3120

  31-palčni profesionalni zaslon 4K HDR z neprekosljivo svetlostjo 2000 cd/m2 za večjo prilagodljivost poteka dela naknadne obdelave HDR.
 • Kamere PTZ

  CR-N300

  Z ločljivostjo 4K UHD, 20-kratno optično povečavo, hibridnim samodejnim ostrenjem z možnostjo pametnega samodejnega sledenja* in številnimi protokoli IP za pretočno oddajanje in upravljanje, lahko pritegnete občinstvo na nove načine.
  Ogled podrobnosti CR-N300
 • Brezzrcalni fotoaparati

  EOS R7

  Odkrivajte divjino s fotoaparatom, ki v prenosnem ohišju APS-C, zasnovanem za prihodnost, združuje izjemno hitrost in kakovost slike.
 • Kamere PTZ

  CR-X500

  S čvrstim ohišjem, odpornim na vremenske vplive, ter ločljivostjo 4K UHD, 15-kratno optično povečavo, vmesnikom 12G-SDI in samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je CR-X500 idealna kamera PTZ za oddaljeno snemanje in nadzor.
  Ogled podrobnosti CR-X500
 • Objektiv RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Zajemajte svet v osupljivi navidezni resničnosti s tem revolucionarnim objektivom iz družine L, ki je zasnovan za brezhibno popotovanje v navidezno resničnost.