CASE STUDY

Počutite se kot domačin

Počutite se kot domačin

Prenesite celotno študijo primera tukaj


To je tako, kot da bi vam hkrati pomagal delovni konj in umetnik! Na njega se lahko zaneseš! To mi je všeč!

Yannis Zaras
Generalni direktor, Big Olive

Podjetje Big Olive je vodilni načrtovalec prireditev in organizator dogodkov (DMC) v Atenah, ustanovljeno leta 2013, da bi ponudilo edinstvene izkušnje v mestnem okolju. Danes podjetje ponuja raznovrstne usluge s področja kulturne krajine, vključno s posebnimi potovanji, konceptnimi gostinskimi storitvami ter z organiziranjem in izvedbo velikih javnih in korporacijskih dogodkov.

Picture BigOlive-Image1

Izzivi personalizacije

Big Olive ponuja oglede mesta, izdelane v skladu z željami in razpoložljivim časom svojih strank.

Zavedajo se, da organiziranje ni lahka naloga. Na ogled se morajo pripraviti tako, da narišejo natančne poti, načrtujejo natančno število ljudi in pripravijo prilagojene tiskane komplete, ki služijo kot informativno gradivo in kot potopisni spomini.

Picture BigOlive-Image-2

Canonova rešitev

Podjetje Big Olive je spoznalo pomen visokoproduktivnega brizgalnega tiskalnika, ki lahko pri nizkih stroških vzdrževanja tiska tako dokumente kot fotografije. S tiskalnikom PIXMA G6040 je podjetje našlo zaupanja vredno rešitev, ki jo potrebujejo za pokrivanje vseh njihovih potreb po tiskanju.

V delovnih procesih, kot so v podjetju Big Olive, so roki pogosto kratki, zato so potrebovali hiter in zanesljiv tiskalnik, na katerega se lahko vedno zanesejo. Zato so izbrali tiskalnik PIXMA G6040.

»Moram biti sposoben natisniti vsebino, ne glede na to, ali gre za e-pošto na mojem pametnem telefonu ali vnaprej pripravljen obrazec mojega kolega iz skupne shrambe v oblaku. Tiskalnik PIXMA G lahko upravlja z vsebino iz vseh virov, če je povezan z mojim prenosnikom, lahko pa tiska tudi s pametnega telefona prek Wi-Fi.«

Tiskalnik ima prilagodljive pladnje za tiskanje ovojnic, kartic, polnih dokumentov A4, fotografij brez robov ali kar koli drugega, kar Big Olive potrebuje.

Zaposleni v podjetju pripravljajo svoje tiskane materiale z uporabo vsebin iz različnih virov, dokumentov, tabel in fotografij; PIXMA G pa se temu brezhibno prilagaja, z veliko hitrostjo in kakovostjo, ne glede na vrsto dokumenta.

BigOlive-Image-5

Z ramo ob rami

PIXMA G s svojimi dolgotrajnimi črnilnimi vložki ponuja neskončno tiskanje tako osnutkov kot končnih materialov. Za Big Olive združuje najboljše iz obeh svetov – tiskanje velikih količin izpisov kot pri laserskem tiskalniku, poleg tega pa lahko natisne tudi kakovostne fotografije in ilustracije.

»Nikoli si nisem mislil, da bi vse skupaj lahko dosegli samo z enim tiskalnikom, toda PIXMA G6040 vse naredi odlično!«

Picture BigOlive-Image-6