boostyourbusiness
alt text goes here

NAJ VAŠE POSLOVANJE IZSTOPA

Za pogumne je prihodnost lahko tako raznolika kot njihove ideje.

Zavezani smo k temu, da podjetjem s svojimi 50-letnimi izkušnjami pomagamo, da povsem izkoristijo svoj potencial v svetu, ki postaja vedno bolj digitalen in zahteven. Od hitrih in učinkovitih osnov, ki jih potrebuje vsak podjetnik, do vodilnih rešitev na trgu, ki povečujejo produktivnost ponudnikov storitev tiskanja. Naše strokovno znanje in nagrajena tehnologija segata vse od domače pisarne in majhnih namiznih naprav do tiskalnikov velikega formata in zmogljivih produkcijskih tiskarskih strojev.

Naša celovita ponudba strojne in programske opreme za majhne pisarne ponuja strankam najboljše rešitve, ki so posebej prilagojene njihovim potrebam.

Izzivi

Nelipot je slovenska znamka ekološke kozmetike. Leta 2014 sta jo ustanovila Tina in Simon – par, ki se je spoznal po naključju. Izdelala sta popoln recept za naraven dezodorant in se takoj nato spopadla z izzivom, kako ga ustrezno oglaševati na slovenskem trgu.

Natisniti sta morala predstavitve, brošure in vabila in najti ustrezno opremo za skeniranje vedno večjega števila dokumentov.

Ko sta se produktivnost in število zaposlenih čez nekaj časa povečala, je podjetje prodalo še več izdelkov in v trženje sta morala vložiti več truda. Ker sta razvila prvi naravni dezodorant v ekološki biorazgradljivi embalaži, sta potrebovala tudi zanesljiv in varen način za skeniranje in tiskanje dokumentov z visoko občutljivimi informacijami.

Rešitev Canon

Tina in Simon sicer proizvajata samo ročno izdelane izdelke, a sta se kljub temu odločila za pisarniško napravo, ki olajša vsako delo in prihrani čas. Izbrala sta tiskalnik Canon i-SENSYS, s katerim sta bistveno zmanjšala stroške tiskanja že v prvih dneh delovanja podjetja.

Poleg tega, da tiskata različno marketinško gradivo, pri svojem vsakodnevnem delu uporabljata tudi skener – za skeniranje računov in pogodb, ki jih nato pošljeta strankam in poslovnim partnerjem. S pomočjo samodejnega podajalnika dokumentov lahko skenirata več dokumentov hkrati.

Univerzalni upravitelj prijav pri modelu MF746Cx Tini in Simonu omogoča natančno spremljanje tega, kdo je tiskal, kaj in kdaj. Omogoča tudi morebiten prihranek zaradi manj nepotrebnega dela in skrbi za varnost podatkov.

Nelipot-KV

Naj vas navdihnejo nekatera podjetja, ki jih spremljamo na njihovi poti do odličnosti.

Preberite več o tem

Ukrainian

S pomočjo tiskalnika Canon Mega Tank PIXMA G6040 je studio za oblikovanje notranje opreme Viktorie Faynblat izstopil iz množice in ustvaril vizualizacije, ki so prav tako impresivne kot njihove ideje.

Preberite več o tem

Romanian

Z uporabo tiskalnikov PIXMA G6040 in Canon i-Sensys MF 746Cx je cvetličarna City Flowers iz Bukarešte dokazala, da podjetja cvetijo, če svojim strankam ponudijo edinstveno izkušnjo.

Preberite več o tem

Greek

Z uporabo tiskalnika PIXMA G6040 je podjetje Big Olive svojim strankam lahko ponudilo gradivo po meri in zbudilo pozornost v visokokonkurenčnem grškem turističnem sektorju.

Preberite več o tem

Poiščite popoln tiskalnik za svoje podjetje

Podjetje Canon ponuja širok nabor brizgalnih in laserskih tiskalnikov za vašo pisarno. Naše orodje za izbiro tiskalnika vam priporoča najprimernejše tiskalnike za vaše potrebe in omogoča primerjavo tehničnih podatkov tiskalnikov med sabo.

Izvedite več o tem

Printers-960x960