CASE STUDY

Ko sanje postanejo bivalni prostori

ViktoriaFaynblat-KV

Prenesite celotno študijo primera tukaj

Ogenj se rodi iz iskre. Strast se začne z željo. Rast dosežemo s premagovanjem ovir. In vaše bivalno udobje se začne v vašem domu. Vaš dom je vaša trdnjava. In ključno je, da se želite vrniti vanj. To je, kot mislimo, glavni razlog, zakaj obstaja notranje oblikovanje.

Specifičnost našega dela je, da vaše ideje prenesemo v resnični svet. Nismo čarovniki, smo pa profesionalci. Ta cilj dosežemo z natančno pozornostjo do vsake podrobnosti. Na koncu vam predstavimo življenjski prostor, ki vam idealno odgovarja. Brez skrbi. Brez dvomov. Samo odprite vrata in živite. Verjamemo, da lahko samo notranja zasnova po meri ustvari vez in odraža vašo osebnost. Naše delo se osredotoča na stranko, na njen življenjski slog, navade in poglede. Vi določite smer, mi ustvarimo prostor.

ViktoriaFaynblat-Image1


Ker se pri svojem delu nenehno ukvarjamo s številnimi projekti, tiskanje zavzema zelo velik del našega življenja: tiskamo od jutra do večera.

Viktoria Faynblat
Lastnik studia

Odgovarjanje na izziv

Viktoria je ustanoviteljica in lastnica oblikovalskega podjetja. Posel stalno narašča in kakovost storitev, ki jih podjetje nudi, prijetno preseneča celo najzahtevnejše stranke.

Zaradi nenehnega povečevanja vsakodnevnega tiskanja delovnih dokumentov, predlog in foto-vizualizacij je Viktoria začela iskati naprave, ki optimizirajo stroške tiskanja, hkrati pa ohranjajo visoko kakovost katere koli slike. Dodatne zahteve za napravo so bile enostavnost uporabe in oddaljeni tisk s pametnega telefona.

»Izdelujemo visokokakovosten izdelek, zato imamo visoke zahteve za tiskarsko opremo, kot so učinkovitost, ekonomičnost, zanesljivost, hitrost tiskanja, kakovost ter enostavnost uporabe in vzdrževanja.«

ViktoriaFaynblat-Image2

Canonova rešitev

15 let je podjetje uporabljalo različne znamke za tiskarsko tehnologijo, dokler niso končno izbrali Canona. Viktoria je poiskala tiskalnik, ki ustreza vsem njihovim potrebam, zato je bil za vsakodnevno uporabo izbran Mega Tank PIXMA G6040.

»Všeč mi je dejstvo, da je ponovno polnjenje hitro in priročno, eno polnjenje pa traja dovolj dolgo. Črna pigmentna črnila so kot nalašč za tiskanje majhnih oznak na risbah ... Poleg tega tiskamo tudi fotografije in kakovost ne veseli samo nas, ampak tudi naše stranke. Tudi če nisem v službi, lahko napravo uporabljam prek Wi-Fi.«

ViktoriaFaynblat-Image5

Mega Tank PIXMA G6040 odlično opravi vsako nalogo v podjetju za oblikovanje notranje opreme Viktoria Faynblat. Kakovost tiska ustreza tudi najzahtevnejšim strankam, stroški pa omogočajo znatno optimizacijo stroškov glede na veliko količino tiskanja vsak mesec.

ViktoriaFaynblat-Image6


Doseganje enega cilja vodi do novih ciljev. Zato moje podjetje hitro raste in moram slediti razvoju tehnologije tiskanja. Kajti uporaba visokokakovostnega izdelka močno olajša naše vsakodnevne naloge.

Viktoria Faynblat
Lastnik studia