ČLANEK

Izkoristite prednosti tehnologije UVgel

Bodite drugačni od konkurence. Ena tehnologija, brez kompromisov.

CANONOVA TEHNOLOGIJA

Brez stresa ujemite vse roke

Odkrijte prihodnost tiskanja širokih slik s Canonovo edinstveno in preizkušeno tehnologijo UVgel, ki zagotavlja visoko produktivnost in izjemno reprodukcijo barv na širokem naboru zelo različnih medijev. Izkoristite izjemno kakovost za notranje slike, obstojnost za uporabo na prostem in takojšnje sušenje, vse z nižjimi stroški delovanja.

UVgel: ena tehnologija, brez kompromisov.

Videoposnetek s podrobno predstavitvijo Canon Colorado UVgel

Tehnologija UVgel: vse prednosti, brez omejitev

Tehnologija UVgel združuje vse prednosti tradicionalnih tehnologij črnil in odpravlja številne omejitve.

 • Bogate barve, ostre podrobnosti

  Z natančno postavitvijo pik in brez razširjanja pik se natisi s tehnologijo UVgel ponašajo z izjemno kakovostjo barv in doslednostjo, ki jo zagotavljajo široka paleta barv (vključno z belo), jasno vidne podrobnosti in močna nasičenost temnih barv.

 • Žametna mat barva

  Pred sušenjem z LED se kapljice črnila UVgel takoj pripojijo na medij, kar končni poskrbi za osupljivo žametno mat barvo odtisov na široki paleti medijev, kot so nepremazani in vinilni mediji.

 • Brez vonja in brez časa za sušenje

  Natisi s tehnologijo UVgel brez vonja so potrjeno primerni za takojšnjo uporabo v zaprtih prostorih, celo v občutljivih okoljih. Natisi se takoj posušijo, zato jih ni treba sušiti z izhlapevanjem.

 • Robustni in dosledni natisi

  Natisi so odporni na praske in odrgnine, zato so manj občutljivi na poškodbe. Postavitev pik je nadzorovana, kar zagotavlja dosledno ponovljivost slik skozi čas in na različnih napravah.

 • Stabilnost medijev pri nizkih temperaturah

  Tiskanje s tehnologijo UVgel pri nizki temperaturi zagotavlja, da se medij ne razteguje ali deformira, kar vedno zagotavlja tiskanje z nespremenljivimi merami.

 • Vsestranskost pri medijih

  UVgel podpira širok nabor substratov za tiskanje, vključno z vinilnimi in nepremazanimi netkanimi materiali.

 • Spoznajte širok nabor aplikacij. Edina omejitev je vaša domišljija.

  Na današnjem tržišču tiskanja ni dovolj, da ste najboljši v tem, kar počnete. Stranke od vas vedno večkrat zahtevajo različne privlačne in inovativne načine uporabe po nizki ceni in s takojšnjo odzivnostjo. Oglejte si, kaj omogoča družina Colorado.

  Canon Camera

  Stroškovna učinkovitost

  Tehnologija UVgel zagotavlja manjšo porabo črnila kot pri konkurenčnih sistemih in s tem omogoča izjemno produktivnost, funkcije nadzora kakovosti pa zmanjšajo količino odpadkov in skrajšajo čas vzdrževanja, zato je UVgel najboljša rešitev za nizke skupne stroške lastništva na kvadratni meter. Natisi so tudi zelo obstojni in pogosto ne zahtevajo laminiranja.

  Zasnovano za čim manjši vpliv na okolje

  Tehnologija UVgel je v skladu s potrdilom GREENGUARD Gold, zato lahko zaupate, da različni načini uporabe v zaprtih prostorih izpolnjujejo stroge omejitve kemičnih emisij.

  V primerjavi s črnili z lateksom ali ekološkimi topnimi črnili UVgel potrebuje približno 40 % manj črnila, da ustvari enako kakovost slike in intenzivnost barv. Postopek sušenja z LED-osvetlitvijo pri nizki temperaturi znatno zmanjša porabo energije, zaradi možnosti takojšnjega tiskanja pa je poraba energije v stanju pripravljenosti zelo nizka.

  Serija Colorado M
  Colorado M-series_white_ink

  Belo brez skrbi

  Belo črnilo UVgel izstopa zaradi svoje izjemne prosojnosti in zagotavlja, da je kakovost tiskanja vsakič najvišja. Zaradi obstojne beline, ki je odporna na rumenenje skozi čas, je popolno za različne načine uporabe, ki zahtevajo brezhibno belo barvo.

  Belo črnilo UVgel prinaša preprosto tiskanje, saj odpravlja običajne težave pri vzdrževanju in zagotavlja enako hitrost ter učinkovitost kot pri drugih barvah. Od konkurence je boljše od 2- do 3-krat, pri tem pa porabi občutno manj črnila in tako zniža stroške za 50–70 %.

  Belo črnilo Uvgel z možnostjo nanosa petih plasti in možnostmi takojšnjega sušenja zagotavlja preprosto rezanje, raztegovanje in končno obdelavo. Tako izboljša produktivnost in učinkovitost.

  Tiskalniki Colorado s konfiguracijo od zvitka do zvitka s tehnologijo UVgel

  • Serija tiskalnikov Colorado M

   Popolnoma modularen tiskalnik s konfiguracijo od zvitka do zvitka UVgel za grafično tiskanje velikega formata. Sistem konfigurirajte glede na svoje potrebe in ga nadgrajujete pozneje, ko se začne povečevati tudi količina. Na voljo so številne možnosti, vključno z mešanim svetlečim/matiranim tiskanjem in belim črnilom.

  • UVgel Wallpaper Factory

   Tehnologija UVgel Wallpaper Factory je celovita avtomatizirana rešitev za izdelavo velikih naklad tapet. Zasnovana za največjo zmogljivost pri visoki kakovosti in neprestanem delovanju.

  • UVgel Print Factory

   Celovita avtomatizirana rešitev za neprestano tiskanje na medije v zvitku in izdelavo vseh aplikacij UVgel za masovne količine.

  • UVgel Packaging Factory

   Z rešitvijo UVgel Packaging Factory lahko svojemu poslovanju dodate možnosti notranjega digitalnega tiskanja embalaže: hitra in kakovostna kratka prilagojena opravila digitalnega tiskanja, ki strankam ponujajo še bolj inovativne načine uporabe.

  Raziščite podrobneje

  POTREBUJETE POMOČ?

  Želite izvedeti več o izdelkih Uvgel?