Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Posebne promocijske akcije podjetja Elwe: razvoj tiskanja na mestu prodaje

Izziv

Elwe, ponudnik storitev tiskanja s sedežem na Nizozemskem, je podjetje za proizvodnjo visokokakovostnega materiala na mestu prodaje za maloprodajni trg. Ponosni so na svojo ponudbo celovitih storitev, od začetne zasnove in preverjanja do proizvodnje, hrambe in dostave, s paleto dodatnih storitev pakiranja.

V več kot 20 letih delovanja je podjetje postalo znano po svoji kakovosti, učinkovitosti in storitvah za stranke. Pridobilo je vrsto pomembnih domačih strank, vključno z maloprodajnima verigama Albert Heijn in Jumbo. Običajno so takšne stranke naročile po več sto ali celo več tisoč enot naenkrat. Takšna naročila je podjetje Elwe z analogno tehnologijo tiskanja brez težav izpolnilo.

"Brez težav so izdelovali deset ali celo tisoč enot. Strankam pa nizke naklade pogosto niso bile na voljo po dostopni ceni."

Podjetje se je zato odločilo za nadgradnjo na hitrejši in učinkovitejši sistem digitalnega tiskanja. Tako so lahko držali korak z nenehno rastjo poslovanja in izboljšali odzivnost na zahteve strank.

Canonova rešitev

Za nas je bila rešitev jasna – hitri in vsestransko uporabni ploski tiskalnik Océ Arizona 660 XT, ki omogoča enostavno uporabo. Obenem pa tehnologija obdelave slik Océ VariaDot prinaša izjemno kakovost, ki jo podjetje Elwe potrebuje za tiskanje materiala na mestu prodaje.

Prednosti

Po besedah Kristen Van Brummen je bil učinek tiskanja s tiskalnikom Arizona 660 XT izjemen, tako v smislu prilagodljivosti kot tudi produktivnosti:

"Sedaj nam ni treba izbirati med kakovostjo in hitrim časom dostave. Zagotavljamo lahko gradivo na mestu prodaje v nižjih nakladah in po konkurenčnih cenah."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Stranke je navdušilo tudi dejstvo, da podjetje sedaj nudi večji obseg prilagojenih storitev po meri za gradivo na mestu prodaje. To bi bilo z uporabo analogne tehnologije predrago.

Največja sprememba pa je ta, da je podjetje s cenovno ugodnejšim izvajanjem tiskanja nizkih naklad pritegnilo povsem novo vrsto strank – ne le velikih trgovcev, ampak tudi majhna podjetja in samostojne podjetnike. Kristen Van Brummen ugotavlja: "Ker lahko nudimo tiskanje materiala na mestu prodaje v enem izvodu, smo pridobili veliko manjših strank, od stranke, ki izdeluje zvočne izdelke za oglede muzejev, do lekarne za vogalom."

Ta novi model tiskanja na zahtevo in na mestu prodaje je odpravil omejitve analognega tiskanja ter podjetju omogočil rast. Zdaj ima podjetje, ki se nenehno razvija, novega partnerja, ki mu pomaga pri premagovanju izzivov. Kirsten Van Brummen zaključi:

"Pogosto prejmemo zahtevna naročila in zato veliko zahtevamo od svojih partnerjev. Canon je naš partner, ki nam vedno stoji ob strani in nam zagotavlja podporo."

Več informacij

Stopite v stik

Odkrijte, kako vam lahko pomagamo pri razvoju podjetja

Več informacij