STORITVE

Spletno upravljanje komunikacije s strankami

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Izboljšano zadovoljstvo strank z uporabo oblaka

Spletno upravljanje komunikacije s strankami (CCM) zagotavlja več kot le izboljšano izdelavo dokumentov – predstavlja naslednji korak v pristopu, ki se osredotoča na stranko, je popolnoma skladen s predpisi in varčuje na stroških – z njim pa želimo izboljšati zadovoljstvo strank.

Z integracijo postopkov in upravljanjem kanalov lahko odpremo novo poglavje v poslovni komunikaciji. Pristopite k celovito upravljani storitvi v oblaku in uporabljajte Canonovo edinstveno podporo za stranke CCM.

Kaj nudimo

Obdelava

Obdelava je poenostavljena, saj vključuje vnaprej sestavljena sporočila, ki so pripravljena za želeno vrsto dostave, glede na prejete podatkovne datoteke stranke.

Dostava

Dokončane datoteke so pripravljene na predajo stranki za nadaljnjo obdelavo in/ali dostavo strankinim končnim uporabnikom.

Tiskarske in poštne storitve

Zagotovite si več časa za glavne dejavnosti ter dodelite izvajanje in dostavo tiskarskih in poštnih storitev Canonovim strokovnim ekipam.

E-poštne storitve

Končni uporabniki prejmejo popolnoma oblikovana sporočila prek e-pošte, storitev pa zagotavlja sledenje in poročanje o nedostavljenih sporočilih.

Dostava v tiskanje

Omogočite, da je vsako sporočilo samodejno dostavljeno na cilj – datoteke, ki so pripravljene za tiskanje, bodo zagotovo dostavljene, tudi če e-pošta ni dosegla naslovnika ali če po več poskusih pošiljanje ni bilo uspešno.

Načini dostave

Celovito upravljanje

Canon upravlja z vašimi prejetimi podatki – jih obdela, oblikuje v izhodno komunikacijo in varno gostuje v oblaku.

Usposobljeni strokovnjaki

Naše osebje je izjemno usposobljeno za pretvorbo podatkov v prilagojeno, ciljno komunikacijo, ki je skladna s predpisi.

Uporaba oblaka

Varen oddaljeni dostop vam omogoča spletno upravljanje komunikacije s strankami brez dragih licenc ali lastnih strokovnjakov.

Woman sat on the floor beside a mustard-coloured sofa with open laptop resting on her legs smiles as she looks at her pink smartphone.

Prenesite vsebino.

Two women in soft focus look over a tablet device as downlights glimmer in the foreground.

Večkanalna dostava

Razširite svoje zmogljivosti dostave in prihranite stroške virov s platformo za upravljanje komunikacije s strankami, ki ponuja upravljanje z enotne stične točke – v pisarni in oblaku.

S tehnologijo platforme za upravljanje v oblaku lahko izboljšate zadovoljstvo strank.


Novi sistemi, kot je Canonova komunikacijska platforma, so nepogrešljivi pri ohranjanju obstoječih in novih strank.

– Markus Stricker, izvršni direktor, MSP

Povezane storitve in rešitve

Close-up of a man resting his left hand on a laptop keyboard while holding a mobile phone in his right hand, with out of focus background.

Upravljanje komunikacije s strankami

Raziščite nove načine komunikacije s strankami z uporabo naših rešitev za digitalno komunikacijo.

Spoznajte novi način dela s Canonovimi poslovnimi storitvami.

POGOVORITE SE Z NAŠO EKIPO