UPRAVLJANE STORITVE TISKANJA

Naš pristop do upravljanih storitev tiskanja

Vsaka organizacija je drugačna. Zato v sklopu Canonovih upravljanih storitev tiskanja nekaj časa namenimo spoznavanju podjetja in zahtevam IT, da lahko ustvarimo storitev, ki je neposredno prilagojena vašim potrebam.
ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ
alt text

Pregled pristopa do upravljanih storitev tiskanja

S Canonovimi upravljanimi storitvami tiskanja (MPS) vam s svojim strokovnim znanjem v panogi zagotavljamo večjo varnost, hitrejše postopke tiskanja, učinkovitejše poteke dela, trajnost in nižje stroške v najkrajšem možnem času, saj združujemo metodologiji ITIL® in PRINCE2® na vseh stopnjah potovanja.
alt text
Canon Camera

Odkrivanje novih možnosti

Začnemo s skrbnim pregledom vaše trenutne situacije in začrtamo celotno sliko o varnosti, trajnosti in morebitnih neučinkovitih pretokih dokumentov in informacij v vaši organizaciji.

Nato lahko začnemo natančneje določati področja nepotrebnih odpadkov in težav pri tiskanju in postopkih zajemanja, ki bi jih bilo mogoče izboljšati.

Zasnova

Na podlagi ugotovitev iz faze odkrivanja, zasnujemo rešitev, ki vam bo pomagala izboljšati učinkovitost in nadgraditi strategijo digitalne preobrazbe, da se boste lahko vi osredotočili le na osnovno poslovanje.

Med tem procesom za vašo organizacijo ustvarimo pravilnik optimizacije, ki temelji na arhitekturi, okrepljeni z najsodobnejšimi rešitvami v oblaku, varnimi in trajnostnimi rešitvami ter storitvami.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Prehod in izvedba

Ko bomo oblikovali dogovorjeno rešitev, bomo na podlagi dolgoletnih izkušenj z vodenjem projektov nadzorovali njeno izvajanje in uvajanje v vašo organizacijo.

Z našim strokovnim znanjem upravljanja sprememb sodelujemo z vašimi komunikacijskimi ekipami in poskrbimo za nemoteno izkušnjo prehajanja in uporabnikom omogočimo enostavno in dolgoročno sprejetje postopkov.

Podpora in upravljanje

Osnovna funkcija naše ponudbe upravljanih storitev tiskanja je storitev Fleet Management, s katero merimo rezultate tiskanja in skeniranja na podlagi dogovorjenih ključnih kazalnikov uspešnosti ter zagotavljamo vzdrževanje in podporo za nudenje visoke razpoložljivosti in vzdrževanje dogovorjenih dogovorov o ravni storitev. Poleg tega nudimo učinkovito in uspešno podporo za stranke, podporo IT in druge digitalne storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje.

Ko bomo vzpostavili delovanje storitve, bomo vašo storitev upravljali na dolgi rok in tako zagotovili, da bo vse delovalo, kot mora, in da bo še naprej izpolnjevala vaše trenutne potrebe in vse druge, ki se bodo razvile v prihodnosti.

people shaking hands
Canon Camera

Pregledovanje

Canonove upravljane storitve tiskanja vključujejo redne preglede, s katerimi zagotovimo, da lahko uživate v vseh prednostih rešitve in da je rešitev ves čas optimirana, da ustreza razvijajočim se potrebam vaše organizacije – ne le v smislu učinkovitosti, ampak tudi pri doseganju pomembnih vzporednih ciljev, kot sta varnost in trajnost.

Opredelimo jasno vodenje pogodbe, da lahko preprosto spremljate, kdaj, kako in s kom bomo pregledali stanje vaše pogodbe o upravljanju storitev tiskanja. Najpomembneje pa je, da bomo v okviru tega postopka pregleda izpostavili nova možna področja za vaš poslovni razvoj, na primer priložnosti, ki jih prinašajo prehod na digitalno preoblikovanje, hibridno delo, rešitve v oblaku in mobilne tehnologije, ki vam bodo pomagale pri dolgoročnem uspehu.

ŠTUDIJA PRIMERA

"S Canonovo rešitvijo upravljanih storitev tiskanja smo opazili približno 35-odstotni prihranek pri celotnih stroških tiskanja."

Jon Burnby
Direktor storitev IT za Evropo, Fujitsu
Canon Camera

STORITVE

Upravljane storitve tiskanja

Ustvarite optimizirano, varno in trajnostno infrastrukturo naprav s Canonovimi storitvami in rešitvami upravljanja tiskanja, ki so vam na voljo na način, ki vam ustreza: v oblaku, na licu mesta ali v hibridnem okolju.

STORITVE

Storitve digitalne preobrazbe

Spodbudite digitalno transformacijo s kombinacijo naših upravljanih storitev tiskanja na ravni podjetja in rešitvami za sodelovanje v delovnem okolju v enem paketu.

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

REŠITVE

Rešitve za sodelovanje v delovnem okolju

Pretvorite način poslovanja z rešitvami za napredno zajemanje, avtomatizacijo poteka dela z dokumenti in povezljivostjo z oblaki, ki skupaj poskrbijo za varen pretok podatkov v podjetju.

Povezani izdelki/rešitve

Podrobneje si oglejte Canonove rešitve, ki dopolnjujejo naše upravljane storitve tiskanja

Raziščite podrobneje

Preberite več o tem, kako vam lahko Canonove rešitve in storitve pomagajo pri prilagajanju novi hibridni resničnosti dela.

 • Pripravljanje na nepričakovano

  Zamisel o "normalnosti" dela se je popolnoma preoblikovala in se še naprej spreminja. Tukaj lahko investirate, da ostanete prilagodljivi.

 • Omogočanje novega delovnega okolja

  Preberite več o tem, kako bo oblak postal bistven za zagotavljanje sodelovanja skupin v spreminjajočem se hibridnem delovnem okolju prihodnosti

 • Prilagajanje na poslovanje z oblakom v prihodnosti

  Krmarite po delovnem okolju prihodnosti z uporabo tehnologije v oblaku, ki podpira učinkovito in varno sodelovanje.

 • Kaj pričakovati v delovnem okolju v prihodnosti?

  Spoznajte smernice, ki vplivajo na delovno okolje prihodnosti in ugotovite, kako se lahko pripravite.

 • POTREBUJETE POMOČ?

  Želite izvedeti več o tem izdelku?