bridge camera photography

Hibridni fotoaparati

Posnemite vse – od pokrajin z izjemno širokokotnim objektivom do ekstremnih telefoto posnetkov divjih živali z neverjetno jasnostjo.

Ujemite vsako podrobnost z zmogljivo povečavo

Računajte na najboljšo zmogljivost – pri širokokotnem zajemanju ali največji povečavi – z enim od najmanjših in najzmogljivejših objektivov z optično povečavo, ki so na voljo. Pametni stabilizator slike zagotavlja optimalne rezultate, ne glede na to, ali snemate pri šibki svetlobi ali med premikanjem.

powerful bridge camera zoom

Osupljive podrobnosti, ustvarjalna svoboda: pridobite več informacij o Canonovi družini 4K

Več informacij

powerful zoom lenses

Sledite subjektu med povečavo

Divje živali in športniki so redko pri miru – pomožna funkcija za okvirjanje povečave omogoča, da jim lahko sledite. Pritisnite gumb in fotoaparat bo hitro oddaljil pogled, da lahko znova poiščete subjekt, in ga nato spet približal na trenutek, ko da je oddaljil.

Ogled videoposnetka

Prevzemite nadzor samozavestno

Raziščite navdušenost nad fotografijo, tako da izberete lastne nastavitve za parametre, kot so odprtost in hitrost zaslonke, nastavitve beline in ISO. Uporabite napredne ročne funkcije filma za upravljanje med snemanjem videoposnetkov.

zoom framing assist

Fotografirajte udobneje in dlje časa

Fotografiranje z veliko optično povečavo zahteva večjo stabilnost. Zato smo združili obširne raziskave in Canonovo znanje od fotoaparatov EOS do DSLR, da smo ustvarili ergonomska držala za omogočanje udobnejšega in dolgotrajnejšega fotografiranja.

high optical zoom

Enostavno delite in oddaljeno fotografirajte s povezavo Wi-Fi

Povezava Wi-Fi s tehnologijo dinamičnega NFC-ja omogoča povezovanje in deljenje vaših stvaritev z združljivimi pametnimi napravami z enim samim tapom. Ujemite presunljive posnetke divjih živali ali selfije z brezžičnim oddaljenim fotografiranjem z aplikacijo Canon Camera Connect.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Povečajte svojo ustvarjalnost

Spodbudite ustvarjalnost z veliko izbiro dodatnih pripomočkov, vključno z elektronskim iskalom visoke ločljivosti in bliskavicami EOS Speedlite.

Uživajte v svobodi potovanja z malo prtljage

S fotoaparatom DSLR bi morali zato, da bi dobili isti razpon povečave, kot ga ima kompaktni hibridni fotoaparat Canon, nositi ogromno objektivov.

light travel camera

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj

Nekatere funkcije niso na voljo v vseh fotoaparatih.