01-m50 hero

Izdelek

EOS M50 – bodite prvi

Pet izjemnih ljudi, pet neverjetnih videov – en odličen fotoaparat z neštetimi ustvarjalnimi možnostmi


Stopimo za objektiv in poglejmo, kaj vse zmore brezzrcalni kompaktni fotoaparat Canon EOS M50 4K. Pet izjemnih pionirjev med prvimi odkriva, kaj vse zmore. Boste vi naslednji?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Katie, profesionalna prostotekačica, finalistka oddaje Ninja Warrior UK in ustvarjalka videodnevnikov, je nastopila tudi kot telesna dvojnica Ellie Goulding, Anne Hathaway in Mille Jovovich.

Prosti tek po hiši

Katie McDonnell skupaj s fantom Erikom za objektivom fotoaparata Canon EOS M50 predstavlja filme, posnete v njuni hiši, ki je pravi raj za parkour. V počasnem posnetku s 120 sličicami na sekundo sta gladko zajela Katiejino salto nazaj, daljinski upravljalnik pa je bil popoln za ginger flip s koncertnega klavirja.

Erik je z zaporedjem posnetkov 10 sličic na sekundo posnel osupljiv Katiejin 360-stopinjski vault z balkona in nato slike enostavno brezžično prenesel v njun prenosni računalnik.

"RESNIČNO SEM SI ŽELELA IZVESTI GINGER FLIP S TEGA KONCERTNEGA KLAVIRJA … ”

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Alex, priznani popotniški bloger in fotograf s petih kontinentov redno osvaja najprestižnejša priznanja za spletne dnevnike.

Pariz s povsem novega zornega kota

S super palico za selfieje, s katerim je telefon povezal s fotoaparatom Canon EOS M50, se je Alex Vizeo znova poklonil svojemu rojstnemu kraju, Parizu, z oddaljenim fotografiranjem in snemanjem z ogledom v živo. Alex je poiskal čudovite skrite razglede s streh nad veličastnim mestom in njegovimi svetovno znanimi znamenitostmi, ki jih je EOS M50 zajel v bogatih podrobnostih 4K. Pariz v vsej svoji veličini!

"TO SEM ISKAL VES DAN .. TO JE NAJBOLJŠI RAZGLED V PARIZU! "

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Po zmagi v televizijski oddaji preživetja je Kay postal uspešen model, glasbenik, televizijski voditelj in zvezda Instagrama.

Človek, čoln – in pobeg iz mesta

Kay Nambiar je postal slaven, ko je zmagal v oddaji preživetja, a zunaj mesta, v čolnu in v koščku divjine izven Amsterdama je pristal v hudih težavah.

Z enostavno izmenljivimi objektivi fotoaparata Canon EOS M50 pa se je vse rešilo. Kay je odkril samodejno ostrenje z dotikom, ki je popolno za posnetke od blizu – in bližnje srečanje s kravo!

"PREVERIL BOM, ALI LAHKO NAJDEM ČOLN IN KAKO DALEČ ME BO PONESEL. KAKO RAZBURLJIVO! "

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celineijino mojstrsko ličenje je bilo prikazano v revijah, kot sta Vogue in Elle, s svojimi modnimi nasveti pa je pridobila veliko sledilcev na družabnih omrežjih.

Zvezda ličenja zapušča svoj studio

Elitna modna vizažistka Celine Bernaerts se je odločila, da studijske luči zamenja za naravo, in se opremila s fotoaparatom Canon EOS M50. Potem ko je povezala pametni telefon, je Celine s pametnim samodejnim načinom fotoaparata posnela več selfiejev, za vse ostalo pa je poskrbela vgrajena obdelava v obliki zapisa RAW.

Za neverjetni zaključni posnetek dneva si je celo izposodila konja!

"NAJVEČJI TRENUTEK TE MALE PUSTOLOVŠČINE? FOTOGRAFIRALA SE BOM S KONJI. "

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Anne, ljubiteljica sonca, osebna trenerka, pisateljica in delilka sreče, je predstavnica nove generacije navdušencev nad fitnesom, ki ustvarjajo spletne videodnevnike.

Fotografije s pohoda pri šibki svetlobi

Anne Dubndidu je že večkrat hodila po poti gorate pokrajine Pic Saint Loup v Languedocu v Franciji, a nikoli ponoči. Opremljena s fotoaparatom Canon EOS M50 je Anne uporabila mešanico posnetkov z dolgo osvetlitvijo in običajne fotografije s hitrim 22-mm objektivom z zaslonko f2 in tako ojačala šibko svetlobo.

Po slikanju s svetlobo na vsakem kilometru je Anne na vrh prispela še ravno pravi čas, da je lahko posnela dih jemajoč sončni zahod in popoln selfie.

"VEDNO POSKUŠAJTE NOVE STVARI, SAJ SE ŠE KAKO SPLAČA. "

Canon EOS M50

Odkrijte svoje izjemne sposobnosti z navdihujočim fotoaparatom Canon EOS M50

VEČ INFORMACIJ