Canon Naramna torba MS10

Naramna torba MS10

Trpežna in elegantna naramna torba diskretno združuje praktičnost z modo in poskrbi, da bosta fotoaparat in objektiv skupaj s tabličnim računalnikom, dodatno opremo in osebnimi predmeti na varnem. Tako boste na poti vedno imeli vse potrebno pri roki.

Canon Messenger Bag MS10

Prednosti

  • Originalna Canonova naramna torba – elegantna in diskretna
  • Fotografski pribor bo vedno na varnem in na dosegu roke
  • Nastavljivi notranji predelki omogočajo, da imate pri sebi vse, kar potrebujete
  • Močna in trpežna zasnova
  • Udobno nošenje z nastavljivim naramnim pasom

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Naramna torba MS10

Elegantna in diskretna


Uradna Canonova naramna torba se ponaša z diskretno zasnovo in modno sivo barvo, prefinjenim reliefnim Canonovim logotipom v črni barvi na črnem ozadju in notranjostjo v Canonovi rdeči barvi ter visoko kakovostjo in praktičnostjo, ki jima lahko zaupate.

Varno shranjevanje, enostaven dostop


Varno shranite in prenašajte fotografsko opremo po zaslugi oblazinjenih predelkov in z zadrgo ločenega glavnega predala. S praktičnima magnetnima zaponkama bo torba ostala zaprta, a hkrati omogočala hiter in enostaven dostop do opreme, tako da ne boste zamudili priložnosti za posnetek.

Kot nalašč za vsakodnevno fotografiranje


S seboj lahko vzamete vse, kar potrebujete za cel dan fotografiranja, saj imate na voljo dovolj prostora za en fotoaparat, dva objektiva ter tablični računalnik. Glavni notranji predal, ki je oblazinjen in opremljen z zadrgo ter prilagodljivimi predelki, nudi prostor in prilagodljivost, ki ju potrebujete za opremo. Poleg tega imate na voljo tudi zunanje žepe za osebne predmete in dodatno fotografsko opremo.

Močna in trpežna


Robustna, zanesljiva in na škropljenje odporna ulična torba je izdelana iz odpornih in temeljito preizkušenih visokokakovostnih materialov, odlikujejo pa jo tudi trpežne zunanjost in zaponke.

Udobno nošenje


Močen in odporen naramni pas z enostavno nastavljivo zaponko zagotavlja največjo mero udobja med prenašanjem polne torbe.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Naramna torba MS10, njegove funkcije in zmožnosti.