The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

Izjemna vodilna serija G z osupljivo uporabo, hitrostjo in kakovostjo fotoaparatov DSLR

Discover the Powershot G1 X III

Odkrijte Powershot G1 X Mark III

Alex Majoli, član fotografske agencije Magnum, s fotoaparatom G1 X Mark III raziskuje okolico na Siciliji.

Ogled videoposnetka

Vrhunska serija G združuje najboljše lastnosti fotoaparatov PowerShot in EOS

Fotoaparat G1 X Mark III skupaj z legendarno dediščino in lahkotnostjo PowerShot ponuja edinstveno mešanico hitrosti, kakovosti in vzdržljivosti fotoaparatov DSLR. Je idealen spremljevalec fotografov, ki iščejo večnamensko alternativo za fotoaparate DSLR.

Ogled celotnih specifikacij

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

Model G1 X Mark III je precej lažji in kompaktnejši od predhodnika G1 X Mark II ter se ponaša z ergonomsko zasnovo v slogu fotoaparatov EOS, zato je popolna izbira za fotografe, ki želijo pustiti svoj fotoaparat DSLR doma in potovati z malo opreme.

Izjemna kakovost slike

G1 X Mark III se ponaša s tipalom APS-C z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih slik, s široko zaslonko s 3-kratno optično povečavo s 24–72 mm goriščno razdaljo in s procesorjem DIGIC 7 za izjemne slike in posnetke.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Hitro in samozavestno fotografiranje

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, zasnovano za rezultate na vseh ravneh, zagotavlja zanesljivo in odzivno ostrenje ter 4-stopenjsko stabilizacijo za varno ročno fotografiranje.

Lepa in varna uporaba

Sredinsko elektronsko iskalo z visoko ločljivostjo, samodejno ostrenje z dotikom in ergonomija, ki jo je navdihnil fotoaparat EOS, zagotavljajo samozavest na ravni fotoaparatov DSLR kljub žepni velikosti.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Videoposnetki v polni visoki ločljivosti 60p

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in 5-osni stabilizator slike za film omogočata snemanje izjemno podrobne videoposnetke v polni visoki ločljivosti 60p in tako lahko dosežete tekoče in mirne posnetke tudi med tekom.

Full HD 60P movies

Napredna povezljivost

Za preprosto vzpostavitev povezave s pametnimi napravami uporabite vedno vklopljeno povezavo Bluetooth®* fotoaparata G1 X Mark III. Z ročnim upravljanjem z aplikacijo Camera Connect razširite svoje ustvarjalne možnosti.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

Družba Canon želi do leta 2050 pri poslovnih dejavnostih doseči ničelno stopnjo neto emisij CO2.

To bomo dosegli s povprečno 3-odstotnim letnim izboljšanjem indeksa izboljšanja emisij CO2 v življenjskem ciklu na izdelek. Torej če bi se ohranilo, to pomeni približno 50-odstotno zmanjšanje do leta 2030 v primerjavi z letom 2008. Ugotavljamo, da je to v skladu s stopnjo zmanjšanja, ki jo zahteva Pariški sporazum.

Še naprej bomo pregledovali cilje z dolgoročne perspektive, da bi preverili svoj prispevek k uresničevanju nizkoogljične družbe.

Odkrijte še več

Tehnični podatki

3x

3-kratna

optična povečava

Digic 7

DIGIC 7

Zmogljiv procesor

24.2 MP

24,2 milijona slikovnih pik

Tipalo APS-C

Dual Pixel CMOS AF

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Hitro in zanesljivo ostrenje

7 fps

7 sličic na sekundo

s samodejnim ostrenjem

Large

Veliko

osrednje iskalo

Full HD

Videoposnetki v polni visoki ločljivosti

60p

Always-on

Stalna

povezljivost

Ogled celotnih specifikacij

Specifications of the G1 X Mark III

Galerija

Oglejte si življenje skozi oči fotografa Alexa Majolija, člana fotografske agencije Magnum, ki je s fotoaparatom G1 X Mark III posnel prizore na Siciliji.

What's in the box

Vsebina embalaže

Digitalni fotoaparat PowerShot G1 X Mark III

Pokrov za objektiv

Vrvica za pokrov za objektiv

Ovratni pas NS-DC12

Nastavek za pašček (za fotoaparat NS-DC12)

Komplet baterij NB-13L

Polnilnik baterij CB-2LHE

Napajalni kabel

Komplet navodil za uporabo (Začetni priročnik)

Združljiva dodatna oprema

Awards

Povezani izdelki

Pripovedujte zgodbe na svoj način

Nalagajte fotografije in videoposnetke iz vseh naprav in upravljajte vse fotografije na enem mestu.

Več informacij

* Za vzpostavitev stalne povezave med pametno napravo in fotoaparatom prek tehnologije Bluetooth® je potrebna začetna namestitev s programom Canon Camera Connect. Stabilnost povezave Bluetooth® je odvisna od modela pametne naprave in drugih okoljskih dejavnikov. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth® SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov. Za združljive pametne naprave se zahteva tehnologija Bluetooth®, različica 4 (ali novejša), in nameščen operacijski sistem iOS 8.4 (ali novejši) ali Android 5.0 (ali novejši) ter najnovejši program Canon Camera Connect (na voljo v trgovini Apple App Store ali Google Play).