Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Bliskavica z vrtljivo glavo/odbojno osvetlitvijo omogoča preprosto dodajanje svetlobe v fotografije, s tem pa ponuja vsestransko in kreativno osvetlitev za rezultate naravnega videza v zaprtih prostorih.

Snemanje čudovitih fotografij z bliskavico je enostavnejše kot kdaj koli prej

Naravni videz in občutek lahko ustvarite z odbijanjem svetlobe od stene in stropa ali z daljinskim sproženjem bliskavice Speedlite EL-100, ki je ločena od fotoaparata. Preprosti samodejni način poskrbi za vse tehnične nastavitve, zato lahko takoj preskusite bliskavico in snemate boljše fotografije dogodkov, prijateljev in družine.

Več informacij

Canon Speedlite EL-100

Enostavno fotografiranje z bliskavico

Z bliskavico Speedlite EL-100 lahko preprosto dodate svetlobo pri posnetkih v zaprtih prostorih ali na prostem – ta bliskavica vam nudi več energije kot vgrajene bliskavice in ima preprost gumb za izbiro načina, zato sta nastavljanje in uporaba enostavnejša. Vodoravni in navpični odboj svetlobe ustvari svetlejše, a še vedno lepe rezultate v zaprtih prostorih, zato lahko svojo ustvarjalnost izrazite tudi skozi osvetlitev.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Bodite ustvarjalni

Ko boste pripravljeni preskusiti vse meje osvetlitve, si oglejte nekatere odlične funkcije bliskavice Speedlite EL-100. Med te funkcije spadata stroboskopska bliskavica za zamrzovanje subjekta v hitrih posnetkih in način sinhronizacije z drugim zastorom za poudarjanje občutka hitrosti – obe sta odlični za fotografiranje premikajočih se subjektov.

Kompakten in zmogljiv

Bliskavica Speedlite EL-100, ki za napajanje uporablja baterije AA in tehta samo 190 g, je dovolj kompaktna in lahka, da jo odnesete s seboj na družinske priložnosti in dogodke ter ustvarite čudovite rezultate. Bliskavico z vodilnim številom 26 in ročno povečavo lahko nastavite na optimalno razporeditev svetlobe.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Brezžično upravljanje za kreativno osvetlitev

Za več 3D-svetlobnih učinkov uporabite bliskavico Speedlite EL-100 kot optični brezžični pošiljatelj, ki sproži oddaljene bliskavice z različnih lokacij, ali pa jo uporabite kot optični sprejemnik, ki ga upravljate iz združljivih fotoaparatov EOS.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Družba Canon želi do leta 2050 pri poslovnih dejavnostih doseči ničelno stopnjo neto emisij CO2.

To bomo dosegli s povprečno 3-odstotnim letnim izboljšanjem indeksa izboljšanja emisij CO2 v življenjskem ciklu na izdelek. Torej če bi se ohranilo, to pomeni približno 50-odstotno zmanjšanje do leta 2030 v primerjavi z letom 2008. Ugotavljamo, da je to v skladu s stopnjo zmanjšanja, ki jo zahteva Pariški sporazum.

Še naprej bomo pregledovali cilje z dolgoročne perspektive, da bi preverili svoj prispevek k uresničevanju nizkoogljične družbe.

Odkrijte še več

Tehnični podatki

Samodejni način

Za enostavno fotografiranje z bliskavico

Vodilno število 26 (ISO 100, metri)

Velika moč

Bliskavica za odbojno osvetlitev

Navpična in vodoravna nastavitev

Optični pošiljatelj/sprejemnik

Za bliskavice, ločene od fotoaparata

Teža

190 g

Ogled celotnih specifikacij

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Kaj dobite v škatli?

Speedlite EL-100

Mehka torbica

Mini stojalo

Uporabniški priročnik

Morda bi vas zanimalo tudi ...