Canonov klub

Martin Bissig Prednastavitve za potovanja

Zlahka spremenite slike s 5 prednastavitvami, ki jih je zasnoval Canonov Ambasador. Poudarite svojo ustvarjalno žilico s Canonom.

Martin Bissig Prednastavitve za potovanja

NAZAJ V PRETEKLOST

Prednastavitev "Back in Time" (Nazaj v preteklost) vas popelje v nostalgično preteklost, ki znova zajame bogato šrilanško preteklost v osupljivi črno-beli tehniki. Nadgradite svoje fotografije z močnim kontrastom in namerno zrnatostjo, s čimer boste ustvarili starinski videz, poln zgodb iz preteklosti. Za optimalne rezultate preosvetlite svoje posnetke v programu Lightroom in si oglejte njihovo preobrazbo v privlačne in brezčasne mojstrovine.

PRED

PO

KALIFORNIJSKE SANJE

Zatopite se v večno kalifornijsko poletje s prednastavitvijo "California Dreaming" (Kalifornijske sanje). Ta digitalni čarobni prah prekrije vaše slike s toplimi in pastelnimi odtenki, ki ustvarijo popolno ravnovesje sijoče sončne svetlobe in mehkih senc. Z vsakim klikom se prepustite sproščenemu kalifornijskemu življenjskemu slogu in fotografije spremenite v posnetke s soncem obsijane legendarne zahodne obale.

PRED

PO

PRAŠNI DNEVI

S prednastavitvijo "Dusty Days" (Prašni dnevi) ovekovečite s soncem obsijano puščavsko lepoto Savdske Arabije. S tem edinstvenim orodjem boste svoje posnetke preželi s toplo, rdeče-rjavo paleto, ki je kot nalašč za pokrajine, portrete in evokativno pripovedovanje zgodb. Kljub najmočnejši sončni svetlobi prednastavitev "Dusty Days" zagotavlja, da bo iz vaših slik sijal očarljiv draž puščavskih pokrajin.

PRED

PO

ZAMRZOVALNIK

Podajte se na vizualno popotovanje v osrčje Grenlandije s prednastavitvijo "The Freezer" (Zamrzovalnik). S tem edinstvenim orodjem boste svoje fotografije izboljšali s pristnimi belimi odtenki in osupljivim kontrastom v poudarjenih delih, hkrati pa ohranili živahnost barv, ne da bi preosvetlili svetlejše dele. Zajemite popolno lepoto Arktike, kjer žive barve plešejo na platnu čiste, ledene beline.

PRED

PO

POPOTNIK

Svoje vizualne podobe vključite v duhovno živahnost Tibeta s prednastavitvijo "The Pilgrim" (Popotnik). Ta prednastavitev razkrije skrite detajle s strokovno poudarjenimi črninami, saj je zasnovana tako, da obogati barve in odraža svetleče odtenke molitvenih zastavic, starodavnih bivališč in razkošnega pragozda. Doživite živahno paleto Tibeta in pretvorite svoje slike v podrobno opisane in barvite zgodbe o mistični deželi.

PRED

PO

Canon Ambassador Martin Bissig.

CANONOV AMBASADOR

Martin Bissig

Več o Martinovi karieri in o vsebini njegove Canonove torbe z opremo.