Creative Park
alt text goes here

Neomejeni načini okraševanja
za noč čarovnic

S pomočjo spletne zbirke Canon Creative Park priprava na noč čarovnic ni tako strašljiva, kot se sliši. Izbirajte med najrazličnejšimi natisi in sestavite svojo masko, papirnati okrasek ali tematsko igračo.

Odkritje Creative park applikacijo na

Naučite se učiti z igro ...

Vsak model je zasnovan, da zaneti ogenj v domišljiji vašega otroka in mu z izvirnimi zamislimi za izdelke iz papirja pomaga razviti najrazličnejše ustvarjalne veščine. Vse, kar potrebujete, so tiskalnik, nekaj potrebščin in malo prostega časa.

Learn to play to learn…

Houston, imamo čas za družino!

Če vaš otrok vedno išče nove dogodivščine in si morate vedno znova sproti izmišljevati aktivnosti, vam bo Creative Park prišel prav. Modeli, ki jih je enostavno sestaviti in so namenjeni različnim starostim, pomenijo kakovostno preživljanje časa za vse domače.

Houston, we have family time!

Vse, kar si lahko zamislite.

Creative Park nudi raznolik nabor kategorij, med katerimi bo vsakdo našel nekaj zase. Imamo vse – od origamija do živali in najrazličnejših voščilnic.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Knjiga Neomejene pustolovščine

Z vašo pomočjo smo ustvarili lastno knjigo z naslovom Neomejene pustolovščine! V zgodbi, ki jo je napisala v Parizu živeča avtorica Denitza Mineva-Deslandes, nastopa devet glavnih likov, ki so se odpravili na potovanje, da bi rešili prijatelja. Glavni junaki knjige so postale igrače, ki so jih starši in otroci v devetih državah največkrat izbrali za tiskanje in oblikovanje. Uživajte, ko boste knjigo brali otroku!

Knjigo lahko prenesete tukaj

Canon_Website_Visual_960_960