Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Vodotesen* daljnogled vrhunske kakovosti z 10-kratno povečavo ter Canonovo svetlo optiko serije L in optičnim stabilizatorjem slike je idealen za izjemno miren pogled v najzahtevnejših vremenskih pogojih.

Prednosti

  • Vrhunski svetli daljnogled serije L z 10-kratno povečavo
  • Vodotesen* in odporen za najzahtevnejše vremenske pogoje
  • Izjemno mirno vidno polje s stabilizatorjem slik
  • Velika 4,2 mm izhodna zenica zagotavlja svetlo vidno polje
  • Udoben 16 mm okular LER
Binoculars

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon 10x42L IS WP

Svetel, vrhunski daljnogled z 10-kratno povečavo je popoln za uporabo pri šibki svetlobi


Vrhunski daljnogled z 10-kratno povečavo in visokim kontrastom je opremljen s Canonovo natančno optiko serije L, 2 elementoma leče z nizko razpršenostjo in premazom objektiva Super Spectra za izjemno jasen pogled. 4,2 mm izhodna zenica zagotavlja široko vidno polje tudi pri šibki svetlobi.

Vodotesen* in odporen za najzahtevnejše vremenske pogoje


Daljnogled je povsem vodotesen*, odporen na najzahtevnejše vremenske pogoje in opremljen z zaščito proti vremenu v skladu s specifikacijami JIS 7. Izjemno preprost oprijem za mokre pogoje in trpežna gumijasta zunanjost sta primerni za vse vaše dogodivščine. Poseben kovinski premaz na vseh zunanjih površinah preprečuje zarositev leče.

Izjemno stabilno vidno polje


S Canonovo tehnologijo stabilizatorja slike lahko uživate v neverjetno stabilnem vidnem polju, saj odpravlja številne vrste tresenja, ko uporabljate daljnogled z rokami, iz premikajočega se vozila ali čolna. Majhni žiroskopi v daljnogledu zaznajo tudi najmanjši premik, vrtljiva prizma pa se premika in popravi kot lomljenja vstopne svetlobe.

S čudovitim vidnim poljem boste predmet zagledali povsem preprosto


Preizkusite čudovito jasno, plosko vidno polje z majhnim popačenjem po celotni sliki. To omogočata odlično 59,2° navidezno vidno polje in Canonova leča z dvojnim izravnalnikom polja. S 16 mm okularjem si lahko ogledate celotno vidno polje. Idealen je za osebe s sončnimi ali korekcijskimi očali.

Zasnovan za preprosto in udobno uporabo


Daljnogled je opremljen z razširljivima gumijastima obrobama, ki ju lahko nastavite za udobno, uravnoteženo gledanje, poleg tega pa ima nameščen obroč za tekoče ostrenje, ki zagotavlja preprosto upravljanje z obema rokama. Zaklep popravkov prepreči nenamerne napake pri popravkih dioptrije.

*Vodotesen do razreda 7 JIS.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon 10x42L IS WP, njegove funkcije in zmožnosti.