Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Kakovosten daljnogled s 15-kratno povečavo za vse vremenske pogoje je opremljen s Canonovo natančno optiko in optičnim stabilizatorjem slike, ki zagotavljata neverjetno oster, miren in udoben pogled v zahtevnih vremenskih pogojih ali morskem okolju.

Prednosti

  • S Canonovo vrhunsko kakovostjo se predmetu lahko približate s 15-kratno povečavo
  • Zasnovan tako, da prenese tudi najzahtevnejše vremenske pogoje
  • Izjemno mirno vidno polje z veliko povečavo
  • S svetlim vidnim poljem boste predmet zagledali povsem preprosto
  • Udobna in odporna kakovostna izdelava

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon 15x50 IS All Weather

S Canonovo vrhunsko kakovostjo se predmetu lahko približate s 15-kratno povečavo


Visokozmogljiv daljnogled s 15-kratno povečavo vrhunske kakovosti in Canonovo natančno optiko je opremljen z lečo z ultra nizko razpršitvijo. Ta zmanjša kromatsko aberacijo, premaz Super Spectra pa zagotavlja živahen pogled z visokim kontrastom in jasnimi barvami.

Zasnovan tako, da prenese tudi najzahtevnejše vremenske pogoje


Uživajte v odličnem pogledu tudi v težkih vremenskih pogojih, saj je daljnogled odporen na vremenske pogoje v skladu s specifikacijami JIS 4. Odporno kakovostno ohišje ima gumijasto obrobo, ki je odporna na zahtevne vremenske pogoje, zato je ta daljnogled idealen za zahtevna opravila.

Izjemno mirno vidno polje z veliko povečavo


S Canonovo tehnologijo stabilizatorja slike lahko uživate v neverjetno mirnih slikah, saj odpravlja številne vrste tresenja in premikanja, ko uporabljate daljnogled z rokami, iz premikajočega se vozila ali čolna. Svetli daljnogled je opremljen s sprednjo lečo objektiva z velikim premerom 50 mm, ki zagotavlja svetlo vidno polje.

S čudovitim širokim vidnim poljem boste povsem preprosto zagledali predmet


Z optiko Porrove prizme II in dvojnim izravnalnikom polja lahko preprosto poiščete predmet in preizkusite čudovito 61° navidezno široko jasno, plosko vidno polje z majhnim popačenjem po celotni sliki.

Odporen, vendar preprost in udoben


Zasnovan je za udobno uporabo dlje časa, tudi če nosite sončna očala ali korekcijska očala, saj ima nastavljiv okular s 15,0 mm razdaljo do očesne zenice, ki zmanjša "učinek tunela".

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon 15x50 IS All Weather, njegove funkcije in zmožnosti.