Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Izjemno zmogljiv daljnogled z 18-kratno povečavo za vse vremenske pogoje je opremljen s Canonovo natančno optiko in optičnim stabilizatorjem slike, ki zagotavljata neverjetno oster, miren in udoben pogled v zahtevnih vremenskih pogojih ali morskem okolju.

Prednosti

  • Uporabite 18-kratno povečavo s Canonovo vrhunsko kakovostjo
  • Zasnovan tako, da prenese tudi najzahtevnejše vremenske pogoje.
  • Izjemno mirno vidno polje z veliko povečavo
  • S čudovitim širokim vidnim poljem boste povsem preprosto zagledali predmet
  • Udobna in odporna kakovostna izdelava

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon 18x50 IS All Weather

Uporabite 18-kratno povečavo s Canonovo vrhunsko kakovostjo


Visokozmogljiv daljnogled z 18-kratno povečavo vrhunske kakovosti in Canonovo natančno optiko je opremljen z lečo z ultra nizko razpršitvijo. Ta zmanjša kromatsko aberacijo, premaz Super Spectra pa zagotavlja živahen pogled z visokim kontrastom in jasnimi barvami.

Zasnovan tako, da prenese tudi najzahtevnejše vremenske pogoje.


Uživajte v odličnem pogledu tudi v težkih vremenskih pogojih, saj je daljnogled odporen na vremenske pogoje v skladu s specifikacijami JIS 4. Odporno kakovostno ohišje ima gumijasto obrobo, ki je odporna na zahtevne vremenske pogoje, zato je ta daljnogled idealen za zahtevna opravila.

Izjemno miren in svetel pogled


S Canonovo tehnologijo stabilizatorja slike lahko uživate v neverjetno mirnih slikah, saj odpravlja številne vrste tresenja in premikanja, ko uporabljate daljnogled z rokami, iz premikajočega vozila ali čolna. Svetli daljnogled je opremljen s sprednjo lečo objektiva z velikim premerom 50 mm, ki zagotavlja svetlo vidno polje.

S čudovitim širokim vidnim poljem boste povsem preprosto zagledali predmet


Z optiko Porrove prizme II in dvojnim izravnalnikom polja lahko preprosto poiščete predmet in preizkusite čudovito 60,3 ° navidezno široko jasno, plosko vidno polje z majhnim popačenjem po celotni sliki.

Odporen, vendar preprost in udoben


Zasnovan je za udobno uporabo dlje časa, tudi če nosite sončna očala ali korekcijska očala, saj ima nastavljiv okular s 15,0 mm razdaljo do očesne zenice, ki zmanjša "učinek tunela".

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon 18x50 IS All Weather, njegove funkcije in zmožnosti.