Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Ujemite vsako podrobnost na daljavo. Ohranite vse v okviru. S to kompaktno kamero se bo zabavala vsa družina. Posnemite vsak dragocen trenutek v polni visoki ločljivosti in ga preprosto delite z vgrajeno povezavo Wi-Fi in NFC.

Canon LEGRIA HF R68

Prednosti

 • Preprosta skupna raba za vso družino s povezavo Wi-Fi in funkcijo NFC
 • Mirni, ostri posnetki s pametnim optičnim stabilizatorjem slike
 • Ujemite osupljive podrobnosti čarobnih trenutkov življenja
 • Z objektivom s širokim nastavkom boste v okvir ujeli še več
 • Zabavajte se z upočasnjenim in pospešenim snemanjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LEGRIA HF R68

Življenje je lepše, če delimo trenutke


Prenesite v pametno napravo in družabna omrežja z vgrajeno povezavo Wi-Fi. Kamera podpira tudi funkcijo NFC, zato lahko vzpostavite povezavo in delite posnetke neposredno s pametnimi napravami z enim samim dotikom. Funkcija NFC omogoča tudi enostavno povezavo s postajo Canon Connect Station, zato lahko vsebino shranite in jo predvajate na televizorju v prostem času z družino in prijatelji.

Ostri posnetki ob vsaki priložnostiS Canonovim pametnim optičnim stabilizatorjem slike vam ni treba več skrbeti zaradi tresenja kamere. Prilagodi se snemanemu prizoru in samodejno izbere optimalni način pametne optične stabilizacije slike. 5-osni dinamični stabilizator slike zagotavlja mirne posnetke tudi, ko ste na poti.

Vsak spomin z neverjetnimi podrobnostmiUživajte v snemanju osupljivih posnetkov s Canonovim videoobjektivom visoke ločljivosti. Na voljo ima 57-kratno napredno povečavo, s katero zajamete tudi podrobnosti oddaljenih predmetov. Tipalo CMOS s polno visoko ločljivostjo 3,28 milijona slikovnih pik in procesor DIGIC DV4 zagotavljata vrhunsko kakovost slike tudi med snemanjem pri šibki svetlobi. S priročno funkcijo zaklepanja datoteke lahko preprečite nenameren izbris vaših spominov.

Več svobode z objektivom s širokim nastavkomPri snemanju v majhnih prostorih je včasih težko vse ujeti v okvir. Kamera HF R68 vključuje tudi inovativni objektiv s širokim nastavkom, ki ga lahko hitro namestite na sprednjo stran. Objektiv skrajša goriščno razdaljo na 26,9 mm* in poveča možnosti snemanja različnih posnetkov.

* Pri vklopljeni napredni povečavi

Zabava za celo družinoEksperimentirajte z upočasnjenim in pospešenim snemanjem. Upočasnjeno snemanje hitrost snemanja prepolovi, kar je odlično za ogled zamahov pri golfu. Pospešeno snemanje pa hitrost poveča do 1200-kratne hitrosti. Ker snema v vnaprej določenih intervalih, lahko ustvarjate neverjetna zaporedja s časovnim zamikom. Posnetkom lahko dodajate zabavne učinke z okraševanjem na dotik ali ustvarite poseben občutek s filtri za kinematografski videz.

Ne izgubite slediKaj se zgodi, če izgubite predmet, ki ste mu sledili na daljavo? Preprosto pritisnite tipko za iskanje in pomoč za okvirjanje bo pomanjšala pogled ter poiskala predmet. Ko tipko sprostite, kamera ponastavi povečavo in nadaljuje s snemanjem.

Ujemite vse prve korakePosnemite prve korake in prve besede do treh otrok z naprednim načinom za dojenčke. V kamero zabeležite datume rojstva otrok in dodajte barvite oznake in animacije višine in teže. Vsi posnetki se samodejno shranijo v ustrezni album otroka.

Posnetki z odličnim zvokomZ izborom zvoka za prizor bodo posnetki zveneli enako dobro, kot so videti. Izberite enega od 5 različnih načinov, ki bo najbolje ustrezal snemanemu prizoru.


Prilagodljivo snemanjePosnetke lahko posnamete v različnih oblikah zapisa (AVCHD + MP4) v notranji pomnilnik in kartico SD hkrati. To pomeni, da lahko posnamete posnetke visoke kakovosti za osebno uporabo, različico, ki omogoča hitrejši prenos in ima nekoliko slabšo ločljivost, pa delite prek pametnih naprav in spletnih mest družabnih omrežij.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LEGRIA HF R68, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD

Polna visoka ločljivost

WiFi Cert Share

Brezžično delite videoposnetke

Simplify sharing

Poenostavljena skupna raba

Steady shots in every situation

Mirni posnetki v vseh razmerah

Steady shooting on the move

Mirno snemanje med premikanjem

Full HD CMOS sensor

Tipalo CMOS polne visoke ločljivosti

57x Advanced Zoom

Napredna 57-kratna povečava

Keep track of your subject at full zoom

Sledite predmetu v polni povečavi

DIGICDV4

Zmogljivost procesorja DIGIC

Slow Fast

Upočasnjeno in pospešeno snemanje

AVCHD

Snemanje AVCHD z 28 Mb/s

MP435MBPS

Snemanje MP4 z 35 Mb/s

baby mode

Ujemite dragocene trenutke

Perfect audio to match the scene

Popoln zvok, ki se ujema s posnetkom

vivid clear view

7,5 cm kapacitativni zaslon na dotik

Add a cinematic feel to movies

Dodajte videoposnetkom kinematografsko vzdušje

Add fun effects to movies

Dodajte zabavne učinke videoposnetkom

advanced quick start

Odprite zaslon LCD za hitri začetek

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB vgrajenega pomnilnika + reža SDXC

Connect Station Optimised

Optimirana postaja Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R68
 • Objektiv s širokim nastavkom WA-H43
 • Kompaktni napajalnik CA-110
 • Komplet baterij BP-718
 • Kabel HDMI velike hitrosti
 • HTC-100/S
 • Kabel USB IFC-300PCU/S