Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Lahka, kompaktna kamera je zabavna, enostavna za uporabo in omogoča upravljanje prek zaslona na dotik. Popolna je za družinske filme, saj ima vgrajene zmogljive tehnologije, ki samodejno ustvarjajo vrhunske posnetke.

Canon LEGRIA HF R706

Prednosti

  • Preprosto snemanje in deljenje dragocenih trenutkov
  • Zmogljiva tehnologija za vrhunsko kakovost videa
  • Enostavno snemanje ustvarjalnih posnetkov
  • Odličen zvok, ki se ujema s posnetkom

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LEGRIA HF R706

Enostavno snemanje in deljenje


Uživajte v preprostem, udobnem snemanju z lahkim, kompaktnim ohišjem, enostavnim, intuitivnim upravljanjem s prsti ter velikim, svetlim, kapacitivnim 7,5 cm zaslonom na dotik. Posnemite filme na kartico FlashAir ter si zagotovite preprosto brezžično povezavo in deljenje prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Vrhunska kakovost


Skupina zmogljivih tehnologij zagotavlja neverjetno kakovost videoposnetkov polne visoke ločljivosti, ne glede na njihovo vsebino. Med njih spada tudi objektiv z napredno veliko 57-kratno povečavo, s katerim lahko posnamete oddaljene podrobnosti. Z njegovo samodejno pomočjo za okvirjanje povečave predmet vedno ujamete v okvir, pametni stabilizator slike pa samodejno odpravlja tresljaje in zameglitev.

Ustvarjalni posnetki


Z upočasnjenim in pospešenim snemanjem ustvarite dramatične učinke, z okraševanjem na dotik posnetkom dodajte zabavne učinke ali s filtri za kinematografski videz ustvarite želeno vzdušje. Ujemite dragocene trenutke svojih otrok z naprednim načinom za dojenčke, ki samodejno uredi posnetke največ treh otrok v posamezne albume.


Kakovosten zvok


Zvok vaših videoposnetkov je lahko enako kakovosten kot slika, če izberete funkcijo zvoka za prizor. Ta možnost izbira med 5 načini prizora, samodejno optimira zvočne nastavitve in jih prilagodi trenutnemu prizoru snemanja.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LEGRIA HF R706, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD

Polna visoka ločljivost

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optični pametni stabilizator slike

Slow Fast

Upočasnjeno in pospešeno snemanje

Keep track of your subject at full zoom

Sledite predmetu v polni povečavi

baby mode

Ujemite dragocene trenutke

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Kompaktni napajalnik CA-110E
  • Komplet baterij BP-727
  • Kabel USB
  • Kabel mini-HDMI