Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Ta izjemno kompaktna in lahka videokamera s samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami na tipalu Super 35 mm nudi osupljive videoposnetke v polni ločljivosti pri najvišji hitrosti sličic 50p/59,94p z izjemnim 12-koračnim dinamičnim razponom pri najvišji nastavitvi ekvivalentnega ISO 204.800.

Prednosti

  • Kakovostni rezultati v polni visoki ločljivosti
  • Odlični rezultati v šibki svetlobi
  • Napredno samodejno ostrenje in nadzor slik
  • Enostavna postavitev in namestitev na daljavo
  • Prilagodljive možnosti konfiguracije

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon ME200S-SH

Kakovostni rezultati v polni visoki ločljivosti


ME200S-SH se ponaša s tipalom Super 35 mm CMOS z 8,29 milijona slikovnih pik in lahko ustvari profesionalne posnetke v polni visoki ločljivosti 1080p/1080i/720p, ki jih lahko posnamete v zunanji snemalnik z do 12-koračnim dinamičnim razponom v načinu Canon Log ali načinu širokega dinamičnega obsega. Zmanjševanje zamegljenosti zaradi gibanja s podporo za hitrosti sličic do 50p/59,94p mogoča snemanje počasnih posnetkov.

Odlični rezultati v šibki svetlobi


ME200S-SH je popolna rešitev za široko paleto različnih vrst snemanj, vključno s snemanjem v šibki svetlobi in oddaljenim snemanjem v primerih, v katerih je svetloba kritičnega pomena, saj se ponaša z najvišjim ekvivalentnim ISO 204.800. Ponaša se tudi z možnostjo zajemanja infrardeče svetlobe v barvi, pri čemer uporablja premični filter za preprečevanje vdora infrardeče svetlobe, ki ga je mogoče aktivirati z gumbom.

Napredno samodejno ostrenje in nadzor slik


ME200S-SH se ponaša s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki omogoča neprekinjeno samodejno ostrenje z združljivimi objektivi EF. Tehnologija samodejnega ostrenja s tipalom in zaznavanjem faze je zasnovana za gladko in zmogljivo ostrenje. To je edinstvena tehnologija, ki jo je razvil Canon, za obširnejši nabor možnosti kreativnega ustvarjanja s hitrimi objektivi in majhno globino polja. Elektronsko nadzorovani filtri nevtralne gostote nudijo tudi večji nadzor slik, več nastavitev slik po meri pa je mogoče shraniti in pozneje znova uporabiti.

Enostavna postavitev in namestitev na daljavo


Majhna, kompaktna in lahka kamera ME200S-SH ima številne priključke za monitor, zunanji snemalnik in daljinski upravljalnik, vključno z izhodom HDMI, priključkom Genlock in dvema priključkoma 3G/HD-SDI. Daljinsko upravljanje deluje prek dveh vtičnic, tudi prek 2,5-mm priključka in priključka RS-422 za Canonov daljinski upravljalnik RC-V100*

Prilagodljive možnosti konfiguracije


Kamera ME200S-SH ima nastavek EF z zaklepom Cinema, zato je združljiva s številnimi objektivi EF/EF-S družine Canon, vključno z objektivi s povečavami, objektivi Prime in izbranimi Canonovimi objektivi Servo* (z vmesnikom z 12 nožicami) za boljši nadzor in več možnosti ustvarjalnega snemanja.

Možnosti samodejnega snemanja


Kamera ME200S-SH, ki jo je enostavno nastaviti in uporabljati, nudi širok nabor samodejnih načinov, med drugim prioriteto zaklopa (Tv), prioriteto zaslonke (Av) in samodejni nadzor ojačitve (AGC)*** ter samodejno nastavitev beline in način enega posnetka s samodejnim ostrenjem. Ključna funkcija ročnega upravljanja je vedno na voljo in vam nudi ustvarjalen nadzor nad nastavitvami kamere, ko jih potrebujete.

Poenostavljena tehnika chroma key


Z dodano podporo za delovanje tehnike chroma key je ME200S-SH idealna za uporabo pri poročanju, predstavitvah ali celo posebnih učinkih v neodvisnih filmih.***

* S Canonovimi protokoli; morda je potrebna posodobitev storitev.
* Seznam združljivih objektivov čaka na potrditev.
¹ Pri nekaterih funkcijah bo morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon ME200S-SH, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD movies

Filmi polne visoke ločljivosti

Oversampling

Obdelava videoposnetkov visoke ločljivosti s prevzorčenjem za ostrejše slike

Dual pixel CMOS AF

Tekoče neprekinjeno samodejno ostrenje pri snemanju videoposnetkov

Wide DR Gamma

Zajemanje podrobnosti zasenčenih in svetlih območij

DIGIC DV4

Zmogljivost procesorja DIGIC