Canon ME20F-SH

Snemajte pri dnevni ali nočni svetlobi

Vstopite v nov svet ustvarjalnih možnosti za snemanje filmov. Inovativna videokamera ME20F-SH polne velikosti z visoko ločljivostjo zagotavlja izjemno zmogljivost pri šibki svetlobi in infrardeči svetlobi pri neprekosljivi občutljivosti nad ISO 4 milijone.

0%

  Predstavljamo ME20F-SH

  Oglejte si, kako deluje ME20F-SH

  Ujemite barve in šibko svetlobo kot še nikoli doslej

  ME20F-SH

  Snemajte z najboljšo zmogljivostjo zbiranja svetlobe

  Posebno, povsem na novo razvito 35-milimetrsko tipalo CMOS polne velikosti z 2,26 milijona slikovnih pik je zasnovano posebej za snemanje pri šibki svetlobi. Z večjimi slikovnimi pikami tipalo poveča svojo zmožnost zbiranja svetlobe in poskrbi za slike pri izjemno šibki svetlobi in z malo šuma.

  Snemajte z občutljivostjo ISO več kot 4 milijone

  Z največjo občutljivostjo ISO, ki je večja od neprekosljivih 4 milijonov (+75 dB), lahko kamera ME20F-SH vidi in snema v skoraj popolni temi, in sicer pri manj kot 0,0005 luksa. To pomeni, da lahko popolnoma samozavestno snemate nebo ponoči, tudi če ga razsvetljujejo samo zvezde (z objektivom f/1,2 pri 29,97p in največjo ojačitvijo).

  B4_F2

  Barvna kamera, ki vidi v temi

  Vidi in snema v barvah

  Kamera ME20F-SH jasno vidi in prepozna barve, tudi pri izjemno šibki svetlobi in visoki nastavitvi ojačitve. Dodatno pa lahko s to kamero zajamete infrardečo svetlobo v barvah.

  B4_F3

  Kakovostni rezultati v polni visoki ločljivosti

  Prilagodljiv nadzor ustvarjalnih možnosti

  Možnosti samodejnega snemanja

  Kamera ME20F-SH, ki jo je mogoče enostavno nastaviti in uporabljati, nudi širok nabor samodejnih načinov, med drugim prioriteto zaklopa (Tv), prioriteto zaslonke (Av) in samodejni nadzor ojačitve (AGC)* ter samodejno nastavitev beline in način enega posnetka s samodejnim ostrenjem. Ključna funkcija ročnega upravljanja je vedno na voljo in vam nudi ustvarjalen nadzor nad nastavitvami kamere, ko jih potrebujete.

  * Pri nekaterih funkcijah bo morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme. Več ...

  B4_F1
  B4_F2

  Nastavitve slike po meri

  V meniju kamere z nastavitvami za slike po meri so na voljo številne funkcije, ki upravljajo različne vidike posnetkov. V kamero lahko shranite do šest slikovnih datotek po meri za poznejšo rabo, lahko pa uporabljate tri prednastavljene datoteke slike po meri (Canon Log, Wide DR ali EOS Standard).

  Poenostavljena tehnika chroma key

  Z dodano podporo za delovanje tehnike chroma key je ME20F-SH idealna za uporabo pri novicah, predstavitvah ali celo posebnih učinkih v neodvisnih filmih.*

  * Morda bo potrebna posodobitev vdelane programske opreme. Več ...

  Širok razpon ISO

  Kamera ME20F-SH omogoča izjemne razpone ISO od 800 (0 dB) do več kot 4 milijone (+75 dB), zato lahko snemate tako pri dnevni svetlobi kot ponoči, ko so edini vir svetlobe zvezde.

  B4_F3

  Delovanje na daljavo in vgrajeni filtri

  Združljiv Canonov daljinski upravljalnik RC-V100 omogoča hitro in enostavno daljinsko upravljanje elektronsko nadzorovanih filtrov nevtralne gostote (v 3 in 6 korakih) in filtra za preprečevanje infrardeče svetlobe, ki so vgrajeni v kamero ME20F-SH.

  B4_F4

  Preprosta združljivost in konfiguracija

  Prilagodljiva namestitev za enostavno uporabo

  Kompaktno in lahko ohišje

  ME20F-SH je kompaktna in lahka kamera, ki tehta le 1,1 kg in meri približno 102 x 116 x 113 mm (Š x V x D). Je idealna za snemanje na lokacijah s šibko svetlobo, tako na kopnem kot pod vodo.

  B5_F1

  Enostavno združevanje z drugo opremo in nameščanje

  Kamera ME20F-SH ima priključke za drugo opremo na zgornji in spodnji strani, zato jo lahko enostavno namestite na robotske glave, nosilce, dvigala in stative. Tako jo lahko povsem enostavno integrirate v delovno okolje. To je preprosto edinstvena večnamenska kamera za snemanje pri skoraj vseh pogojih osvetlitve.

  Aurora Skycam

  Galerija videoposnetkov

  "Miss Aurora’s Dance" s kamero ME20F-SH

  Tehnični podatki

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Kaj dobite v škatli

  Priporočeno za vas