XA35

Kompaktna večnamenska kamera XA35 ima širok dinamični razpon in priključek HD/SD-SDI – idealna je za profesionalno zbiranje novic na terenu in za novinarje, ki želijo diskretno posneti vsebino, zlasti v zahtevnih pogojih osvetlitve z visokim kontrastom.

Canon XA35

Prednosti

  • 26,8 mm¹ širok objektiv f/1,8–2,8 z 20-kratno povečavo ter pametnim 5-osnim optičnim stabilizatorjem slike in dinamičnim stabilizatorjem slike
  • 1/2,84-palčno tipalo CMOS Pro visoke ločljivosti z izboljšano občutljivostjo za večjo zmogljivost pri šibki svetlobi in manj hrupa
  • Z načinom širokega dinamičnega obsega (600 %) in načinom prioritete osvetlitve² lahko ustvarite pristnejše posnetke, saj ohranita podrobnosti zasenčenih in svetlih območij
  • Izhod HD/SD-SDI je idealen za profesionalna okolja oddajanja
  • Snemanje v dveh zapisih oblike: AVCHD (28 Mb/s) polne visoke ločljivosti ali MP4 (35 Mb/s) na 2 kartici SD
  • Snemljiv ročaj s profesionalnimi vhodi XLR in vgrajeno lučko IR
  • 8,77 cm (3,5-palčni) zaslon na dotik OLED za odlično ločljivost, kontrast in reprodukcijo barv
  • Elektronsko iskalo (EVF) z 1,56 milijona slikovnih pik in nagibom za 45° za prilagodljivo snemanje
  • Možnosti snemanja hitrih in počasnih posnetkov (od x2 do x1200) z intervalnim snemanjem v obliki MP4
  • Vgrajena dvopasovna povezava Wi-Fi za daljinsko upravljanje, prenos/nalaganje datotek in predogled brskalnika

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XA35

Canonov video objektiv visoke ločljivosti z 20-kratno povečavo


Zajemajte posnetke vrhunske kakovosti z osupljivim, vsestranskim 26,8 mm¹ širokokotnim objektivom kamere XA35. Objektiv z 20-kratno povečavo vas približa dogajanju, dinamični stabilizator slike pa ublaži tresljaje v petih smereh in tako zagotavlja izjemno stabilnost slike. Z največjo nastavitvijo zaslonke f/1,8 z 8 lopaticami in tehnologijo EDM lahko ustvarite čudovite učinke zamegljenosti.

Izboljšano 1/2,84-palčno tipalo CMOS Pro visoke ločljivosti


Z novim razvitim tipalom Canon CMOS Pro visoke ločljivosti pridobite približno 2,91 milijona dejanskih slikovnih pik za odlično kakovost slik v polni visoki ločljivosti. S povečano občutljivostjo ter izboljšanim razmerjem signala in šuma so slike pri šibki svetlobi jasnejše in imajo manj šuma.

Nove prilagodljive nastavitve slike


Dve novi nastavitvi slike zagotavljata še bolj navdušujoče rezultate. Z načinom širokega dinamičnega obsega pridobite 600-odstotni dinamični obseg, s katerim lahko posnamete svetle slike z visokim kontrastom ter ohranite podrobnosti osvetljenih in senčnih območij brez naknadne obdelave. S prioriteto osvetlitve lahko ustvarjate posnetke z naravnejšimi odtenki, bogatejšimi barvami in podrobnostmi, zlasti v izjemno svetlih območjih² – ta funkcija je popolna za prizore z jasnim nebom in odsevnimi površinami.

8,77cm (3,5-palčni) zaslon na dotik OLED in premični EVF


Kljub svoji kompaktnosti omogoča XA35 zelo kakovosten nadzor. Uporabnikom prijazen zaslon na dotik OLED z ločljivostjo 1,23 milijona slikovnih pik omogoča hitrejšo odzivnost in izboljšano ločljivost, kontrast ter reprodukcijo barv kot podobni zasloni LCD. 0,61 cm (0,24-palčno) elektronsko iskalo (EVF) z 1,56 milijona slikovnih pik se lahko nagiba za največ 45°, tako da ga lahko premaknete v različne položaje za snemanje.

Vsestransko snemanje v dveh oblikah zapisa


Video v obliki AVCHD lahko posnamete pri 28 Mb/s in 1080/50P, če pa želite najvišjo kakovost posnetka, izberite način MP4 s 35 Mb/s in 1080/50P. Za enostavnejši prenos datotek sta vgrajeni dve reži za pomnilniške kartice SDXC/SDHC, ki omogočata hkratno snemanje³ datotek visoke ločljivosti in datotek MP4 z nižjo ločljivostjo, kar je idealno, ko potrebujete hiter prenos posnetkov. Možnosti snemanja hitrih in počasnih posnetkov z intervalnim snemanjem (od x2 do x1200) so na voljo v načinih MP4.

Profesionalen zvok in povezljivost HD/SD-SDI


Enostavno dostopna vrata HD/SD-SDI zagotavljajo hiter priklop na običajno opremo za predvajanje, npr. sisteme satelitskih oddajnikov. Dva priključka XLR omogočata profesionalno snemanje zvoka, saj podpirata snemanje izjemno kakovostnega linearnega zvoka PCM.⁴

Snemanje pri infrardeči svetlobi


Kamero XA35 lahko uporabljate ponoči ali pri šibki svetlobi, saj je opremljena tipalom z izboljšano občutljivostjo in svetlim infrardečim svetlobnim virom, ki je vgrajen v ročico. To je idealna oprema za fotografiranje divjih živali.

Vgrajena povezava Wi-Fi, razširljiva za GPS


Posneti material lahko brezžično prenesete s telefonom ali tabličnim računalnikom s sistemom iOS ali prek strežnika FTP pri največ 150 Mb/s⁵. Možnost daljinskega upravljanja kamere prek brezžične naprave Wi-Fi, brez dodatnih programov. Možnost beleženja podatkov o lokaciji z dodatno opremo GPS.


Kompaktno in lahko ohišje


Zaradi snemljivega ročaja je ta diskretna in enostavno prenosljiva kamera idealna za snemanje na občutljivih ali utesnjenih območjih. Kamera ima lahko ohišje, zato boste po daljšem obdobju snemanja iz roke manj utrujeni.
¹ Ekvivalentno 35 mm.
² Nastavitve nadzora svetlosti je morda treba povečati.
³ Možnost sočasnega snemanja ni na voljo v načinih 1080/50P.
⁴ Linearni zvok PCM je na voljo samo v načinu snemanja AVCHD 28 Mb/s.
⁵ Za prenos datotek v strežnik FTP potrebujete brezžično spletno dostopno točko.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XA35, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD

Polna visoka ločljivost

HD Video Lens

Canonov HD video objektiv (visoka ločljivost)

Wide Angle Lens

Širokokotni objektiv

20x Optical Zoom

20-kratna optična povečava

Steady shots in every situation

Mirni posnetki v vseh razmerah

Steady shooting on the move

Mirno snemanje med premikanjem

Superb low-light shooting

Vrhunsko fotografiranje pri šibki svetlobi

DIGIC DV4

Zmogljivost procesorja DIGIC

Wide DR Gamma

Zajemanje podrobnosti zasenčenih in svetlih območij

Highlight Priority

Nastavite prednost podrobnostim svetlih območij

Interval rec

Ustvarjalno snemanje s časovnim zamikom

WiFi Cert

Daljinski nadzor prek brezžične povezave in preprosta izmenjava

8 Blade Circular Aperture

Okrogla zaslonka z 8 lamelami

AVCHD

Snemanje AVCHD z 28 Mb/s

MP435MBPS

Snemanje MP4 z 35 Mb/s

Professional Audio

Profesionalni zvok

OLED

8,8 cm organski zaslon na dotik LED

Dual SDXC card slots

Dve reži za kartice SDXC

Instant Auto Focus

Takojšnja samodejna izostritev

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.