Canon XF200

XF200

XF200 združuje vrhunsko kakovost slike, varnost in možnost snemanja v dveh oblikah zapisa, zato je idealen za ustvarjanje vsebin HD. Ker je kompakten in lahek, je idealen za vse uporabnike.

Prednosti

  • Širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo f/1,8 za osupljive posnetke z velike razdalje
  • Tipalo CMOS Pro visoke ločljivosti zagotavlja izjemno kakovost slike tudi pri šibki svetlobi
  • Kompaktna in lahka zasnova z upravljanjem s 3 obroči objektiva in vrtljivim ročajem
  • Zaslon OLED in iskalo z 1,23 milijona slikovnih pik omogočata natančen nadzor
  • Vsebine enostavno delite prek vgrajene povezave Wi-Fi ali Ethernet; začasne datoteke snemajte neposredno na druge naprave
  • Snemanje v dveh oblikah zapisa: standardni kodek MPEG2 s hitrostjo 50 Mb/s in snemanje MP4 v visoki ali standardni ločljivosti
  • Široka vrednost gama dinamičnega obsega pomaga odpravljati premočno osvetlitev
  • Snemanje 4-kanalnega zvoka; 2 vhoda XLR
  • Način snemanja pri infrardeči svetlobi z izboljšano infrardečo svetilko
  • S sistemom GPS beležite podatke o lokaciji (izbirna dodatna oprema)

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XF200

Napreden Canonov sistem za obdelavo slik


XF200 ima napreden sistem za kamere, ki zagotavlja izjemne slike in odzivnost za vse razmere snemanja. 26,8 mm širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo vas približa dogajanju, dinamični stabilizator slike pa ublaži tresljaje v petih smereh in tako zagotavlja izjemno stabilnost slike.

Canonovo tipalo CMOS visoke ločljivosti in procesor DIGIC DV 4 tudi pri slabši osvetlitvi omogoča osupljivo kakovost slike, izjemno dinamičen razpon ter naravno barvno reprodukcijo. Široka vrednost gama dinamičnega obsega pomaga odpravljati premočno osvetlitev, način snemanja pri infrardeči svetlobi pa omogoča enostavno uporabo fotoaparata ponoči – idealno za fotografiranje divjih živali.

Kakovostno sliko dopolnjujejo napredne zvočne funkcije z možnostjo snemanja 4-kanalnega linearnega zvoka PCM.

Udobno in natančno upravljanje


XF200 je kompaktne velikosti, nevpadljiv in prijetne uporabe s 3 obroči objektiva in z vrtljivim ročajem, omogoča pa tudi vrhunske možnosti nadzora. Zaslon OLED z ločljivostjo 1,23 milijona slikovnih pik zagotavlja jasen prikaz tudi pri močni sončni svetlobi, kar omogoča boljšo odzivnost, ločljivost, kontrast in barvno reprodukcijo kot pri primerljivih zaslonih LCD. 1,14-centimetrsko (0,45-palčno) elektronsko iskalo EVF z 1,23 milijona slikovnih pik lahko nagnete navzgor za do 68 ° za različne položaje za snemanje.

Vsestranske možnosti snemanja


XF200 omogoča snemanje v dveh oblikah zapisa, ki zagotavlja prilagodljivost, hitrost in varnost podatkov. Posnetke lahko istočasno snemate v dveh različnih oblikah zapisa z možnostjo takojšnjega varnostnega kopiranja in različnega prenašanja. Slike Full HD lahko shranite na dve kartici CF s standardnim kodekom MPEG2 s hitrostjo 50 Mb/s, različico MP4 pa lahko shranite na kartico SD v Full HD ali nižji ločljivosti – idealno za hitro prenašanje datotek v različne aplikacije, na primer za zbiranje novic. Začasne datoteke nizke ločljivosti lahko celo prenesete neposredno v drugo napravo, kot je pametni telefon.

Integrirajte in delite


Vgrajeni povezavi Wi-Fi in Ethernet omogočata enostavno izmenjavo vsebin. Posnetke lahko predvajate z drugo napravo, kot je tablični računalnik ali pametni telefon, ali prenašate neposredno prek strežnika FTP.

Ta povezava omogoča tudi daljinsko upravljanje fotoaparata prek spletnega brskalnika, konfigurirate pa lahko tudi Canonov žični daljinski upravljalnik RC-V100.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XF200, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD

Polna visoka ločljivost

20x Optical Zoom

20-kratna optična povečava

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamični optični stabilizator slike

Rotating Grip

Vrtljiv ročaj

WiFi Cert

Daljinski nadzor prek brezžične povezave in preprosta izmenjava

MXF 50Mbps

MXF 50 Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Snemanje MP4 z 35 Mb/s

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.

Obiščite omrežje Canonovih strokovnjakov