Canon XF205

XF205

Videokamero XF205 odlikujejo vrhunska kakovost slike, enostavna integracija in možnost snemanja v dveh oblikah zapisa, zato je popolna rešitev za ustvarjanje vsebin v visoki ločljivosti. Zmogljivo profesionalno orodje, ki ponuja veliko funkcij v kompaktni zasnovi.

Prednosti

  • Širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo f/1,8 za osupljive posnetke z velike razdalje
  • Tipalo CMOS Pro visoke ločljivosti zagotavlja izjemno kakovost slike tudi pri šibki svetlobi
  • Kompaktna in lahka zasnova z upravljanjem s 3 obroči objektiva in vrtljivim ročajem
  • Zaslon OLED in iskalo z 1,23 milijona slikovnih pik omogočata natančen nadzor
  • Vsebine enostavno delite prek vgrajene povezave Wi-Fi ali Ethernet; začasne datoteke snemajte neposredno na druge naprave
  • Snemanje v dveh oblikah zapisa: standardni kodek za predvajanje MPEG2 s hitrostjo 50 Mb/s in MP4 visoke ali standardne ločljivosti
  • Priključki Genlock, Timecode in 3G-SDI za povezavo več kamer
  • Široka vrednost gama dinamičnega obsega pomaga odpravljati premočno osvetlitev
  • Snemanje 4-kanalnega zvoka; 2 vhoda XLR
  • Način snemanja pri infrardeči svetlobi z izboljšano infrardečo svetilko

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XF205

Napreden Canonov sistem za obdelavo slik


Model XF205 ima napreden sistem za kamere, ki zagotavlja vrhunske slike ter odzivnost za vse razmere pri fotografiranju. 26,8 mm širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo vas približa dogajanju, dinamični stabilizator slike pa ublaži tresljaje v petih smereh in tako zagotavlja izjemno stabilnost slike.

Canonovo tipalo CMOS PRO visoke ločljivosti v kombinaciji s procesorjem DIGIC DV 4 zagotavlja osupljivo kakovost slike tudi pri šibki svetlobi, izjemen dinamičen obseg in realistično reprodukcijo barv. Gama v širokem dinamičnem obsegu pomaga preprečevati premočno osvetlitev, možnost snemanja pri infrardeči svetlobi pa omogoča tudi nočno snemanje – popolna oprema za fotografiranje divjih živali.

Kakovost slik dopolnjujejo napredne zvočne funkcije in podpora za 4-kanalno snemanje linearnega zvoka PCM.

Udobje in natančno upravljanje


XF205 je kompaktne velikosti, nevpadljiv in prijetne uporabe s 3 obroči objektiva in z vrtljivim ročajem, omogoča pa tudi vrhunske možnosti nadzora. Zaslon OLED z ločljivostjo 1,23 milijona slikovnih pik je izjemno pregleden tudi pri močnem soncu ter omogoča boljšo odzivnost, ločljivost, kontrast in reprodukcijo barv kot podobni zasloni LCD. Elektronsko iskalo (EVF) z 1,14 cm (0,45”) in 1,23 milijona slikovnih pik se lahko nagiba za do 68 °, tako da ga lahko namestite v različne položaje za snemanje.

Vsestransko snemanje


XF205 omogoča snemanje v dveh oblikah zapisa, zato je prilagodljiv, hiter in zagotavlja zaščito podatkov. Posnetke lahko istočasno snemate v dveh različnih oblikah zapisa z možnostjo takojšnjega varnostnega kopiranja in različnega prenašanja. Slike Full HD lahko shranite na dve kartici CF s standardnim kodekom MPEG2 s hitrostjo 50 Mb/s, različico MP4 pa lahko shranite na kartico SD v Full HD ali nižji ločljivosti – idealno za hitro prenašanje datotek v različne aplikacije, na primer za zbiranje novic. Začasne datoteke nizke ločljivosti lahko celo prenesete neposredno v drugo napravo, kot je pametni telefon.

Integrirajte in delite


Priključki Timecode, Genlock in 3G-SDI omogočajo enostaven priklop na običajno opremo za predvajanje.

Vgrajeni povezavi Wi-Fi in Ethernet omogočata enostavno izmenjavo vsebin. Posnetke lahko predvajate z drugo napravo, kot je tablični računalnik ali pametni telefon, ali prenašate neposredno prek strežnika FTP. Povezljivost omogoča oddaljeno upravljanje kamere prek spletnega brskalnika, lahko pa konfigurirate tudi Canonov žični daljinski upravljalnik RC-V100.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XF205, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD

Polna visoka ločljivost

20x Optical Zoom

20-kratna optična povečava

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamični optični stabilizator slike

Rotating Grip

Vrtljiv ročaj

WiFi Cert

Daljinski nadzor prek brezžične povezave in preprosta izmenjava

MXF 50Mbps

MXF 50 Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Snemanje MP4 z 35 Mb/s

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.