Canon PowerShot S120

PowerShot S120

S svetlim objektivom f/1,8, sistemom HS, hitrim neprekinjenim fotografiranjem z največ 9,4 sličice na sekundo*, izboljšano ergonomijo in brezžično povezavo prinaša PowerShot S120 izjemno delovanje v žep resnih fotografov.

PowerShot S120

Prednosti

 • Izjemno širok 24 mm objektiv vrste f/1,8 s 5-kratno povečavo. 10-kratna povečava ZoomPlus
 • Sistem HS: tipalo CMOS z ločljivostjo 12,1 milijona slikovnih pik, procesor DIGIC 6 za odlične rezultate do vrednosti ISO 12.800
 • Inteligentni stabilizator slike za ostre posnetke in 5-osni izboljšan dinamični stabilizator slike za mirne videoposnetke
 • Izjemno hitro delovanje s hitrim samodejnim ostrenjem in neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo 9,4 sličice na sekundo*
 • Velik kapacitiven 7,5 cm (3,0-palčni) zaslon LCD PureColor II G

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PowerShot S120

Prilagodljiv objektiv


Svetel objektiv f/1,8 omogoča fotografiranje v temnejših razmerah. S 24 mm posebej širokim objektivom boste lahko fotografirali osupljive pokrajine, s 5-kratno optično povečavo in 10-kratno povečavo ZoomPlus pa se boste predmetu lahko zares približali.

Sistem HS


Sistem HS je najboljši pri šibki svetlobi, kjer vam omogoča ujeti pravo vzdušje trenutka brez bliskavice ali stativa. Napredni procesor DIGIC 6 in občutljivo tipalo CMOS z ločljivostjo 12,1 milijona slikovnih pik (vrste 1/1,7) zagotavljata odlično kakovost slike pri vseh pogojih z vrednostjo ISO do 12.800.

Pametni stabilizator slike, izboljšan dinamični stabilizator slike


Pametni stabilizator slike odpravlja tresenje fotoaparata, da so vaše fotografije ostre in jasne tudi pri polni povečavi ali šibki svetlobi. Izboljšan dinamični stabilizator slike učinkovito kompenzira premikanje uporabnika po 5 oseh in zagotavlja zares mirne posnetke.

Izjemno hitro fotografiranje pri 9,4 sličice na sekundo*


Ujemite bliskovito dogajanje v visoki ločljivosti z neverjetno odzivnim delovanjem, ki vključuje neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 9,4 sličice na sekundo* in hitro samodejno ostrenje v 0,1 s**.

7,5 cm (3,0-palčni) zaslon na dotik


Napreden, zmogljiv zaslon na dotik z 922.000 slikovnimi pikami omogoča enostavno in intuitivno upravljanje z možnostjo uporabe potez.

Profesionalni nadzor


Obroč za nadzor objektiva omogoča hitro upravljanje funkcij, kot so povečava, odprtost zaslonke in hitrost zaklopa, ostrenje ali vrednost ISO. S priloženo programsko opremo DPP lahko uporabljate popolnoma ročni način s podporo za snemanje več prikazov in imate tako največji nadzor nad postavitvijo in urejanjem po fotografiranju. Izboljšana ergonomija in prilagodljiv meni FUNC. vam omogočata, da fotoaparat prilagodite svojemu načinu fotografiranja.

Polna visoka ločljivost pri 60 sličicah na sekundo


Snemajte profesionalne videoposnetke v polni visoki ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo s stereo zvokom, optično povečavo, poudarjanjem ostrenja in samodejnim ostrenjem na dotik. Napredna obdelava odpravljanja šuma (30p) zagotavlja podrobne videoposnetke pri šibki svetlobi, podpora obliki MP4 in prekodiranje videoposnetkov v fotoaparatu pa omogočata preprosto izmenjevanje.

Brezžična povezava in GPS prek mobilne naprave


Prek brezžične povezave se lahko preprosto povežete z domačimi brezžičnimi omrežji, združljivimi tiskalniki in računalniki ter pametnimi napravami za preprosto spletno izmenjavo in označevanje slik z lokacijami GPS fotografiranja. S sinhroniziranjem slik lahko v računalniku ali spletnih storitvah image.canon ali Flickr preprosto ustvarite varnostno kopijo.

Način fotografiranja zvezd, ročni HDR, zameglitev ozadja


Z načinom fotografiranja zvezd lahko zajemate osupljivo zvezdnato nebo, utrinke ali ustvarjate videoposnetke zvezd s časovnim zamikom. S funkcijo HDR lahko visokokontrastne prizore zajamete brez stativa ali pa uporabite zameglitev ozadja in čudovito zameglite ozadje v slogu naprav SLR.

Izbirno vodotesno ohišje


Zaščitite vaš fotoaparat pod vodo do globine 40 metrov.

*Neprekinjeno fotografiranje – 12,1 posnetka na sekundo za prvih 5 sličic in nato 9,4 posnetka na sekundo za približno 635 sličic (odvisno od predmeta) z združljivimi pomnilniškimi karticami SDHC/SDXC UHS razreda hitrosti 1.
** Meritve v skladu z novimi smernicami CIPA. Pogoji: način P, enojno samodejno ostrenje (v osrednji točki) pri osvetlitvi, nižji kot 14 EV.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PowerShot S120, njegove funkcije in zmožnosti.

Wide aperture

Široka odprtost zaslonke

Great low-light shots

Odlični posnetki pri šibki svetlobi

12.1 Megapixel CMOS

Tipalo CMOS z 12,1 milijona slikovnih pik

5x optical zoom, ultra wide-angle

5-kratna optična povečava z izjemno širokim pogledom

Share images wirelessly

Brezžična izmenjava fotografij

Powerful DIGIC processing

Zmogljiva DIGIC obdelava

Steady shots in every situation

Mirne slike in filmi v vseh okoliščinah

Fast focusing and continuous shooting

Hitro neprekinjeno fotografiranje

Quick manual control

Hitro ročno upravljanje

Large capacitive touchscreen

Velik kapacitiven zaslon na dotik

High maximum ISO sensitivity

Visoka največja občutljivost ISO

Aperture and shutter speed control

Nadzor zaslonke in hitrosti zaklopa

RAW in various aspect ratios

Format RAW v različnih razmerjih prikaza

Create SLR style background blur

Ustvarjanje zamegljenega ozadja v slogu fotoaparatov SLR

Capture starry skies with ease

Preprosto zajemanje zvezdnatega neba

Handheld_HDR

Zajemanje visokega dinamičnega obsega brez stativa

FullHD 60p

Gladkejši filmi ločljivosti 1080p

Neutral Density Filter

Filter nevtralne gostote

View stills and videos on TV

Ogled fotografij in videoposnetkov na televizorju

 • Digitalni fotoaparat PowerShot S120

 • Zapestni pašček WS-D11

 • Komplet baterij NB-6LH

 • Polnilnik baterij CB-2LYE

 • Napajalni kabel

 • Komplet navodil za uporabo