Canon PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HS

Izjemno kompakten fotoaparat PowerShot SX700 HS, ki ga odlikujejo zmogljiv objektiv s 30-kratno povečavo za izvrstne povečave oddaljenih prizorov, sistem HS, videoposnetki v polni visoki ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo ter brezžična povezava s funkcijo NFC za hitro in preprosto izmenjavo posnetkov, vam bo na poti vzel zelo malo prostora.

PowerShot SX700 HS

Prednosti

 • Izjemno kompakten fotoaparat s 30-kratno povečavo in 25-mm širokokotnim objektivom ter 60-kratno povečavo ZoomPlus
 • Vrhunske fotografije tudi pri šibki svetlobi, kar omogoča sistem HS: tipalo CMOS z ločljivostjo 16,1 milijona slikovnih pik, DIGIC 6
 • Ostri posnetki v vsaki situaciji, kar zagotavlja pametni stabilizator slike s 5-osnim dinamičnim stabilizatorjem slike za mirne videoposnetke
 • Brezžična povezava s podporo za NFC omogoča povezovanje, varnostno kopiranje in objavljanje posnetkov. Oddaljeno fotografiranje in sledenje GPS iz pametnega telefona
 • Videoposnetki v polni visoki ločljivosti (1080p) pri 60 sličicah na sekundo v stereo zvoku in z optično povečavo
 • Velik 7,5 cm (3,0-palčni) zaslon LCD PureColor II G (922.000 slikovnih pik, sRGB)
 • Dodajte osebni pridih z ustvarjalnimi načini
 • V hibridnem samodejnem načinu si oglejte videoposnetek s povzetkom fotografij, ki ste jih posneli čez dan in uživajte v izredno preprosti uporabi pametnega samodejnega načina
 • Za več nadzora izberite ročne načine M, Av in Tv
 • Zajemite dogajanje s hitrim zaporedjem posnetkov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon PowerShot SX700 HS

Izjemno kompakten fotoaparat s 30-kratno povečavo


Fotoaparat z izredno zmogljivo 30-kratno optično povečavo omogoča izvrstne posnetke z velikih razdalj, zaradi izjemno kompaktnega ohišja žepne velikosti pa ga lahko brez težav vzamete vsepovsod s seboj. Izkoristite lahko tudi do 60-kratno povečavo ZoomPlus, ne da bi tvegali kakovost posnetkov. S 25 mm širokokotnim objektivom lahko v prizor vključite več in tako zajemate odlične skupinske posnetke in izjemne pokrajine.

Fotografiranje v najrazličnejših svetlobnih pogojih


Vtise s potovanj lahko v brezhibni kakovosti kjer koli in v katerem koli delu dneva ovekovečite s sistemom HS, ki se predvsem odlično odreže pri šibki svetlobi in vam omogoča, da ujamete pristno vzdušje trenutka brez bliskavice ali stojala. Napredni procesor DIGIC 6 in občutljivo tipalo CMOS z ločljivostjo 16,1 milijona slikovnih pik zagotavljata visokokakovostne in natančne fotografije, ki so popolne za velike natise (A3+) ali ustvarjalno prirezovanje.

Pametni stabilizator slike, izboljšan dinamični stabilizator slike


Optični stabilizator slike je nepogrešljiv za ostre posnetke pri šibki svetlobi ali polni povečavi. S Canonovo tehnologijo pametnega stabilizatorja slike fotoaparat med 8 nastavitvami stabiliziranja slike izbere optimalno in zagotovi ostre ter podrobne fotografije in videoposnetke. Izboljšan dinamični stabilizator slike kompenzira tresenje fotoaparata in premikanje uporabnika po 5 oseh, kar zagotavlja zares mirne videoposnetke, ki jih je užitek gledati na velikih zaslonih.

Brezžična povezava za povezovanje, izmenjavo in spremljanje vtisov s potovanj


Brezžična povezava s podporo za NFC omogoča preprosto povezavo z združljivimi pametnimi napravami in objavljanje posnetkov v spletu. Z gumbom za povezavo mobilne naprave in funkcijo NFC se lahko v trenutku povežete s pametnim telefonom ali varnostno kopirate fotografije v Flickr ®, Google Drive ®, image.canon in računalnik. Posnetke svojih dogodivščin prenesite neposredno iz fotoaparata v Facebook ®, Twitter ® in YouTube™ ter jim s funkcijo GPS-a v pametnem telefonu dodajte lokacije. S pametnim telefonom lahko fotoaparat tudi daljinsko upravljate – zelo priročno, kadar želite v posnetke vključiti sebe ali fotografirati divje živali.

Filmi polne visoke ločljivosti (60 sličic na sekundo)


Z gumbom za videoposnetke lahko takoj posnamete gladke in izjemno realistične filme v polni visoki ločljivosti (1080p) pri 60 sličicah na sekundo v stereo zvoku in z optično povečavo. Napredne funkcije snemanja, kot sta ročno poudarjanje ostrenja in podpora oblike MP4, zagotavljajo zajemanje, urejanje in objavljanje videoposnetkov najvišje kakovosti.

7,5 cm (3,0-palčni) zaslon LCD PureColor II G


Velik, trpežen zaslon LCD visoke ločljivosti (922.000 slikovnih pik) zagotavlja odlično vidljivost, barvno reprodukcijo sRGB in enostavno premikanje po menijih za preprosto okvirjanje, ogled in objavo posnetkov.


Raziskujte svojo ustvarjalnost


V ročnih načinih (Tv, Av in M) lahko posnetkom dodate osebni pridih z ustvarjalnim nadzorom nad hitrostjo in odprtostjo zaslonke. Preizkusite pa lahko tudi možnosti načina ustvarjalnega fotografiranja, ki inteligentno zajame edinstvene posnetke z različnimi umetniškimi učinki. Na voljo imate filtre Monochrome (Črno-belo), Retro, Special (Posebno) in Natural (Naravno), z možnostjo Auto (Samodejno) pa boste isti motiv samodejno zajeli na več nepričakovanih načinov.

Hibridni in pametni samodejni način


Brez težav zajemajte odlične fotografije in videoposnetke s pametnim samodejnim načinom, ki med 58 spremenljivkami (21 za videoposnetke) izbere optimalne nastavitve. Hibridni samodejni način pred vsakim posnetkom posname 4 sekunde dolg videoposnetek, ki jih potem združi v film visoke ločljivosti (720p), v katerem so na zabaven način povzeti vsi posnetki določenega dne.

Hitro fotografiranje


Zajemite čudovito dogajanje s hitrim zaporedjem posnetkov, z zelo počasnim filmskim posnetkom in hitrim samodejnim ostrenjem.

*Podpora za brezžično povezavo je odvisna od naprave in regije. Za več informacij obiščite www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Facebook je registrirana blagovna znamka družbe Facebook Inc.
YouTube™ in Google Drive sta registrirani blagovni znamki družbe Google Inc.
Twitter je registrirana blagovna znamka družbe Twitter Inc.
Oznaka FLICKR je registrirana blagovna znamka družbe Yahoo! Inc.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon PowerShot SX700 HS, njegove funkcije in zmožnosti.

Great low-light shots

Odlični posnetki pri šibki svetlobi

16.1 Megapixel CMOS

Tipalo CMOS s 16,1 milijona slikovnih pik

30x_25mm_wide_compact

Velika 30-kratna povečava z izjemno širokim kotom pogleda

Zoom to 60x with great quality

Največ 60-kratna povečava z izjemno kakovostjo

Powerful DIGIC processing

Zmogljiva DIGIC obdelava

Steady shots in every situation

Mirne slike in filmi v vseh okoliščinah

Share and backup images wirelessly

Brezžična izmenjava in varnostno kopiranje slik

NFC simplifies smartphone sharing

NFC poenostavi izmenjavo s pametnimi telefoni

FullHD 60p

Gladkejši filmi ločljivosti 1080p

Tag shots using smartphone GPS

Označevanje posnetkov z GPS-om pametnega telefona

Find your subject easily at full zoom

Preprosto poiščite predmet tudi pri največji povečavi

Hybrid Auto

Preprosto snemanje s povzetkom filma

Auto mode with 58-scene detection

Samodejni način s tehnologijo zaznavanja 58 prizorov

Creative Shot

6 enkratnih slik iz enega posnetka

Aperture and shutter speed control

Nadzor zaslonke in hitrosti zaklopa

Full resolution high-speed shooting

Hitro fotografiranje v visoki ločljivosti

Smooth slow motion movies

Gladki počasni filmski posnetki

Enhanced strength and visibility

Izboljšana vzdržljivost in vidnost

View stills and videos on TV

Ogled fotografij in videoposnetkov na televizorju

Eco Mode

Varčevanje z energijo za več posnetkov

 • Digitalni fotoaparat PowerShot SX700 HS

 • Zapestni jermen WS-800

 • Komplet baterij NB-6LH

 • Polnilnik baterij CB-2LYE

 • Napajalni kabel

 • Komplet navodil za uporabo