WFT-E8

Z brezžičnim oddajnikom WFT-E8 zagotovite širši razpon povezljivosti letalnika TREX. Oddajnik WFT-E8 zaradi združljivosti s standardom IEEE 802.11ac zagotavlja hitro oddajanje brezžičnega lokalnega omrežja, izboljšane možnosti prenosa prek strežnika FTP in daljinsko snemanje. Ponuja vam številne dodatne funkcije, s katerimi boste lahko v celoti izkoristili možnosti letalnika TREX.

Prednosti

  • Hitrejši prenos podatkov – podpira standard IEEE 802.11ac
  • Varno prenašanje datotek prek protokola FTP/FTPS
  • Snemanje prek strežnika WFT za daljinsko zajemanje in snemanje filmov
  • Snemanje prek pametnega telefona/tabličnega računalnika za daljinsko zajemanje s programom Canon Camera Connect
  • Povežite do 10 fotoaparatov za daljinsko snemanje do razdalje 100 m

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon WFT-E8

Brezžičen prenos slik


Oddajnik WFT-E8 uporablja standard IEEE 802.11ac (pas 5 Ghz), s katerim lahko prenašate podatke z razdalje 150 m pri visokih hitrostih. Standard IEEE 802.11ac podpira hitrejšo komunikacijo (približno 2,5-kratno pri realni uporabi) od standarda IEEE 802.11n, ki je na voljo pri oddajniku WFT-E6. Teoretična hitrost novega standarda znaša približno 1300 Mb/s, medtem ko standard IEEE 802.11n zagotavlja hitrost 450 Mb/s.

Daljinsko snemanje z računalnikom


Fotografi lahko uporabijo protokol FTPS (protokol za prenašanje datotek prek plasti SSL/TLS), da vzpostavijo varno povezavo s strežnikom FTP na daljavo, nato pa snemajo in pošiljajo slike v realnem času. S tem prihranijo čas, ki ga potrebujejo za zbiranje, razvrščanje in nalaganje slik v strežnik.

Strežnik WFT


Oddajnik WFT-E8 ponuja možnost strežnika WFT, zato lahko snemate, pregledujete in predvajate slike ali filme na daljavo. Strežnik WFT je posodobitev nekdanjega načina HTTP. Omogoča popoln nadzor nad nastavitvami fotoaparata na letalniku TREX, med drugim tudi ostrenje, ogled v živo, predvajanje filmov in pregled slik RAW. Z njim lahko spremljate pogled fotoaparata in prilagajate nastavitve v oddaljenem računalniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Canonov program Camera Connect


S programom Canon Camera Connect lahko povežete pametni telefon ali tablični računalnik za zajemanje, pregledovanje, ocenjevanje, prenašanje in deljenje slik, kadar je fotoaparat nameščen na oddaljenem mestu, na primer za golom na nogometni tekmi ali nad košarkarskim obročem. Program Camera Connect omogoča tudi snemanje in prenos filmskih datotek MP4 polne visoke ločljivosti.

Povezano snemanje


Z oddajnikom WFT-E8 ali WFT-E7 lahko z glavnega fotoaparata povežete do 10 pomožnih fotoaparatov ter si zagotovite sinhronizirano snemanje z razdalje do 100 metrov. Funkcija sinhronizacije časa v fotoaparatih odpravi posamezne razlike med urami fotoaparatov, zato lahko določite točno zaporedje posnetkov.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon WFT-E8, njegove funkcije in zmožnosti.