Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Kompakten, cenovno ugoden in zmogljiv telefoto objektiv EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II. Stabilizator slike v 4 korakih s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata učinkovito preprečuje zameglitev slike pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • Cenovno ugoden objektiv s telefoto povečavo
  • 88–400 mm ekvivalentna goriščna razdalja
  • Stabilizator slike v 4 korakih s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata
  • Element UD
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Cenovno ugodna in zmogljiva telefoto povečava


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II je objektiv s telefoto povečavo, ki ponuja odlično kombinacijo zmogljivosti in kakovosti slike. Z goriščno razdaljo ekvivalentno 88–400 mm v 35-mm formatu je idealen za fotografe, ki si želijo cenovno ugoden in vsestranski objektiv za splošno telefoto fotografiranje.

Stabilizator slike s samodejnim zaznavanjem obračanja fotoaparata


Za odpravljanje učinka tresenja fotoaparata vključuje EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Canonovo najnovejšo tehnologijo stabilizacije slike za izravnavo v 4 korakih. To omogoča uporabo hitrosti zaslonke, ki so do 4-krat počasnejše, ne da bi to vplivalo na zamegljenost slike. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata samodejno izklopi stabilizator slike v vodoravni ali navpični smeri pri sledenju premikajočih se predmetov.

Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II uporablja Canonov element leče UD (zelo nizka razpršitev) za odpravljanje učinka kromatične aberacije – za jasne, ostre in kontrastne slike brez obrobe v celotnem razponu povečave.

Prevleke Super Spectra


Canonove prevleke Super Spectra preprečujejo podvajanje slike in učinek bleščanja, tako da vpijajo svetlobo, ki se odbija od tipal digitalnega fotoaparata ali notranjih elementov leč. Prevleke Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv ter ostre in kontrastne slike.

Krožna zaslonka


Za fotografiranje pri veliki odprtosti zaslonke poskrbi krožna zaslonka, ki omogoča gladko in enakomerno zamegljenost ter poudarek predmetov pri motnjah v ozadju.

Steklo brez svinca


Objektiv EF-S 55-250 mm f/4–5,6 IS II je izdelan samo iz okolju prijaznega stekla brez svinca.

Dodatna oprema


Objektivu EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS II je priložen pokrov za objektiv in proti prahu. Pokrov za objektiv (ET-60) in torbica za objektiv (LP1019) sta na voljo med izbirnimi pripomočki.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, njegove funkcije in zmožnosti.