Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 je prenosna shranjevalna naprava s kapaciteto 80 GB za zahtevnejše fotografe s fotoaparati EOS. Odlikuje jo 3,7-palčni prikazovalnik LCD, s katerim si lahko z izvrstno kakovostjo ogledate posnete fotografije, ki so varno shranjene v trajnem ohišju.

Prednosti

  • Trdi disk s kapaciteto 80 GB
  • Kakovosten 3,7-palčni prikazovalnik LCD
  • Trajno ohišje iz magnezijeve zlitine
  • Reže za kartice CF in SD z gumbom za varnostno kopiranje
  • Samodejno preverjanje podatkov med prenosom
  • Funkcija diaprojekcije
  • Združljivost s priljubljenimi večpredstavnimi formati
  • Vidni so podatki EXIF
  • Torbica in stojalo

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Media Storage M80

Velik trdi disk s kapaciteto 80 GB


Naprava M80 ima vgrajen prostoren trdi disk s kapaciteto 80 GB, tako da lahko v eni preprosto prenosni napravi shranite na tisoče fotografij najvišje kakovosti.

Kakovosten 3,7-palčni prikazovalnik LCD s širokim kotom prikaza


3,7-palčni prikazovalnik LCD zagotavlja izvrstno reprodukcijo barv, ločljivost VGA in izredno širok kot prikaza 1600 , s katerim boste lahko podrobno pregledali svoje fotografije.

Ohišje iz magnezijeve zlitine


Naprava M80 je izdelana iz močne in lahke magnezijeve zlitine, zato je dovolj trajna, da vas lahko spremlja povsod. Za dodatno zaščito skrbi torbica, s stojalom pa lahko popolnoma izkoristite potenciale prikaza večpredstavnostih datotek, ki jih ponuja naprava M80.

Reže za kartice CF in SD s preprostim postopkom varnostnega kopiranja


Če se odločite za fotografiranje na kartico SD ali CompactFlash, imate na voljo vgrajene reže za priročen prenos podatkov. Preprosto vstavite pomnilniško kartico in s pritiskom na gumb prenesite informacije na trdi disk naprave M80 s hitrostjo nad 4 MB/s. Med prenosom se opravlja preverjanje podatkov, ki zagotavlja, da se slike kopirajo brez napak.

Zaščita slik z gesli za varnost


Poskrbite, da vaše zasebne slike ostanejo zasebne. Zaščita z geslom skrbi, da bodo vaše slike lahko videle samo tiste osebe, za katere to želite.

Funkcija diaprojekcije z glasbo v ozadju


Veliko število datotek si lahko hitro ogledate z vgrajeno funkcijo za diaprojekcije. Možnost dodajanja glasbe v ozadju vam omogoča, da kjerkoli ustvarite nepozabne predstavitve svojih slik.

Podpora za številne formate


M80 je veliko več kot samo pregledovalnik slik, saj podpira skoraj vse priljubljene zvočne in video formate, vključno z JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 in 4, MP3 ter WAV. Naprava M80 vam omogoča tudi shranjevanje fotografij v zapisu Canon D-SLR RAW, tako da je to idealna rešitev za fotografe, ki morajo na licu mesta shraniti ali si ogledati fotografije.

Vidni so podrobni podatki EXIF


Za vsako fotografijo si lahko s pritiskom na gumb ogledate izčrpne podrobnosti iz podatkov EXIF, ki med drugim vključujejo datum in čas fotografiranja ter nastavitve fotoaparata.

Zvočni in video izhod ter priključek PictBridge


Vtičnici za zvočni in video izhod vam olajšata predstavljanje svojega dela - z eno preprosto povezavo ste pripravljeni na prikaz slik in predvajanje zvokov večjemu občinstvu. Izberete pa lahko tudi neposredno tiskanje na tiskalnik, združljiv s standardom PictBridge, preko enega samega kabla. Brez računalnikov in težav - takojšnje kopije vaših fotografij so vam na voljo povsod, kjer jih potrebujete.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Media Storage M80, njegove funkcije in zmožnosti.