Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Z brezžičnim podrejenim načinom delovanja, vrtljivo glavo z odbojno osvetlitvijo in stalnim virom svetlobe LED za snemanje videoposnetkov odpira Canonova bliskavica Speedlite 320EX uporabnikom fotoaparatov EOS nove možnosti ustvarjanja.

Prednosti

  • Vodilno število 32 (m, ISO100)
  • Kompaktno in lahko ohišje
  • Vrtljiva glava bliskavice z odbojno osvetlitvijo in povečavo za ujemanje s 24 in 50 mm objektivi
  • Vgrajena video luč LED
  • Brezžični podrejeni način za uporabo bliskavice TTL na daljavo
  • Gumb za oddaljeno fotografiranje
  • Hitra in tiha ponovna uporaba

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Speedlite 320EX

Visoka zmogljivost v majhnem ohišju


Čeprav je lahka in prenosna, ima Speedlite 320EX vodilno število 32 (m, ISO 100), kar pomeni, da je dovolj zmogljiva tudi za osvetljevanje velikih območij in oddaljenih predmetov.

Vrtljiva glava bliskavice z odbojnim osvetljevanjem in povečavo


Glavo bliskavice Speedlite 320EX lahko dvignete za 90 stopinj ter obračate levo in desno, da se svetloba odbija od sten in stropa, s čimer dosežete mehkejšo osvetlitev brez senc. Kot osvetlitve lahko približate tako, da se ujema s kotom pogleda 24 ali 50 mm objektiva.

Vgrajena video luč LED


Z vgrajenim stalnim virom svetlobe LED je bliskavica Speedlite 320EX enako uporabna za snemanje videa in fotografiranje.

Za uporabo preprosta oddaljena bliskavica


Canonov brezžični podrejeni način delovanja omogoča, da bliskavico Speedlite 320EX enako preprosto uporabljate na daljavo ali na fotoaparatu in tako ponuja nešteto novih možnosti.

Oddaljeno fotografiranje


Različne načine osvetlitve lahko hitro in preprosto preizkusite tako, da z gumbom za oddaljeno sprožitev posnetka fotoaparat sprožite z največ 5 m in pri tem prilagajate osvetlitev.

Hitro in skoraj neslišno delovanje


Speedlite 320EX napajajo štiri baterije AA/LR6, ki zagotavljajo tiho ponovno uporabo po samo 2,3 sekunde od popolne izpraznitve.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite 320EX, njegove funkcije in zmožnosti.