Canon Speedlite 430EX III-RT

Speedlite 430EX III-RT

Odločite se za nov način osvetlitve z zmogljivo, vsestransko in prenosljivo bliskavico Speedlite. Sprožanje z radijsko frekvenco poenostavi uporabo oddaljene bliskavice in ponuja nove možnosti ustvarjalne fotografije.

Prednosti

  • Zmogljiva, a vseeno dovolj kompaktna, da jo lahko odnesete vsepovsod
  • Enostavni kontrolniki in intuitivni vmesnik
  • Z oddaljenim upravljanjem bliskavice lahko dosežete želen videz fotografij
  • Posnemite čudovite portrete z odbojno svetlobo
  • Združljiva je z ostalimi napravami Speedlite, kot del družine EOS

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Speedlite 430EX III-RT

Zmogljiva, a vseeno dovolj kompaktna, da jo lahko odnesete vsepovsod


Vodilno število 43 (m, ISO100) pomeni, da je dovolj zmogljiva za večino priložnosti.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT tehta samo 295 g in je dolga le 113,8 mm, zato bo vedno našla prostor v vaši torbi.
Bliskavico napajajo pripravljene baterije AA. Po fotografiranju s polno zmogljivostjo je bliskavica ponovno pripravljena na uporabo v samo 3,2 sekundah.

Enostavni kontrolniki in intuitivni vmesnik


Kontrolniki na bliskavici Speedlite 430EX III-RT so podobni kontrolnikom na številnih drugih fotoaparatih EOS. Z bližnjičnimi tipkami lahko dostopate do najpomembnejših funkcij, z upravljalnim kolescem pa hitro izbirate nove nastavitve. Stikalo za zaklepanje preprečuje, da bi nenamerno spremenili nastavitve. Zaslon LCD hitro prikaže nastavitve in informacije o fotografiranju, poleg tega pa je osvetljen za fotografiranje pri šibki svetlobi.

Z oddaljenim upravljanjem bliskavice lahko dosežete želen videz fotografij


Bliskavice Speedlite 430EX III-RT lahko namestite tudi ločeno od fotoaparata, da na fotografiji ustvarite učinek svetlobe, ki prihaja z drugih smeri.
Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice Speedlite 430EX III-RT upravljate z oddaljenosti 30 m, pri tem pa ne potrebujete neposredne črte pogleda s fotoaparatom. To pomeni, da jih lahko namestite na različna mesta, s tem pa ustvarite različna vzdušja in učinke.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča tudi upravljanje na daljavo z optičnim sprožanjem, zato jo boste povsem preprosto vključili v svojo postavitev bliskavic. Z oddajnikom Speedlite ST-E2 ali vgrajenim oddajnikom Speedlite v nekaterih fotoaparatih EOS lahko bliskavico sprožite z 10 metrov.
Uporabite skupine več bliskavic in ločeno upravljajte zmogljivost posameznih skupin. Ustvarite lahko največ pet skupin po največ 15 bliskavic.

Posnemite čudovite portrete z odbojno svetlobo


S premično glavo bliskavice lahko svetlobo odbijate z velikih površin, kot so stene ali stropi, ter s tem ustvarite nežno osvetlitev brez senc, ki je popolna za fotografiranje portretov.
Z vgrajeno odsevno ploščo lahko ustvarite lesketajoč pogled, da bo fotografija popolnoma oživela.
Z odbojnim adapterjem bo svetloba še nežnejša. Priložen je tudi barvni filter, s katerim lahko povečate barvno temperaturo svetlobe bliskavice, da bo barva bolj podobna okoliški svetlobi notranjih prostorov.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT lahko prilagaja svetlobo, da ustreza vidnemu kotu uporabljenega objektiva.

Združljiva je z ostalimi napravami Speedlite, kot del družine EOS


Uporabite bliskavico Speedlite 430EX III-RT z drugimi bliskavicami, npr. Speedlite 600EX-RT, kot del postavitve več bliskavic.
Upravljajte bliskavico Speedlite 430EX III-RT na daljavo s sprožilnikom, na primer z oddajnikom ST-E3-RT, ali z vgrajenim oddajnikom Speedlite v fotoaparatih EOS.

Dvojno brezžično sprožanje bliskavice


Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča sprožanje na daljavo s sprožilnikom z radijsko frekvenco ali optičnim sprožilnikom, zato fotografom zagotavlja široko vsestransko uporabo. Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice namestite do 30 m stran od fotoaparata in ne potrebujete neposredne črte pogleda. Zato jih lahko namestite na številna različna mesta, na primer na zunanjo stran okna, obrnjeno proti notranjosti sobe.
Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite (npr. EOS 760D, EOS 70D in EOS 7D Mark II) lahko bliskavico Speedlite 430EX III-RT optično sprožijo iz 10 metrov, pri čemer ne potrebujejo nobene dodatne opreme.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite 430EX III-RT, njegove funkcije in zmožnosti.