Canon Speedlite 600EX-RT

Speedlite 600EX-RT

Zmogljiva bliskavica, ki jo lahko uporabljate na fotoaparatu ali ločeno. Vgrajena možnost sprožitve z radijskim signalom omogoča nadzor z razdalje do 30 m.

Prednosti

  • Radijsko sprožanje z največ 30 m
  • Uporaba največ 15 bliskavic hkrati
  • Integrirana optična podrejena naprava
  • Oddaljeno sprožanje fotoaparata
  • Vrtljiva glava z odbojno osvetlitvijo in povečavo od 20 do 200 mm
  • Vodilno število 60 (m, ISO 100 pri 200 mm)
  • Filtri za izravnavo nastavitve beline
  • Hitra in tiha ponovna uporaba

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Speedlite 600EX-RT

Oddaljeno sprožanje z radijskim signalom


Speedlite 600EX-RT ima vgrajen radijski sprožilec, ki zagotavlja zanesljivo upravljanje ločene bliskavice z največ 30 m, tudi okoli vogalov. Na voljo je 15 frekvenčnih kanalov. Preprosto izberite tistega, ki ima najboljši sprejem na mestu fotografiranja.

Osvetlitev z več bliskavicami


Skupaj lahko uporabljate največ 15 bliskavic Speedlite 600EX-RT in tako dosežete osupljivo osvetlitev, ki je popolna za fotografiranje velikih predmetov, notranjih prostorov in portretov. Bliskavice lahko postavite v eno od treh skupin (največ pet skupin, če uporabljate radijsko sprožanje), ki jih lahko sprožite posebej ali vse hkrati.

Merjenje s sistemom E-TTL II


Ne glede na to, ali bliskavico Speedlite 600EX-RT uporabljate na fotoaparatu ali ločeno, boste z merjenjem s Canonovim sistemom E-TTL II vedno zagotovili natančno osvetlitev.

Oddaljeno sprožanje fotoaparata


Fotoaparat EOS lahko postavite kamor koli želite in ga z največ 30 m sprožite z bliskavico Speedlite 600EX-RT. Fotoaparat opremite z radijskim sprejemnikom Speedlite ST-E3-RT ali drugo bliskavico Speedlite 600EX-RT in uživajte v neverjetno drugačnih pogledih. Za sinhronizirano fotografiranje lahko naenkrat sprožite do 15 fotoaparatov.

Ustvarjalni načini uporabe bliskavice


Hitro sinhroniziranje bliskavice Speedlite 600EX-RT omogoča delovanje pri kateri koli hitrosti zaslonke – popolno za dopolnilno osvetlitev v sončnih dneh. Zakaj ne bi preizkusili posebnih učinkov osvetlitve z drugim zastorom ali stroboskopsko bliskavico?

Hitro in zmogljivo delovanje


Z vodilnim številom 60 (ISO 100, m) je bliskavica Speedlite 600EX-RT dovolj zmogljiva za osvetlitev velikih območij, tudi ko se svetloba odbija od zidov in stropov. S štirimi baterijami AA/LR6 je bliskavica v samo 0,1 sekunde tiho pripravljena na ponovno uporabo.

Vrtljiva glava z odbojnim osvetljevanjem in povečavo


Glavo bliskavice Speedlite 600EX-RT usmerite navzgor ali postrani, če želite, da se svetloba odbije od stropov ali zidov. Tako boste dosegli mehkejšo osvetlitev za portrete. Glava za povečavo omogoča uporabo enakega kota pokritosti, kot ga uporablja objektiv, zaradi česar bo osvetlitev z bliskavico zares učinkovita

Profesionalne funkcije in intuitivna uporaba


Bliskavica Speedlite 600EX-RT je pred vremenskimi razmerami zaščitena enako dobro kot Canonov profesionalni fotoaparat DSLR EOS-1D X, velik osvetljen matrični zaslon LCD pa omogoča hitro in preprosto uporabo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite 600EX-RT, njegove funkcije in zmožnosti.