Canon Speedlite 600EX

Speedlite 600EX

Zmogljiva bliskavica, ki jo lahko uporabljate na fotoaparatu ali ločeno.

Prednosti

  • Vodilno število 60 (m, ISO 100 pri 200 mm)
  • Vrtljiva glava z odbojno osvetlitvijo in povečavo od 20 do 200 mm
  • Integrirana optična podrejena naprava
  • Filtri za izravnavo nastavitve beline
  • Hitra in tiha ponovna uporaba

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Speedlite 600EX

Hitro in zmogljivo delovanje


Z vodilnim številom 60 (ISO 100, m) je bliskavica Speedlite 600EX dovolj zmogljiva za osvetlitev velikih območij, tudi ko se svetloba odbija od zidov in stropov. S štirimi baterijami AA/LR6 je bliskavica v samo 0,1 sekunde tiho pripravljena na ponovno uporabo.

Vrtljiva glava z odbojnim osvetljevanjem in povečavo


Glavo bliskavice Speedlite 600EX usmerite navzgor ali postrani, če želite, da se svetloba odbije od stropov ali zidov. Tako boste dosegli mehkejšo osvetlitev za portrete. Glava za povečavo omogoča uporabo enakega kota pokritosti, kot ga uporablja objektiv, zaradi česar bo osvetlitev z bliskavico zares učinkovita

Osvetlitev z več bliskavicami


Skupaj lahko uporabljate več bliskavic Speedlite 600EX in tako dosežete osupljivo osvetlitev, ki je popolna za fotografiranje velikih predmetov, notranjih prostorov in portretov. Bliskavice lahko postavite v eno od treh skupin, ki jih lahko sprožite posebej ali vse hkrati.

Merjenje s sistemom E-TTL II


Ne glede na to, ali bliskavico Speedlite 600EX uporabljate na fotoaparatu ali ločeno, boste z merjenjem s Canonovom sistemom E-TTL II vedno zagotovili natančno osvetlitev.

Ustvarjalni načini uporabe bliskavice


Hitro sinhroniziranje bliskavice Speedlite 600EX omogoča delovanje pri kateri koli hitrosti zaslonke – popolno za dopolnilno osvetlitev v sončnih dneh. Zakaj ne bi preizkusili posebnih učinkov osvetlitve z drugim zastorom ali stroboskopsko bliskavico?

Profesionalne funkcije in intuitivna uporaba


Bliskavica Speedlite 600EX je pred vremenskimi razmerami zaščitena enako dobro kot Canonov profesionalni fotoaparat DSLR EOS-1D X, velik osvetljen matrični zaslon LCD pa omogoča hitro in preprosto uporabo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite 600EX, njegove funkcije in zmožnosti.