Dodatna oprema EOS

Canon Speedlite 600EX II-RT

Prevzemite popoln nadzor tudi v najzahtevnejših razmerah.

Prednosti

 • Fotografirajte hitreje in dlje časa

 • Zanesljivo delovanje, kadar je priključena in tudi kadar se uporablja oddaljeno

 • Ustvarjalna oddaljena bliskavica iz vseh smeri z brezžičnim upravljanjem

 • Zmogljivo delovanje z vodilnim številom 60 (m, ISO 100)

 • Enostavna za uporabo z intuitivnimi upravljalnimi elementi in preglednim zaslonom

Podrobne značilnosti

 • Fotografirajte hitreje in dlje časa

  Bliskavica Speedlite 600EX II-RT zagotavlja brezkompromisno zmogljivost in je popoln spremljevalec fotoaparata EOS-1D X Mark II. V primerjavi z bliskavico Speedlite 600EX-RT lahko neprekinjeno sprožate do 50 % več bliskavic. Če pa uporabite še dodatno baterijo, bo bliskavica delovala še dlje.

 • Zanesljivo delovanje, kadar je priključena in tudi kadar se uporablja oddaljeno

  Izboljšan algoritem nadzora bliskavice pomaga preprečevati pregrevanje, funkcija hitre bliskavice pa omogoča, da s Speedlite 600EX II-RT sprožite bliskavico tudi, če ni do konca napolnjena. Tako ne boste zamudili edinstvenega trenutka. Glava za povečavo z odbojnim osvetljevanjem omogoča, da se pokritost z bliskavico ujema z nameščenim objektivom in se svetloba odbija od sten in stropa ter tako poskrbi za naravnejše rezultate. Bliskavica Speedlite 600EX II-RT je enako odporna na vremenske vplive kot fotoaparat EOS-1D X Mark II, zato lahko fotografirate tudi pri najtežjih pogojih.Vključen je tudi odbojni adapter za mehkejšo svetlobo pri fotografiranju portretov ter snemljivi barvni filtri, ki pomagajo pri uravnavanju bliskavice z okoliško svetlobo.

 • Ustvarjalna oddaljena bliskavica iz vseh smeri

  Bliskavico Speedlite 600EX II-RT namestite oddaljeno od fotoaparata in tako omogočite svetlobo iz vseh strani. Bliskavico lahko sprožite z oddaljenosti 30 m tako, da uporabite vgrajeno radijsko ali optično upravljanje ter dodatni brezžični sprožilnik, oddajnik Speedlite ST-E3-RT. Uporabljate lahko več bliskavic Speedlite 600EX II-RT skupaj (posamezno ali v skupinah) in jih lahko kombinirate z drugimi Canonovimi bliskavicami, kot je Speedlite 430EX III-RT.

 • Zmogljivo delovanje z vodilnim številom 60 (m, ISO 100)

  Bliskavica Speedlite 600EX II-RT ima veliko moči, zato vas ne bo nikoli razočarala. Odlična je za velike prostore in omogoča odbijanje svetlobe od sten in stropa, zato so rezultati naravnejši. Vključen je odbojni adapter, ki še dodatno zmehča svetlobo. Enota se tiho ponastavi v samo 3,3 sekunde, izbirna baterija CP-E4N pa ta čas še skrajša.

 • Enostavna za uporabo z intuitivnimi upravljalnimi elementi in preglednim zaslonom

  Prilagodljive tipke za upravljanje omogočajo hitro nastavljanje, kadar delate pod pritiskom. Na velikem osvetljenem zaslonu pa so prikazani vsi podatki, ki jih potrebujete za fotografiranje. Na zaslonu glavne enote Speedlite 600EX II-RT je prikazano stanje napolnjenosti vseh brezžičnih bliskavic v skupini.