Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

ST-E2 je majhen, lahek in prenosen namenski infrardeč oddajnik za nadzor dveh skupin oddaljenih brezžičnih podrejenih bliskavic Speedlite. Deluje tudi kot luč za pomoč med ostrenjem pri šibki svetlobi.

Prednosti

  • Nadzor s sistemom bliskavice E-TTL II
  • Nadzor razmerja za dve skupini bliskavic
  • Hitra sinhronizacija
  • Doseg na prostem do 10 m
  • Pomožni žarek za samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Nadzor s sistemom bliskavice E-TTL II


ST-E2 skupaj s sistemom za merjenje bliskavice E-TTL II zagotavlja, da so osvetlitve z brezžičnimi bliskavicami natančne in dosledne v vseh pogojih. Pri kompleksnih svetlobnih pogojih vam kompenzacija osvetlitve omogoča boljši nadzor oddane svetlobe.

Nadzor razmerja


Z nadzorom razmerja, ki ga nudi ST-E2, lahko nadzorujete oddano svetlobo dveh skupin bliskavic in uživate v ustvarjalni osvetlitvi. Razmerje dveh skupin bliskavic Speedlite lahko spreminjate od 1:8 do 8:1, kar pomeni zares dobro prilagodljivost.

Hitra sinhronizacija


Z možnostjo hitre sinhronizacije lahko bliskavice sinhronizirate pri hitrostih zaklopa, ki so višje od največje hitrosti sinhronizacije fotoaparata. Tako lahko s široko odprto zaslonko fotografirate pri svetli dnevni svetlobi in izrabljate hitrejše fiksne objektive.

Doseg nadzora


Pri delu v zaprtih prostorih ima ST-E2 delovni doseg med 12 in 15 m. Pri delu na prostem je delovni doseg med 8 in 10 m.

Pomožni žarek za samodejno ostrenje


Med fotografiranjem pri šibki svetlobi lahko ST-E2 oddaja žarek, ki zagotavlja ostre fotografije. Žarek pomaga pri ostrenju in pokriva vse točke ostrenja vseh fotoaparatov EOS.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Speedlite Transmitter ST-E2, njegove funkcije in zmožnosti.