Canon EOS C100

EOS C100

Cenovno dostopna video kamera C100, ki ponuja edinstveno kombinacijo profesionalne obdelave slik v visoki ločljivosti, kompaktne oblike in raznolikosti objektivov, je uporabniku prijazna in zasnovana tako, da je idealna samo za enega uporabnika.

Prednosti

 • 35-mm tipalo super CMOS z ločljivostjo 8,3 milijona slikovnih pik; polna visoka ločljivost
 • Visoka občutljivost, malo šuma
 • Datoteke AVCHD s hitrostjo 24 Mb/s na kartice SD
 • Funkcije samodejnega snemanja
 • Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za natančno in zanesljivo ostrenje*
 • Izmenljivi objektivi EF
 • Nastavitev game Canon Log
 • Kompaktna, modularna in lahka
 • Profesionalen zvok
 • Preprosta integracija v poteke dela
 • Podpora za video CPS

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EOS C100

35-mm tipalo super CMOS z ločljivostjo 8,3 milijona slikovnih pik; polna visoka ločljivost


35-mm tipalo super CMOS z ločljivostjo 8,3 milijona slikovnih pik, ki ga je Canon zasnoval in izdelal posebej za zajemanje videa, prinaša 3-kanalno obdelavo barv RGB za snemanje v polni visoki ločljivosti. Omogoča odlične slike z visoko ločljivostjo, pri čemer je izjemno občutljiva, ima majhen šum, zmanjšano število artefaktov zaradi premikajoče se zaslonke in čudovito plitvo globinsko ostrino.

Visoka občutljivost, malo šuma


Zaradi visoke občutljivosti lahko sliko z malo šuma zajemate do vrednosti ISO 80000, kar pomeni, da lahko kamero uporabljate v skoraj vseh pogojih.

Datoteke MPEG-4 AVCHD s hitrostjo 24 Mb/s na kartice SD


Datoteke MPEG-4 AVCHD/H.264 s hitrostjo 24 Mb/s posnemite na dve pomnilniški kartici SD/SDHC/SDXC (4:2:0) - z možnostmi preusmerjevalnega in hkratnega snemanja. Izhodi so HDMI s funkcijo zaklepa, AV in USB.

Nastavitev game Canon Log


Vgrajena gama Canon Log omogoča nevtralno kakovost slike z 12 koraki razpona (800-odstotni dinamični obseg) pri osnovni nastavitvi ISO 850. Možnost širokega dinamičnega obsega omogoča posnetke z enako širokim razponom, vendar pa gradacija ni potrebna.

Izmenljivi objektivi EF


Z obsežnim naborom izmenljivih objektivov razširite svoje možnosti ustvarjanja. Nastavek EF je združljiv z objektivi Canon 4K EF Cinema in z več kot 60 objektivi EF, vključno z makro objektivi in objektivi ribjega očesa. 3 vgrajeni ročni filtri nevtralne gostote izboljšujejo prilagodljivost snemanja.

Kompaktna, modularna in lahka


Izjemno kompaktna in lahka kamera EOS C100 je odlična za uporabo tam, kjer je malo prostora. Osnovni komplet za snemanje tehta le 1020 g (brez objektiva), odstranljivo držalo, ročaj in nadzorna plošča z nastavljivim kotom pa omogočajo kar največjo okretnost. Robustno ohišje, odporno proti pljuskom, ima sestavne dele iz magnezijeve zlitine, da je še bolj trdno in vzdržljivo.

Samodejno snemanje


Samodejne funkcije, kot so samodejno ostrenje mirujočih predmetov, samodejna zaslonka s pritiskom gumba in samodejna nastavitev beline, omogočajo uporabniku lažje delo s kamero, ko dela sam. Po potrebi je na voljo tudi popolni ročni nadzor, ki ga omogoča zmogljiva funkcija pomoči pri ostrenju in ki olajšuje ročno ostrenje ter zagotavlja slike z ostrimi podrobnostmi.

Profesionalen zvok


Možnosti za profesionalno snemanje zvoka sta LPCM ali Dolby AC3. Na zgornjem ročaju sta dva vhoda XLR in stereo mikrofon.

Preprosta integracija v poteke dela


Z izčrpno podporo za NLE je združevanje z obstoječimi delovnimi postopki naknadne obdelave enostavno.

Podpora za CPS


Kamera EOS C100 izpolnjuje pogoje za brezplačno podporo Canonovih profesionalnih storitev (CPS) in ekskluzivni dostop do širokega obsega ugodnosti: podpore za CPS na večjih dogodkih, prioritetnih servisnih popravil (glede na razpoložljivost) in lokalne podpore za CPS v izbranih evropskih državah.

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami prek posodobitve storitve


Kamero EOS C100 lahko posodobite na Canonovo edinstveno funkcijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki omogoča izjemno preprosto uporabo in ustvarjalno upravljanje ostrenja. Enostavno neprekinjeno sledite subjektom v središču okvirja, ki ostanejo izostreni. Funkcija zaklepa samodejnega ostrenja omogoča dodaten nadzor. Ostrenje z enim posnetkom z izboljšano natančnostjo in hitrostjo na enak način poenostavi tudi ostrenje subjektov zunaj središča.


* Potrebna je plačljiva posodobitev storitve v Canonovem servisnem centru.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EOS C100, njegove funkcije in zmožnosti.

CPN.jpeg

Omrežje Canonovih strokovnjakov

Navdih, izobraževanje, informacije o izdelkih in novice zagotavljajo celovito pokritost za Canonove profesionalne fotografe in snemalce ter resne amaterske fotografe po vsem svetu.

Pomembna posodobitev