Canon EOS C300 Mark II

Prelomnica v ustvarjalnosti snemanja filmov

Vzdržljiv, zmogljiv in preprost za uporabo! EOS C300 Mark II snema videoposnetke v neverjetni ločljivosti 4K/polni visoki ločljivosti z neverjetnimi 15 koraki dinamičnega razpona, zunanjim izhodom RAW in možnostjo Canon Log2. Z njim lahko uresničite svojo ustvarjalno vizijo.

0%

  Predstavljamo EOS C300 Mark II

  Posnemite in si oglejte slike novih ravni kakovosti

  capture and see

  Snemanje slik izjemno visoke ločljivosti

  Izboljšano 35 mm tipalo Canon CMOS z 8,85 milijona slikovnih pik, zasnovan posebej za snemanje videoposnetkov, omogoča slike izjemno visoke ločljivosti, z malo šuma in izjemnimi podrobnostmi.

  Full control

  capture and see

  Izjemno vsestranski kodek XF-AVC

  Z vsestranskim kodekom XF-AVC H.264 lahko uživate v obsežni zbirki možnosti za kakovostne ustvarjalne posnetke. Snemajte čudovite videoposnetke 4K s hitrostjo do 410 Mb/s/10 bitov. S tem si zagotovite preprosto integracijo v obstoječe poteke dela 4K ter preprosto izberite kombinacijo ločljivosti in vrsto kodeka, ki bo najprimernejša za vašo obdelavo.

  Napredna obdelava slik polne visoke ločljivosti

  Obdelava videoposnetkov visoke ločljivosti s prevzorčenjem je napreden algoritem rekonstrukcije barv, kar pomeni obdelavo slik, ki učinkovito uporablja številne zmogljivosti snemanja fotografij 4K med snemanjem v polni visoki ločljivosti. Kamera posname sliko 4K, kanali RGB se razdelijo v tri ločene signale RGB 4K z 8 milijoni slikovnih pik, ki so nato notranje multipleksirani in prilagojeni v signal polne visoke ločljivosti (1920 x 1080). To izboljša zaznano ločljivost in omogoča snemanje občutno jasnejših slik polne visoke ločljivosti.

  bayer

  Slike visokega dinamičnega obsega z nastavitvami Canon Log 3*, Canon Log 2 in game v širokem dinamičnem obsegu

  hdr tab hdr tab

  Krivulje game Canon Log

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Originalna nastavitev Canon Log je nameščena v vseh kamerah serije CINEMA EOS. Nastavitev doseže dinamični obseg do 12 korakov in zagotavlja odlične rezultate z razmeroma preprostimi barvnimi prehodi.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 poveča dinamični obseg do 15 korakov. Ta krivulja prinaša visoko stopnjo združljivosti z dobro ustaljenimi poteki dela Cineon za največjo prilagodljivost barvnih prehodov in je zlasti primerna za ohranjanje podrobnosti zasenčenih območij.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 zagotavlja razširjeni dinamični obseg do 14 korakov in nudi razmeroma enostavne barvne prehode enako kot pri originalni nastavitvi Canon Log, pri čemer ohranja več podrobnosti osvetlitve.

  * Morda bo potrebna nadgradnja vdelane programske opreme.

  Večja moč obdelave z dvojnim procesorjem DIGIC DV5

  Z dvojnim Canonovim procesorjem DIGIC DV5 je EOS C300 Mark II veliko zmogljivejši od svojega predhodnika – omogoča snemanje filmov 4K z visoko bitno hitrostjo, podpira možnost Canon Log2 Gamma in številne druge ključne funkcije kamere.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Natančnejše snemanje premikajočih se predmetov

  Močno izboljšana hitrost obdelave podatkov tipala omogoča še manjše popačenje zaradi premikajoče zaslonke – tudi premikajoči se predmeti ohranijo svojo obliko.

  Nadgradite svoj pogled

  Izbirno iskalo EVF-V70 nudi izjemno kakovost slike s širokim razponom barv na zaslonu OLED ločljivosti 1920 × 1080 slikovnih pik, zato je to odlična izbira za pomembne projekte v ločljivosti 4K. Način povečave je dragocen za ključno ostrenje in učinek zebre pomaga pri nastavljanju osvetlitve.

  S štirimi dodeljivimi gumbi in intuitivno krmilno ročico menija imate nadzor na dosegu roke, zato lahko ostanete osredotočeni na prizor pred seboj.

  eos c700 evf

  Enostavno uresničite svojo ustvarjalno vizijo

  EOS C300 Mark II

  Posnemite čudovite slike 4K v notranji pomnilnik

  Hkrati lahko snemate čudovite slike 4K/UHD s hitrostjo do 410 Mb/s/10 bitov na dve notranji pomnilniški kartici CFast 2.0™ po zaslugi standarda VPG130, ki zagotavlja neprekinjeno hitrost zapisovanja najmanj 130 Mb/s.* Začasne datoteke 2K lahko shranite na kartico SD in posnetke 4K RAW v zunanje naprave. S tem bo potek dela učinkovitejši. Izkoristite številne zmogljivosti snemanja fotografij 4K med snemanjem v polni visoki ločljivosti ter si zagotovite višjo kakovost in jasnejše rezultate. Vse to je mogoče z obdelavo visoke ločljivosti vzorčenja.

  * Morda bo potrebna posodobitev vdelane programske opreme. Več ...

  • Canon je pooblaščen imetnik licence blagovne znamke CFast 2.0™, ki je lahko registrirana v različnih pristojnostih.

  Samodejne funkcije – vzemite ga v roke in začnite snemati!

  Inovativne samodejne funkcije kamere EOS C300 Mark II vam omogočajo, da se osredotočite na dogajanje. Med njimi so samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami in 80-odstotno navpično in vodoravno pokritostjo, zaznavanje obrazov pri samodejnem ostrenju (z združljivimi objektivi) ter samodejna nastavitev beline. Z njimi nikoli ne boste zgrešili posnetka. Izboljšano samodejno ostrenje omogoča izbiro hitrosti samodejnega ostrenja (pri združljivih objektivih), lastnosti sledenja predmetu pri samodejnem ostrenju pa zagotavljajo, da je ostrenje videti naravnejše.

  Brezskrbno snemajte pri kakršni koli svetlobi

  Vedno snemajte posnetke z nizko stopnjo šuma v kakršnih koli zahtevnih okoliščinah. To omogoča velik obseg ISO do ISO 102.400, ki zagotavlja izboljšano občutljivost in neprekosljivo zmogljivost pri šibki svetlobi. Vgrajeni filtri nevtralne gostote zagotavljajo dodatnih 10 korakov nadzora osvetlitve (v razširjenem načinu) pri močni svetlobi ali, ko potrebujete širšo zaslonko.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Visokokakovosten zvok, boljši kot pri CD-ploščah

  Kamera EOS C300 Mark II podpira LPCM za 24-bitni/48 kHz zvok za zvočno kakovost, boljšo od CD-plošč. Opremljena je s 4-kanalnim vhodom, vključno s priključkom za mikrofon, notranjim mono mikrofonom in dvema priključkoma XLR. Ti priključki omogočajo, da izberete več zvočnih virov in jih kombinirate za snemanje bogatega okoliškega zvoka.

  Velika izbira izmenljivih objektivov, nastavka EF in PL

  Povečajte ustvarjalne možnosti in snemajte z več kot 90 Canonovimi izmenljivimi objektivi EF in EF Cinema. Podpora za servo povečavo poveča raznolikost snemanja. V pooblaščenem Canonovem servisnem centru lahko nastavek objektiva EF kamere preklopijo na nastavek EF z zaklepom Cinema ali nastavek PL in nazaj.

  EOS C300 Mark II

  Preprosta integracija v profesionalne poteke dela

  Nova oblika zapisa XF-AVC za preprosto integracijo

  Novo zasnovana oblika zapisa datoteke XF-AVC 4K se preprosto integrira v obstoječe poteke dela, hkratno snemanje začasnih datotek 2K in polne visoke ločljivosti na kartico SD v isti obliki zapisa pa še poveča učinkovitost naknadne obdelave.

  Velika izbira barvnih lestvic

  Kamera EOS C300 Mark II ponuja številne barvne lestvice za vaš potek dela in končni izdelek, med drugim tudi BT.2020, barvno lestvico Canon Cinema in DCI-P3.

  Galerija videoposnetkov

  EOS C300 Mark II

  Za kulisami

  Snemanje filma o mestnih deskarjih iz Münchna

  Poiščite navdih

  Tehnični podatki

  4K

  2K

  Polna visoka ločljivost 1080

  Dvojni procesor DIGIC DV5

  Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

  XF AFC

  XF AVC 422

  Gama v širokem dinamičnem obsegu

  CFast 2.0

  Prevzorčenje

  Tehnologija zaznavanja obrazov

  • Canon je pooblaščen imetnik licence blagovne znamke CFast 2.0™, ki je lahko registrirana v različnih pristojnostih.
  Kaj dobite v škatli

  Priporočeno za vas