Canon XC10

Kompaktna ustvarjalnost – edinstvena rešitev za 4K in fotografije

Z ustvarjalno in vsestransko kamero XC10 lahko snemate videoposnetke v neverjetni ločljivosti 4K/polni visoki ločljivosti 4 : 2 : 2 in kakovostne fotografije ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik. Vse to omogoča kompaktna, lahka kamera, ki je preprosta za uporabo. Opremljena je z objektivom z 10-kratno povečavo, optičnim stabilizatorjem slike in brezžičnim daljinskim upravljanjem.

0%

  Snemajte čudovite videoposnetke 4K in polne visoke ločljivosti

  Snemajte čudovite videoposnetke 4K in polne visoke ločljivosti

  posnemite in si oglejte

  Snemajte slike izjemno visoke ločljivosti z nizko stopnjo šuma

  Med snemanjem filmov in fotografij veliko 1,0-palčno tipalo Canon CMOS kamere XC10 zagotavlja izjemno občutljive slike visoke ločljivosti z nizko stopnjo šuma. S čudovito majhno globino polja so možnosti ustvarjalnega izražanja večje.

  Popolno upravljanje

  posnemite in si oglejte

  Snemajte v ločljivosti 4K s hitrostjo 305 Mb/s v razmerju 4 : 2 : 2

  Z vsestranskim kodekom XF-AVC H.264 lahko uživate v obsežni zbirki možnosti za kakovostne ustvarjalne posnetke. Snemajte čudovite videoposnetke 4K s hitrostjo 305 Mb/s v razmerju 4 : 2 : 2/8 bitov in si zagotovite preprosto integracijo v obstoječe poteke dela 4K. Snemate lahko tudi kakovostne dolge filme polne visoke ločljivosti s hitrostjo 50 Mb/s v razmerju 4 : 2 : 2/8 bitov.

  Napredna obdelava slik polne visoke ločljivosti

  Obdelava videoposnetkov visoke ločljivosti s prevzorčenjem je napreden algoritem rekonstrukcije barv, kar pomeni obdelavo slik, ki učinkovito uporablja številne zmogljivosti snemanja fotografij 4K med snemanjem v polni visoki ločljivosti. Kamera posname sliko 4K, kanali RGB se razdelijo v tri ločene signale RGB 4K z 8 milijoni slikovnih pik, ki so nato notranje multipleksirani in prilagojeni v signal polne visoke ločljivosti (1920 x 1080). To izboljša zaznano ločljivost in omogoča snemanje občutno jasnejših slik polne visoke ločljivosti.

  image_processing

  12 korakov dinamičnega razpona z možnostjo Canon Log Gamma

  Vgrajen Canon Log Gamma za čim večjo svobodo naknadne obdelave ustvari največji obseg podrobnosti, ki omogočajo do 12 korakov dinamičnega razpona. Z razširitvijo dinamičnega razpona z do 12 koraki omogoča snemanje podrobnosti zasenčenih in svetlih območij najvišjih stopenj in tako povečanja območja barvnih prehodov.

  hdr hdr

  BARVNO NIANSIRANJE

  Natančnejše snemanje premikajočih se predmetov

  Canonov procesor DIGIC DV5 kamere XC10 je veliko zmogljivejši od svojega predhodnika – omogoča snemanje filmov 4K z visoko bitno hitrostjo, podpira možnost Canon Log Gamma in številne druge ključne funkcije kamere.

  digic

  Vsestranskost in prilagodljivost za največjo možno ustvarjalnost

  4k

  Fotografije visoke ločljivosti in posnetki iz filmov 4K

  Povsem preprosto posnemite čudovite fotografije v visoki ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik. Nato pa z eno od številnih nastavitev "videza" in nastavitvenih funkcij izberite, kako bodo slike videti, in način, kako bodo posnete. S funkcijo za ustvarjanje fotografij iz filmov v ločljivosti 8,29 milijona slikovnih pik lahko izrežete in shranite najboljše posnetke iz filmov 4K.

  Zajemanje z vseh kotov – vsestranska namestitev in snemanje

  Kompaktno ohišje kamere XC10 omogoča preprosto namestitev na omejena, visoka in oddaljena mesta. S samo 930 g (samo ohišje) je kamera idealna za uporabo s troti, za visokokakovostne posnetke 4K iz zraka in lahko opremo za namestitev na rame.

  angles

  Vgrajen objektiv IS z 10-kratno povečavo za optimirano snemanje v ločljivosti 4K

  XC10 ima vgrajen objektiv z 10-kratno optično povečavo – objektiv z optično povezavo 27,3–273 mm, f/2,8–5,6 (enakovredno 35 mm, v načinu fotografiranja 25–250 mm) – kar je optimirano za snemanje v ločljivosti 4K. Objektiv je opremljen s posebnimi obroči za ročno upravljanje ostrenja in povečave ter uporablja sistem za optično in elektronsko stabilizacijo slike, ki zagotavlja tekoče, mirne slike pri ročnem snemanju ali snemanju na poti (elektronski stabilizator slike ni na voljo pri vseh načinih snemanja).

  lens

  lens

  light

  Vrhunska zmogljivost v vsaki svetlobi

  Snemajte posnetke z nizko stopnjo šuma v kakršnih koli zahtevnih razmerah. To omogoča visoka občutljivost ISO do 20.000, ki zagotavlja izboljšano občutljivost in odlično zmogljivost pri šibki svetlobi. Vgrajeni filter nevtralne gostote dodatno izboljša nadzor osvetlitve pri močni svetlobi ali, ko potrebujete širšo zaslonko.

  Načini snemanja počasnih in hitrih posnetkov

  Povečajte ustvarjalne možnosti s kakovostnim počasnim snemanjem z 1/4 običajne hitrosti (filmi polne visoke ločljivosti) ali uporabite hitro snemanje z najvišjo možno 1200-kratno hitrostjo (filmi do ločljivosti 4K).

  workflow

  Preprosta uporaba in hitri poteki dela

  Snemanje videoposnetkov 4K in polne visoke ločljivosti ter fotografij ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik v notranji pomnilnik

  Videoposnetke v ločljivosti 4K z osupljivo bitno hitrostjo lahko posnamete na pomnilniško kartico CFast 2.0™ po zaslugi standarda VPG130, ki zagotavlja neprekinjeno hitrost zapisovanja najmanj 130 Mb/s*. Videoposnetke polne visoke ločljivosti in fotografije v ločljivosti 12 milijonov slikovnih pik lahko posnamete na ločeno pomnilniško kartico SD. Izkoristite številne zmogljivosti snemanja fotografij 4K med snemanjem v polni visoki ločljivosti ter si zagotovite višjo kakovost in jasnejše rezultate. Vse to je mogoče z obdelavo visoke ločljivosti vzorčenja.

  • Canon je pooblaščen imetnik licence blagovne znamke CFast 2.0™, ki je lahko registrirana v različnih pristojnostih.
  * Morda bo potrebna posodobitev vdelane programske opreme. Več ...

  workflow

  Kompaktna, ergonomična oblika za preprosto snemanje

  Kompaktna, lahka in ergonomična kamera XC10 je opremljena z vrtljivim ročajem in velikim, vrtljivim zaslonom LCD, ki omogoča preprosto snemanje iz različnih kotov. Kakovosten, kapacitiven zaslon na dotik omogoča preprosto upravljanje načinov snemanja in menijev ter dostopanje do njih. Priloženo imate iskalo z lupo za udobnejše snemanje v višini oči ali snemanje pri močni svetlobi.

  workflow

  workflow

  Nova oblika zapisa XF-AVC za preprosto integracijo

  Canonova na novo zasnovana in izjemno vsestranska oblika zapisa datoteke XF-AVC, ki podpira 4K, uporablja učinkovit kodek H.264 in jo je mogoče preprosto integrirati v obstoječe poteke dela, kar še poveča učinkovitost naknadne obdelave.

  workflow

  Brezžični daljinski upravljalnik

  Z vgrajeno brezžično povezavo lahko kamero XC10 upravljate na daljavo iz spletnega brskalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika – idealno pri snemanju s trota ali ko kamero namestite v zahtevne položaje.

  05

  Tehnični podatki

  4K

  Polna visoka ločljivost

  DIGIC 6

  • Canon je pooblaščen imetnik licence blagovne znamke CFast 2.0™, ki je lahko registrirana v različnih pristojnostih.
  Kaj dobite v škatli

  Priporočeno za vas