XEED 4K600STZ

Canon XEED 4K600STZ

Oživite slike in uživajte v novih možnostih ustvarjalnih postavitev s Canonovim inovativnim, kompaktnim laserskim projektorjem LCOS z ločljivostjo 4K

Galerija

Vrhunska laserska projekcija v 4K

Kompakten laserski projektor za fiksno namestitev z izvorno ločljivostjo 4K in svetilnostjo 6000 lumnov omogoča enostavno namestitev, uporabo in vzdrževanje ter vsebuje napredno tehnologijo in se ponaša s Canonovo preverjeno dediščino objektivov za zagotavljanje osupljivih slik in izjemne kakovosti barv.

Ogled celotnih specifikacij

XEED 4K600STZ
Canon XEED 4K600STZ

Canon XEED 4K600STZ

Canonov najmanjši in najlažji laserski projektor s tehnologijo fosforjevega svetlobnega vira in z izvorno ločljivostjo 4K

Ogled videoposnetka

Izjemna slika v 4K HDR

Ustvarite osupljivo vizualno predstavo z natančnostjo fotografije, optimalnim kontrastom, izjemno dosledno svetlostjo in živahnimi naravnimi barvami brez popačenja.

Brilliant 4K HDR imaging
Canon XEED 4K600STZ

Kompaktna optična tehnologija

XEED 4K600STZ odkriva nove razsežnosti miniaturizacije s Canonovim optičnim sistemom in ploščicami LCOS s pristno ločljivostjo 4K, ki merijo samo 0,76 palca in so najmanjše na svetu.

Preprosta in prilagodljiva namestitev

Ta tih, kompakten projektor tehta 26 kg, zato je popolna izbira za različne ustvarjalne postavitve in simulacije. Z velikim premikom objektiva +/–60 % in možnostjo nastavitve 360o ta projektor omogoča enostavno namestitev, prilagajanje in nastavljanje položaja.

Easy flexible installation

Dolga življenjska doba, malo vzdrževanja

Projektor lahko nenehno uporabljate z redkimi izpadi delovanja za izvedbo rutinskih postopkov vzdrževanja – vse to prinaša laserski vir svetlobe na principu sevanja trdnih teles naslednje generacije, ki omogoča do 40.000 ur delovanja

Long life, low maintenance
Canon XEED 4K600STZ

Brezhibna projekcija

Projicirajte čudovite podrobne slike v polni velikosti na skoraj katero koli površino, vključno z ukrivljenimi postavitvami in postavitvami v obliki kupole, ali uporabite zlite slike in pri tem uživajte v popolni ostrini.

Več možnosti za priključitev

Omogoča enostavno povezavo z različnimi viri 4K s štirimi vhodi DVI-D in dvema vhodoma HDMI (4K pri 60 Hz), možnosti upravljanja/uporabe brezžičnih** in ethernetnih omrežij pa prinašajo enostavno daljinsko upravljanje.
**Na voljo je tudi različica brez povezave Wi-Fi – XEED 4K601STZ

Multiple connections

Tehnični podatki

4K Resolution

Ločljivost 4K

Z ločljivostjo 4096 x 2400 presega 4K

Crestron Connected

Crestron Connected

Funkcija za upravljanje Crestron Room View

AISYS

AISYS

Močna svetlost in visoko izvorno kontrastno razmerje

5 Year Warranty

5-letna garancija*

Veljajo pogoji in določila.

HDMI

HDMI

Vrata HDMI

Wi-Fi Certified

S potrdilom za brezžično povezavo

Enostavno brezžično upravljanje na daljavo

PJLink

PJLink

Panožni standardni nadzorni protokol

Ogled celotnih specifikacij

XEED 4K600STZ

Sorodne povezave

Canon vam nudi vse izdelke, storitve in podporo, ki jih potrebujete za zmogljive in ustvarjalne projekcije v ločljivosti 4K.

Dodatna oprema

Povezani izdelki

Product-XEED 4K600STZ - Video_Thumbnail