Enostaven način za shranjevanje, gledanje ter skupno rabo fotografij in filmov na enem mestu

Odkrijte preprost način shranjevanja, predvajanja in izmenjave fotografij ter videoposnetkov doma. Najnovejše pustolovščine prenašajte z enim samim tapom fotoaparata NFC ali pa slike prek programa Connect Station preprosto prenašajte in nalagajte iz pametne naprave. Nato pa jih predvajajte s televizorjem visoke ločljivosti ali prek spleta delite s prijatelji in sorodniki.

Povežite se s Canonom

pokrajina

Povežite se s Canonom

Odkrijte, kako so z našimi vrhunskimi povezanimi fotoaparati, tiskalniki in postajo Connect Station CS100 skupna raba, tiskanje in varnostno kopiranje preprostejši, kot kdaj koli prej, ter uživajte v fotografijah in filmih.

Ogled videoposnetka

Preprosto prenašanje slik

Hitro uvažajte slike iz fotoaparata NFC, računalnika, pomnilniških kartic in naprav USB

NFC in tehnologija Wi-Fi omogočata preprosto prenašanje najnovejših fotografij in filmov iz Canonovega fotoaparata ali kamere NFC v postajo Connect Station z enim samim tapom. Slike iz knjižnice v računalniku brezžično uvažajte prek domačega omrežja Wi-Fi ali pa prek rež za pomnilniške kartice in priključkov USB uvažajte najnovejše stvaritve iz več naprav. Zdaj boste lahko brez čakanja uživali v vseh dragocenih trenutkih na domačem velikem zaslonu.

USB-WI-FI

Namenski program za pametne naprave

Hitro in preprosto prenašanje in nalaganje datotek iz pametnih naprav

Prenesite brezplačni program Connect Station za naprave iOS in Android ter samodejno vzpostavite povezavo s pametno napravo za hitro in preprosto iskanje, prenašanje in izmenjavo datotek. Slike in videoposnetke* lahko s postajo Connect Station preprosto prenašate in nalagate, predvajate in organizirate prek preprostega vmesnika, ki je optimiran za tablični računalnik in telefon.

Vse hranite na enem mestu

Shranjujte fotografije in filme iz različnih naprav na eno mesto

Prek povezav z več napravami in trdim diskom postaje Connect Station zmogljivosti 1 TB lahko vse fotografije in filme hranite na enem mestu. Pregleden vmesnik omogoča preprosto organiziranje fotografij v albume ter predvajanje fotografij in filmov. Vsebine lahko varnostno kopirate na zunanji trdi disk zmogljivosti 1 TB, da boste brez skrbi.

Diagram ohišja fotoaparata

Preprosta skupna raba

Predstavitev GPS-a

Delite slike v družabnih medijih, oblaku ali z drugo postajo Connect Station

Hitro in preprosto delite fotografije in videoposnetke v družabnih omrežjih ali z drugo postajo Connect Station. Vsebine lahko naložite v storitve v oblaku ali družabna omrežja, kot so Flickr®, Facebook™, Google™ in irista, za preprosto varnostno kopiranje in izmenjavo. Prek izhoda HDMI lahko s prijatelji in sorodniki uživate v slikah polne visoke ločljivosti na televizorju.

Brezžično tiskanje

Tiskajte neposredno iz postaje Connect Station z brezžičnim tiskalnikom.

Brskaj. Izberi. Natisni. Postaja Connect Station vzpostavi povezavo z brezžičnim tiskalnikom in omogoči, da prosto tiskate slike, jih izobesite doma ali delite z družino in prijatelji. Raziščite fotografije na televizorju in izberite najljubše, ki jih želite natisniti.

brezžični tiskalniki

* Izmenjevanje videoposnetkov s programom Connect Station bo na voljo spomladi 2017

Tehnični podatki

Podrobneje spoznajte funkcije in zmožnosti postaje Connect Station CS100.

Uvozite fotografije in filme s povezavo Wi-Fi in NFC

Uvozite fotografije in filme s povezavo Wi-Fi in NFC

Pošlji in prejmi

Pošlji in prejmi iz drugih postaj Connect Station

Popolnoma povezani

Popolnoma povezani

1 TB pomnilnika

1 TB pomnilnika

Ogled celotnih specifikacij

Raziskujte

Nastavitev naprave Connect Station CS100

Nastavitev in uporaba naprave Connect Station CS100

Ti videoposnetki vam bodo pomagali pri nastavitvi, povezovanju, prenašanju, gledanju, skupni rabi in varnostnem kopiranju vaših dragocenih trenutkov.

Ogled videoposnetkov

Priporočeno za vas

Združljivi izdelki