SELPHY CP810

Spreminjanje fotografij v čudovite trajne natise je s tiskalnikom SELPHY CP810 neverjetno preprosto. Majhna, elegantna in prenosna naprava ima gibljiv zaslon LCD in vmesnik, ki ga lahko uporablja kdor koli. Z njo lahko kjer koli začnete tiskati v manj kot minuti.

Prednosti

  • Izjemno kompakten in eleganten tiskalnik fotografij
  • Hitro tiskanje vrhunske kakovosti
  • 6,8 cm (2,7-palčni) nagibni zaslon LCD
  • Tiskanje s pomnilniških kartic, iz fotoaparatov ali pomnilnikov USB
  • Tiskanje fotografij za osebne izkaznice
  • Različne velikosti natisnjenih fotografij
  • Samodejno optimiranje slike
  • Natisi z obstojnostjo do 100 let
  • Izbirna baterija
  • Programska oprema SELPHY Photo Print

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon SELPHY CP810

Izjemno kompakten in eleganten tiskalnik fotografij


Z atraktivnim in kompaktnim ohišjem je prenosni tiskalnik za fotografije SELPHY CP810 popoln za vsak dom.

Hitro tiskanje vrhunske kakovosti


Kdor koli lahko s preprostim pritiskom gumba v manj kot minuti natisne fotografije profesionalne kakovosti. Barvno-sublimacijska tehnologija za čudovito globino in barvne prehode omogoča natise fotografij, ki so podobne tistim iz temnice, brez zapletov in čakanja. Natis velikosti razglednice lahko na primer ustvarite v približno 46 sekundah.

6,8 cm (2,7-palčni) nagibni zaslon LCD


Uporabniku prijazne funkcije za preprosto uporabo in ogled vključujejo 6,8 cm (2,7-palčni) zaslon LCD, ki ga lahko nagibate. Navodila na zaslonu so preprosta in na voljo v 13 jezikih.

Tiskanje s pomnilniških kartic, iz fotoaparatov ali pomnilnikov USB


Če želite hitro začeti tiskati, fotoaparat s podporo za PictBridge preprosto priklopite neposredno na tiskalnik ali vstavite pomnilniško kartico v vgrajen bralnik, ki je združljiv s širokim naborom pomnilniških kartic, kot je SDXC. Tiskate lahko tudi iz pomnilnikov flash USB.

Tiskanje fotografij za osebne izkaznice


Ne glede na to, ali gre za zasebno ali profesionalno uporabo, vam tiskanje fotografij za osebne izkaznice omogoča ustvarjanje in tiskanje fotografij za osebne izkaznice v razširjenih standardnih velikostih ali v želeni velikosti, ki jo nastavite sami. Več fotografij za osebne izkaznice enake ali različnih velikosti lahko natisnete na eno stran in tako varčujete s papirjem.

Različne velikosti natisnjenih fotografij


SELPHY CP810 ponuja različne načine za izmenjavo spominov. V zelo kratkem času lahko ustvarite natise velikosti razglednice (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) ali kreditne kartice (86 x 54 mm).

Samodejno optimiranje slike


Samodejno optimiranje slike zagotavlja odlične rezultate z zaznavanjem prizora in obrazov. Odkriva in popravlja nepravilnosti slike, prilagaja svetlost in barve prizorov ter obrazov, hkrati pa odpravlja neželeni šum, zaradi česar so natisi jasni in bogati.

Natisi z obstojnostjo do 100 let


Dolgo življenjsko dobo natisov omogoča posebna zaščitna prevleka, ki je nanesena na vsak natis in ščiti pred madeži, polito tekočino in zbledelostjo ter traja do 100 let, če so natisi shranjeni v albumu.

Izbirna baterija


Tiskajte na poti v zaprtih prostorih ali zunaj z izbirno baterijo za polnjenje NB-CP2L (zahteva polnilnik CG-CP200). Z enim polnjenjem lahko natisnete več kot 36 natisov velikosti razglednice.

Programska oprema SELPHY Photo Print


S priloženo programsko opremo SELPHY Photo Print lahko preprosto ustvarite lasten koledar, izberete okrasni okvir ali natisom v načinu ustvarjalnega tiskanja dodate izrezke in oblačke z govorom.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon SELPHY CP810, njegove funkcije in zmožnosti.

Advanced size options for ID Photos

Dodatne možne velikosti fotografij za osebne izkaznice

Intelligent correction

Pametno popravljanje

Long-lasting Canon quality

Obstojna Canonova kakovost

Print on the go

Tiskanje na poti

Postcard size prints

Natisi velikosti razglednice

Natisi velikosti kreditne kartice

Credit card size stickers

Nalepke velikosti kreditne kartice

Creative mini-sticker printing

Ustvarjalno tiskanje majhnih nalepk